Papa Franjo:Nemam nista protiv kardinala Stepinca i Hrvatske
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Papa Franjo:Nemam nista protiv kardinala Stepinca i Hrvatske
znamo da je vama bitno
da vam papa i vatikan
prihvatanjem as operu
ndh. nema nista
samo na lokalnoj _razini_
da vam papa i vatikan
prihvatanjem as operu
ndh. nema nista
Guest- Guest
Neće ni Đorđeva dovieka gorjeti.pizzon wrote:znamo da je vama bitno
da vam papa i vatikan
prihvatanjem as operu
ndh. nema nista
Čujte vi serbohorvati...
Kao i uvijek u povijesti nikad se vas nije ništa pitalo,pa neće ni sad.
Ukoliko se katoličanstvo i pravoslavlje na globalnoj razini zbliže i krenu naprijed,nitko neće trpjeti vaše prizemne i uskogrudne ciljeve.
Mjesta ima za sve i svak je dobro došao,ali ukoliko svojim primitivnim sranjima i neraščišćenim računima iz prošlosti budete kvarili ono što i sam Krist želi ,onda bolje odmah prijeđite na islam.
Mada mislim da bi i odande brzo letjeli,jer islam ako išta ne podnosi onda su to ove vaše lokalne porkarije.
Kao i uvijek u povijesti nikad se vas nije ništa pitalo,pa neće ni sad.
Ukoliko se katoličanstvo i pravoslavlje na globalnoj razini zbliže i krenu naprijed,nitko neće trpjeti vaše prizemne i uskogrudne ciljeve.
Mjesta ima za sve i svak je dobro došao,ali ukoliko svojim primitivnim sranjima i neraščišćenim računima iz prošlosti budete kvarili ono što i sam Krist želi ,onda bolje odmah prijeđite na islam.
Mada mislim da bi i odande brzo letjeli,jer islam ako išta ne podnosi onda su to ove vaše lokalne porkarije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mjesta ima i za četnike kao svetce? Odmah odoh u džamiju.jastreb wrote:Mjesta ima za sve i svak je dobro došao,ali ukoliko svojim primitivnim sranjima i neraščišćenim računima iz prošlosti budete kvarili ono što i sam Krist želi ,onda bolje odmah prijeđite na islam.
Očito je da ne shvaćaš bit kršćanstva.Regoč wrote:Mjesta ima i za četnike kao svetce? Odmah odoh u džamiju.jastreb wrote:Mjesta ima za sve i svak je dobro došao,ali ukoliko svojim primitivnim sranjima i neraščišćenim računima iz prošlosti budete kvarili ono što i sam Krist želi ,onda bolje odmah prijeđite na islam.
Jer da su tako kao ti razmišljali apostoli,onda bi svetoga Pavla zatukli ondah prilikom pojavljivanja u Jeruzalemu,ili bi se kasnije našla nekakva komisija koja bi ga lustrirala jer je bio Gamalielov učenik i član farizejske stranke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vrieme lustracije došlo ja kasnije.jastreb wrote:Očito je da ne shvaćaš bit kršćanstva.Regoč wrote:Mjesta ima i za četnike kao svetce? Odmah odoh u džamiju.jastreb wrote:Mjesta ima za sve i svak je dobro došao,ali ukoliko svojim primitivnim sranjima i neraščišćenim računima iz prošlosti budete kvarili ono što i sam Krist želi ,onda bolje odmah prijeđite na islam.
Jer da su tako kao ti razmišljali apostoli,onda bi svetoga Pavla zatukli ondah prilikom pojavljivanja u Jeruzalemu,ili bi se kasnije našla nekakva komisija koja bi ga lustrirala jer je bio Gamalielov učenik i član farizejske stranke.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Alemka Markotić: Nikad nisam bila u partiji, a protiv političkog angažmana nemam ništa
» Papa Franjo protiv Trumpa i proglašenja Jeruzalema glavnim gradom Izraela
» Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
» Papa Franjo:'Postoje dva gospodara na svijetu.Bog i novac.Tko sluzi novcu protiv boga je'
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo protiv Trumpa i proglašenja Jeruzalema glavnim gradom Izraela
» Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
» Papa Franjo:'Postoje dva gospodara na svijetu.Bog i novac.Tko sluzi novcu protiv boga je'
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
Page 3 of 3