Vlast mora tražiti od oporbe i Pupovca da se javno ograde od zločinačke ideologije antifašizma
Page 1 of 1
Vlast mora tražiti od oporbe i Pupovca da se javno ograde od zločinačke ideologije antifašizma
11.02.2016., Zagreb - Ministar kulture Zlatko Hasanbegovic dao je izjavu vezanu na optuzbe koje se iznose u medijima. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Antifašistički mini puč
Autor: Marcel Holjevac Četvrtak, 11. Veljača 2016. u 22:22
Hrvatska nije provela lustraciju, pa su tako ostaci totalitarnog Titovog režima i komunističke tajne policije te ratni gubitnici sami sebe prekrstili u "antifašiste" i s tih pozicija započeli raditi reda, te odlučivati tko smije a tko ne sudjelovati u javnom životu. A lustracija upravo podrazumijeva da se njih izbaci iz javnog prostora - to je urađeno u svim postkomunističkim državama osim nekih ex-jugoslavenskih, te Albaniji. To treba gledati jednako kao i denacifikaciju Njemačke nakon Drugog svjetskog rata.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/vlast-mora-traziti-od-oporbe-pupovca-da-se-javno-ograde-od-zlocinacke-ideologije-antifasizma-892574
Re: Vlast mora tražiti od oporbe i Pupovca da se javno ograde od zločinačke ideologije antifašizma
kaj opet budaletina marcellus podilazi vladajućoj kamarili???
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Vlast mora tražiti od oporbe i Pupovca da se javno ograde od zločinačke ideologije antifašizma
Mislim da bi naš Marcel bio sasvim solidan ministar kulture.
Nije te trebalo prozivati, ti se sam javiš...sitting_bull wrote:kaj opet budaletina marcellus podilazi vladajućoj kamarili???
Ero wrote:Mislim da bi naš Marcel bio sasvim solidan ministar kulture.
ako može hasanbegović, valjda može i marcellus.
iz istog anusa bi izašli...
sitting_bull-
2015-09-28
Bitno je da ti ne možeš.sitting_bull wrote:Ero wrote:Mislim da bi naš Marcel bio sasvim solidan ministar kulture.
ako može hasanbegović, valjda može i marcellus.
Similar topics
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Raspudić:Ne možete na štandu pokazivati Deura,a sztra na vlast instalirati Pupovca.Kenwood Kenon i HDZ vrijeđaju Hrvate u BiH.
» NIKAD, ako osvojimo vlast, nećemo dopustiti gašenje Rafinerije nafte u Sisku, to javno obećajemo. U protivnom, prestat ćemo se baviti politikom
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Raspudić:Ne možete na štandu pokazivati Deura,a sztra na vlast instalirati Pupovca.Kenwood Kenon i HDZ vrijeđaju Hrvate u BiH.
» NIKAD, ako osvojimo vlast, nećemo dopustiti gašenje Rafinerije nafte u Sisku, to javno obećajemo. U protivnom, prestat ćemo se baviti politikom
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
Page 1 of 1