rip za ljudinu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
rip za ljudinu
http://www.jutarnji.hr/u-osijeku-umro-pripadnik-mrtvackih-glava-i-ss-ov-cuvar-preminuo-nacist-koji-je-ostvario-americki-san-pa-pobjegao-ruci-pravde-u-hrvatsku/1520058/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: rip za ljudinu
Naše Državno odvjetništvo pak protiv njega vodilo istražne radnje i izvide, ali do sada nije otkriveno ništa što bi ga teretilo za ratne zločine.
normalno kad ih nije ni bilo
Kraj istrage Dencinger nije doživio, a ona će sada njegovom smrti biti obustavljena.
još najbolje da osude mrtvog čovjeka
normalno kad ih nije ni bilo
Kraj istrage Dencinger nije doživio, a ona će sada njegovom smrti biti obustavljena.
još najbolje da osude mrtvog čovjeka
Barem je dočekao slobodu...mislim od ove jugo-udbaške vlasti...
darth_vader-
2014-04-17
POKOJ VJECNI PODARI MU BOZE TOM JUNASTVU KRAJ SE NAC NE MOZE
POCIVAJ U MIRU LEGENDO I U KRALJESTVU NEBESKOM POZDRAVI NAM NEPREZALJENOGA FUHRERA..
SIEG HEIL
POCIVAJ U MIRU LEGENDO I U KRALJESTVU NEBESKOM POZDRAVI NAM NEPREZALJENOGA FUHRERA..
SIEG HEIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:POKOJ VJECNI PODARI MU BOZE TOM JUNASTVU KRAJ SE NAC NE MOZE
SIEG HEIL
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kakvi ratni zlocini kakvi holokausti kakve picke materine pa ta zidovska prevara je u rangu sa srpskom mitologijom tipa do tokija itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1