Most podržao, Ostojić imenovan šefom odbora
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Most podržao, Ostojić imenovan šefom odbora
Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
tak ti je to kad netko siloom hoće bit i jeben i pošten.
je, al šteta sad kad su se već ugnijezdili u fotelje vratit se u Netervu i dalje tuć žabe.
Guest- Guest
Tu je HDZ-u prilika za ucjenu. Pogotovo ako je, a vjeorjatno je, došla prva plaća pa nekadašnji bruto postao neto, a nekima i dva, tri neta.Noor wrote:Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
je, al šteta sad kad su se već ugnijezdili u fotelje vratit se u Netervu i dalje tuć žabe.
Regoč wrote:Tu je HDZ-u prilika za ucjenu. Pogotovo ako je, a vjeorjatno je, došla prva plaća pa nekadašnji bruto postao neto, a nekima i dva, tri neta.Noor wrote:Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
i opet se moram složiti s tobom...lova otvara sva vrata i prozore.... i "širi" vidike.
Guest- Guest
Ma, morat ću se i ja potruditi da mi netko proširi vidike.Noor wrote:Regoč wrote:Tu je HDZ-u prilika za ucjenu. Pogotovo ako je, a vjeorjatno je, došla prva plaća pa nekadašnji bruto postao neto, a nekima i dva, tri neta.Noor wrote:Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
i opet se moram složiti s tobom...lova otvara sva vrata i prozore.... i "širi" vidike.
ideš u politiku?Regoč wrote:Ma, morat ću se i ja potruditi da mi netko proširi vidike.Noor wrote:Regoč wrote:Tu je HDZ-u prilika za ucjenu. Pogotovo ako je, a vjeorjatno je, došla prva plaća pa nekadašnji bruto postao neto, a nekima i dva, tri neta.Noor wrote:Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
tamo to, izgleda, najbrže ide
Guest- Guest
Čini se. Samo moram naći pravoga da me povuče gore, a ne da trunem u kojekakvim ograncima i ćelijama.Noor wrote:ideš u politiku?Regoč wrote:Ma, morat ću se i ja potruditi da mi netko proširi vidike.Noor wrote:Regoč wrote:Tu je HDZ-u prilika za ucjenu. Pogotovo ako je, a vjeorjatno je, došla prva plaća pa nekadašnji bruto postao neto, a nekima i dva, tri neta.Noor wrote:Regoč wrote:Slažem se. Trebaju izabrati stranu, ovako su nevjerodostojni i na njih nitko ne može računati kao na saveznike. Ako si dao rieč, dao si rieč pa ili guraš do kraja ili raskidaš savez. Ovako je jadno.Noor wrote:vuksadinare wrote:Zaboravili ste jos nesto...most podrzao hasanbegovica
tamo to, izgleda, najbrže ide
treba dobro biti glup pa nevidjeti da je hdz naguzio ostojica i kompletnu opoziciju
Gast- Guest
Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
ko ciju ruku dize , i uloga ostojica da sam sebe pokopa na funkciji gdje ce radit sto mu kaze hdzRegoč wrote:Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
i milanoviceva filozofija neko je tri koraka ispred
nekom smrdi razum
Gast- Guest
Vot d fak?škutor wrote:ko ciju ruku dize , i uloga ostojica da sam sebe pokopa na funkciji gdje ce radit sto mu kaze hdzRegoč wrote:Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
nekom smrdi razum
Pođimo od toga da sporije i slabije kužim od prosjeka pa me uputi podrobnije u svoje misli.
nakon deset dana je trebalo govno posadit u fotelju da potpise smjenu lozancicaRegoč wrote:Vot d fak?škutor wrote:ko ciju ruku dize , i uloga ostojica da sam sebe pokopa na funkciji gdje ce radit sto mu kaze hdzRegoč wrote:Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
nekom smrdi razum
Pođimo od toga da sporije i slabije kužim od prosjeka pa me uputi podrobnije u svoje misli.
il i ti kapiras ko milanovic
Gast- Guest
Da Ostojić potpiše smjenu? Koliko shvaćam dosta je da potpiše Orešković. Ili bez stava Odbora ne može potpisati, odnosno smjena ne stupa na snagu?škutor wrote:nakon deset dana je trebalo govno posadit u fotelju da potpise smjenu lozancicaRegoč wrote:Vot d fak?škutor wrote:ko ciju ruku dize , i uloga ostojica da sam sebe pokopa na funkciji gdje ce radit sto mu kaze hdzRegoč wrote:Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
nekom smrdi razum
sa kolindacinim nalogom odbor moze u saboru bez oreskovica satrat milanovicevu stoku.....lozancicaRegoč wrote:Da Ostojić potpiše smjenu? Koliko shvaćam dosta je da potpiše Orešković. Ili bez stava Odbora ne može potpisati, odnosno smjena ne stupa na snagu?škutor wrote:nakon deset dana je trebalo govno posadit u fotelju da potpise smjenu lozancicaRegoč wrote:Vot d fak?škutor wrote:ko ciju ruku dize , i uloga ostojica da sam sebe pokopa na funkciji gdje ce radit sto mu kaze hdzRegoč wrote:Kako? HDZ je popišan do kraja. Izdali ga prijatelji, izdao ga brat.
nekom smrdi razum
Gast- Guest
most
biljezim jos jedan +
odbor radi , reforme , sto god to bilo , idu dalje
biljezim jos jedan +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hahahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Msm jel HDZ ima tu saborsku većinu il nema :p :D
red wolf-
2016-02-10
Koja je ovo komedija...
red wolf-
2016-02-10
ima li SDP ikoga drugoga za predložiti osim osobe koja je u RH provšercala par stotina tisuća terorista i silovatelja, i usput možda naredila šaranje svastike
Guest- Guest
Kao što vlast ima pravo razriješiti šefa soa-e tako i oporba ima pravo na svog šefa odbora. Stvar je jasna....
Inače bi HDZ preuzeo sve sigurnosne strukture..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I od mene + MOSTU. Podržali su dr. Hasu. Osuđeni ste na uspjeh.debotoijusto wrote:most
biljezim jos jedan +
Pobjedili ste.epikur37 wrote:Kao što vlast ima pravo razriješiti šefa soa-e tako i oporba ima pravo na svog šefa odbora. Stvar je jasna....
Sad se ide na veće aždaje (Radman etc..). Step by step.
Iskreno, je...š ljude koji se diče antifašizmom, a grad im liči na ruglo kao Rijeka, to je sramota...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dragan Primorac imenovan predsjednikom Odbora za međunarodne odnose američke Akademije za forenzičke znanosti
» Čović se sreo sa ambasadorima Hrvatske, Rusije i šefom delegacije EU
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» PREDSJEDNICA REORGANIZIRALA PANTOVČAK: Evo tko je smijenjen, a tko imenovan
» George Soros imenovan drugom najutjecajnijom osobom u Ukrajini
» Čović se sreo sa ambasadorima Hrvatske, Rusije i šefom delegacije EU
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» PREDSJEDNICA REORGANIZIRALA PANTOVČAK: Evo tko je smijenjen, a tko imenovan
» George Soros imenovan drugom najutjecajnijom osobom u Ukrajini
Page 2 of 3