Nasljednicima smo ostavili pristojnu i simpatičnu zemlju
Page 1 of 1
Nasljednicima smo ostavili pristojnu i simpatičnu zemlju
"Nasljednicima smo ostavili pristojnu i simpatičnu zemlju" Zadar: To je važno i za naš turizam, a danas ima nekih koji štete takvoj slici Hrvatske, prijete i nisu ni svjesni kakvu nam štetu rade, rekao je u petak Zoran Milanović
Zadar: To je važno i za naš turizam, a danas ima nekih koji štete takvoj slici Hrvatske, prijete i nisu ni svjesni kakvu nam štetu rade, rekao je u petak Zoran Milanović
Bivši premijer Zoran Milanović u petak navečer se družio s članstvom u Zadru , a u pratnji smu je bilo i petoro bivših ministara, među kojim i Ranko Ostojić. Nitko, međutim nije želio komentirati objave MOST-a nakon što su glasovali za Ostojića kao predjednika saborskoga odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Nije bilo izjava ni o drugim temama, a šef stranke kratko se obratio članstvu. Pohvalio se da je njegova vlada nasljednicima ostavila uređenu, pristojnu i simpatičnu zemlju.
– To je važno i za naš turizam, a danas ima nekih koji štete takvoj slici Hrvatske, prijete i nisu ni svjesni kakvu nam štetu rade, rekao je Milanović. Dodao je kako se politička borba rasplamsala te da bi volio da je politički jezik malo civilniji, blaži i salonskiji. – Mi u SDP-u ne nudimo lustraciju, niti ljude plašimo narodnim neprijateljima, Srbima ili komunistima, poručio je Milanović. Na kraju je poručio kako je i dalje spreman biti na čelu SDP-a.
- Da nema SDP-a ja bih bio Zoran Milanović, diplomat i pravnik i nikada ne bih bio hrvatski premijer. Hvala vam na tome što ste mi omogućili da sam kao predstavnik ove velike hrvatske stranke mogao raditi taj posao. Spreman sam i dalje služiti, ako me želite. A onda jednog dana ću morat otići i nešto zaraditi, naravno na pošten način - rekao je Milanović.
http://www.24sata.hr/news/nasljednicima-smo-ostavili-pristojnu-i-simpaticnu-zemlju-461009
Zadar: To je važno i za naš turizam, a danas ima nekih koji štete takvoj slici Hrvatske, prijete i nisu ni svjesni kakvu nam štetu rade, rekao je u petak Zoran Milanović
Bivši premijer Zoran Milanović u petak navečer se družio s članstvom u Zadru , a u pratnji smu je bilo i petoro bivših ministara, među kojim i Ranko Ostojić. Nitko, međutim nije želio komentirati objave MOST-a nakon što su glasovali za Ostojića kao predjednika saborskoga odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Nije bilo izjava ni o drugim temama, a šef stranke kratko se obratio članstvu. Pohvalio se da je njegova vlada nasljednicima ostavila uređenu, pristojnu i simpatičnu zemlju.
– To je važno i za naš turizam, a danas ima nekih koji štete takvoj slici Hrvatske, prijete i nisu ni svjesni kakvu nam štetu rade, rekao je Milanović. Dodao je kako se politička borba rasplamsala te da bi volio da je politički jezik malo civilniji, blaži i salonskiji. – Mi u SDP-u ne nudimo lustraciju, niti ljude plašimo narodnim neprijateljima, Srbima ili komunistima, poručio je Milanović. Na kraju je poručio kako je i dalje spreman biti na čelu SDP-a.
- Da nema SDP-a ja bih bio Zoran Milanović, diplomat i pravnik i nikada ne bih bio hrvatski premijer. Hvala vam na tome što ste mi omogućili da sam kao predstavnik ove velike hrvatske stranke mogao raditi taj posao. Spreman sam i dalje služiti, ako me želite. A onda jednog dana ću morat otići i nešto zaraditi, naravno na pošten način - rekao je Milanović.
http://www.24sata.hr/news/nasljednicima-smo-ostavili-pristojnu-i-simpaticnu-zemlju-461009
vili40-
2015-08-02
Re: Nasljednicima smo ostavili pristojnu i simpatičnu zemlju
- Da nema SDP-a ja bih bio Zoran Milanović, diplomat i pravnik i nikada ne bih bio hrvatski premijer.
A onda jednog dana ću morat otići i nešto zaraditi, naravno na pošten način - rekao je Milanović.
ne,nije mu to od onoga pada na skijanju,takav je i od prije
A onda jednog dana ću morat otići i nešto zaraditi, naravno na pošten način - rekao je Milanović.
ne,nije mu to od onoga pada na skijanju,takav je i od prije
vili40-
2015-08-02
Tsss...jebote irud milanovicu koliki si blesimetar kad mos rec da je merkel spas za europu u trenutku kad je se cak i francuzi odricu...doista si budala ali bas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i što spominje naš turizam kad i malo dijete zna da su nam na ruku išla sranja u Tunisu,Turskoj,Egiptu itd.a ne on.vuksadinare wrote:Tsss...jebote irud milanovicu koliki si blesimetar kad mos rec da je merkel spas za europu u trenutku kad je se cak i francuzi odricu...doista si budala ali bas
vili40-
2015-08-02
??????? jel ti zajebavas il koji ti kuratz, pa merkel je ta koja odlucuje ko ce vladati hrvatistanom dok amerikanci koriste isti kao odskocnu dasku za daljnje djelovanje u regionu i sire, i vucino, mislis li da ja karamarko neovisniji od njega????vuksadinare wrote:Tsss...jebote irud milanovicu koliki si blesimetar kad mos rec da je merkel spas za europu u trenutku kad je se cak i francuzi odricu...doista si budala ali bas
2014-04-17
Similar topics
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Zokijev frend nazvao pripadnike HV-a nasljednicima ustaša
» Glupi vozac maltretirao pristojnu djevojcicu
» Oni su Srbiju ostavili u čudu...
» Ostavili konje na putu da umru
» Zokijev frend nazvao pripadnike HV-a nasljednicima ustaša
» Glupi vozac maltretirao pristojnu djevojcicu
» Oni su Srbiju ostavili u čudu...
» Ostavili konje na putu da umru
Page 1 of 1