:no: :_|:
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
:no: :_|:
Legendarni bugarski fudbaler Trifon Ivanov preminuo je u subotu ujutru od posledica srčanog udara u 51. godini.
Ivanova pamtimo kao odbrambenog fudbalera čuvene generacije Bugarske, koja je na Svetskom prvenstvu 1994. godine osvojila četvrto mesto prethodno eliminisavši Meksiko i Nemačku.
Nastupao je i na Mundijalu 1998. godine, a tokom nosio je dres Betisa, Ksamaksa, bečkih Austrije i Rapida, kao i Etara i CSKA Sofije u ranoj fazi karijere.
Ivanov je najdraži ljubiteljima skupljača sličica zbog svog lika, zbog kojeg su ga nekada zvali i "Bugarski Vuk".
Ivanova pamtimo kao odbrambenog fudbalera čuvene generacije Bugarske, koja je na Svetskom prvenstvu 1994. godine osvojila četvrto mesto prethodno eliminisavši Meksiko i Nemačku.
Nastupao je i na Mundijalu 1998. godine, a tokom nosio je dres Betisa, Ksamaksa, bečkih Austrije i Rapida, kao i Etara i CSKA Sofije u ranoj fazi karijere.
Ivanov je najdraži ljubiteljima skupljača sličica zbog svog lika, zbog kojeg su ga nekada zvali i "Bugarski Vuk".
Guest- Guest
Re: :no: :_|:
R.I.P. Inače ta generacija Bugara na čelu s Hristom je bila super, ali vjerojatno i najružnija reprezentacija koja je igrala zajedno.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:R.I.P. Inače ta generacija Bugara na čelu s Hristom je bila super, ali vjerojatno i najružnija reprezentacija koja je igrala zajedno.
sjajne generacije na ovim prostorima, bugari, rumuni sa hadzijem, vi, mi...
a to da su najruznija generacija u fudbalu ikada stoji-on, jordan leckov, balakov, kostadinov, cavdar jankov jedni od najruznijih ekipa u istoriji.
ali barem su bili fudbaleri, a ne manekeni...
Guest- Guest
Zaboravio sam reprezentaciju Škotske, ne sjećam se koje je to SP bilo, imam negdje još taj album . Svi krezubi, ružni, crveni, izgledaju ko hrpa klošara i štemera, a ne nogometaša.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:R.I.P. Inače ta generacija Bugara na čelu s Hristom je bila super, ali vjerojatno i najružnija reprezentacija koja je igrala zajedno.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
86. meksiko?Tommy Ramone wrote:Zaboravio sam reprezentaciju Škotske, ne sjećam se koje je to SP bilo, imam negdje još taj album . Svi krezubi, ružni, crveni, izgledaju ko hrpa klošara i štemera, a ne nogometaša.
2015-08-19
ili 90. italija kad su izgubili od kostarike 1:0 što je tad bilo poprilično iznenađenje
2015-08-19
Počivao u miru...btw. mene je podsječao na Roberta Mitchuma malo...
darth_vader-
2014-04-17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1