Predsjednica, gđa KGK-Urbi et orbi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Predsjednica, gđa KGK-Urbi et orbi
http://predsjednica.hr/objava/1/1/788
Re: Predsjednica, gđa KGK-Urbi et orbi
Ostale pikanterije će se čut kad ode Radman.
Resetiranje postojeće i uspostava nove društvene paradigme...europske, demokratske...
U njoj za Pupovca nema mjesta. On je prije svega za hr Srbe štetočina.
Izdao ih je zbog vlastitog biznisa. O tome će mu više reći sami Srbi, čim ode Radman.
Izdao ih je zbog vlastitog biznisa. O tome će mu više reći sami Srbi, čim ode Radman.
Uvelike sam suglasna s Vama u tvrdnji da je u hrvatskom društvu porasla nesnošljivost. Posebno snažno osjetila sam to odmah nakon povratka u Hrvatsku u rujnu 2014. godine, nakon šestogodišnjeg izbivanja radi diplomatskih dužnosti, koliko god sam tijekom godina rada izvan Hrvatske bila povezana s Domovinom. Ipak, vrativši se u Zagreb, osjetila sam tada ogromno razočaranje i brigu jer je Hrvatska očito otišla unatrag kad je riječ o međusobnom uvažavanju i poštovanju. Bila sam vrlo neugodno iznenađena sveopćim pesimizmom i vrlo niskom razinom političke komunikacije, kao i neprimjerenim i nadasve neodgovornim etiketiranjem.
Eto, suglasna je s Pupovcem. Ali riješit će ona to. Neće više biti suglasna... Dosta je njoj sranja.
Eto, suglasna je s Pupovcem. Ali riješit će ona to. Neće više biti suglasna... Dosta je njoj sranja.
Ero wrote:Resetiranje postojeće i uspostava nove društvene paradigme...europske, demokratske...
Točno, kad u Ukrajini mogu vladati nacisti, i to postavljeni silom od strane Amerikanaca, zašto ne bi i kod nas nešto slično, ustaše, ili tako nešto. Tim prije što ih mi sami izaberemo na izborima, i ne treba ih postavljati silom. To je demokracija. Paradigma.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne prolazi to u našem svijetu. Informatička era je na vrhuncu, svi sve znamo isti dan kad se dogodi.crvenkasti wrote:Ero wrote:Resetiranje postojeće i uspostava nove društvene paradigme...europske, demokratske...
Točno, kad u Ukrajini mogu vladati nacisti, i to postavljeni silom od strane Amerikanaca, zašto ne bi i kod nas nešto slično, ustaše, ili tako nešto. Tim prije što ih mi sami izaberemo na izborima, i ne treba ih postavljati silom. To je demokracija. Paradigma.
Nije teško provjeriti koji je svjetonazor Vulina, na primjer.
Sudjelovao je u svim poslednjim izgubljenim ratovima koje su vodili Srbi.
Baš kao i predsjednik Nikolić(četnički vojvoda!) i premijer Vučić. Svi sve znamo, jelda.
Pupovac se s njima redovito sastaje i uzima lekcije.
No, to nije moj/naš problem, već srpski...
PS: Čim ode Radman (nećete dugo čekati) čut će se više o svemu.
Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
Ero wrote:
Ne prolazi to u našem svijetu. Informatička era je na vrhuncu, svi sve znamo isti dan kad se dogodi.
Znamo da je Hašim Tači kriminalac koji trguje drogom i ljudskim organima, pa ipak smo ga postavili da bude predsjednik vlade u jednoj državi.
Znamo da su europske sankcije Rusiji ekonomska propast za Europu, pa ipak ih s veseljem provodimo.
Znamo da su Isil fanatični zločinci koji na internetu naživo ljudima režu glave, pa ipak su nam to saveznici i prijatelji.
Znamo da je uvoz imigranata smrt za Kontinent, pa ipak ih lijepo dočekujemo.
itd itd
Ne vrijedi ti tu niššta sva informatika i to što sve znamo.
crvenkasti-
2014-04-17
provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
kolindi je skuhana manistra
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne reče mi ti, je li te strah što dr. hase otvara arhive?provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
debotoijusto wrote:provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
kolindi je skuhana manistra
Bog te pomogo, vojvodo!
Kako ti stojiš glede otvaranja arhiva, koje vam je obećo dr. Hase?
danni1-
2014-04-16
Hasi su već otvorili utrobu i sad ga "malo" karju... Šupak mu pomjeraju.Ero wrote:Ne reče mi ti, je li te strah što dr. hase otvara arhive?provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
šta bi njega bilo strah njegovi su bili ustaše i domobrani...Ero wrote:Ne reče mi ti, je li te strah što dr. hase otvara arhive?provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pupovca nisma ni hvalio ni kudio.provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe
Jesam li rekao nešto krivo kad je on u pitanju?
Je li se redovito brifira sa četničkim vojvodom Nikolićem? Je.
Je li Vulin Miloševićev kadar, koji ti je pred nosom držao govor
kojeg se ne bi posramio ni sami Čiča? je.
Šutio si. Zašto?
E, to ćemo čuti nakon što ode Radman.
Jebo te on i ti njega.
Još malo pa će reć da je i on, samo da nije smija reć.michaellcmacha wrote:šta bi njega bilo strah njegovi su bili ustaše i domobrani...Ero wrote:Ne reče mi ti, je li te strah što dr. hase otvara arhive?provocator wrote:Ero, koga ti hvališ taj u pravilu najebe ko žuti mrav. Hvalio si Sanadera, pa Kosoricu... I znamo kak su prošli.
Smijeniti KGK u roku oma. Staviti Pupoveca i otpravnika ranjenika na Ovcaru, Stanimirovica na njeno mjesto. Bilo kako bilo ali kod rvata se smjenjuju ekipe, lica, spolovi a kod Srba nista, nema pomaka. Pancho Villa & Emiliano Zapata vode srpstvo , bez neke primisli da stave svoj rad i postenje na ispit kod vlastitog naroda. Daklem u DNRH nema nekog drugog "pametnog" Srbina ili ne dao Bog Srpkinje da imaju nesto reci. Umjesto toga dodju Vulin, Porfirije i sl i "pomazu" srpstvu u DNRH. Kila mozga dvije ... Da i nece pop da sahrani hrvatskog vojnika pod hrvatskom zastavom.Dalo bi se nabrajati tih "mi ne mrzimo" trenutaka ali ne pomaze . U DNRH jedino protjek vremena pomaze da se rijesi smeca. Jedino smrt, Bogu hvala prirodna, je regulator kakove takove promjene. Jos uvijek je vama jako dobro. Super cak.
2014-04-14
rekombinatorika na djelu... mi frontalno prelazimo na antifašističku stranu a oni na fašističko-domoljubnu...
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Urbi et orbi: Kurdi usprkos ometanju stavili Raqqu u potpuno okruženje
» Urbi et Orban
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Predsjednica je objavila
» Urbi et Orban
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Predsjednica je objavila
Page 1 of 2