opet ćemo biti....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
opet ćemo biti....
....braća sa bracalom. bracale brate mili, mir s tobom i duhom tvojim.
http://www.vecernji.hr/svijet/povijesni-susret-pape-franje-i-patrijarha-kirila-bez-obzira-sto-nisu-prevladane-sve-podjele-izmedu-katolicke-i-pravoslavne-crkve-stanje-je-ipak-poboljsano-1059822
http://www.vecernji.hr/svijet/povijesni-susret-pape-franje-i-patrijarha-kirila-bez-obzira-sto-nisu-prevladane-sve-podjele-izmedu-katolicke-i-pravoslavne-crkve-stanje-je-ipak-poboljsano-1059822
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: opet ćemo biti....
Tommy Ramone wrote:Jedina nada i je da se svi kršćani ujedine protiv balija.
balijama treba zabranit ulazak u europske zemlje i gotovi su jer nemaju tehnologiju ni pamet da ikom naškode osim povremenih očajničnih partizanskih napada i diverzija. još kad bi im rusi i kinezi oteli naftu pocrkali bi u roku jučer
muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Jedina nada i je da se svi kršćani ujedine protiv balija.
Guest- Guest
Braćala wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Jedina nada i je da se svi kršćani ujedine protiv balija.
2015-08-19
a vodit će nas putin.
'Bog neka prašta teroristima, a na meni je da ih k njemu pošaljem!'
'Bog neka prašta teroristima, a na meni je da ih k njemu pošaljem!'
2015-08-19
Similar topics
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Opet cemo zajedno da budemo u Evroslaviji
» Srbi u strahu:'Zar cemo morati opet u rat'
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» '''Opet ćemo vam poslati sve izbjeglice ako nam ne dozvolite da Turci u EU ulaze bez vize' ''
» Opet cemo zajedno da budemo u Evroslaviji
» Srbi u strahu:'Zar cemo morati opet u rat'
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» '''Opet ćemo vam poslati sve izbjeglice ako nam ne dozvolite da Turci u EU ulaze bez vize' ''
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1