Jeste li ljuti na slabe reakcije hdzovaca na napade tzv.' Antifasista'?
Page 1 of 1
Jeste li ljuti na slabe reakcije hdzovaca na napade tzv.' Antifasista'?
Ja osobno zaista sam razocaran osobito na Karamarka koji se skrio i kad treba nesto reci sve je to luk i voda.Ne vjerujem da Karamarko i HDZ ne raspolazu dokazima o negativnostima kolovodja napada na ministra Hasanbegovica pa i vladu opcenito te predsjednicu vec godinu dana.Nevjerojatno mi je da godinama niko ne postavlja pitanje Pupovcu u nestalom pakrackom lijecniku i istaknutom clanu stranke dr.Sreteru o Pupvcevoj umjesanosti u taj slucaj ima toliko dokaza,mnogo puta je spomenut u knjigama o povezanosti s tim slucajem.Zasto ne iznese dokaze o Zoranu Pusicu i njegovoj prljavoj raboti 1991 i spijunazi za JNA,pa to se zna postoje dokazi,zasto ne puste snimku njegovog bjesnila u beogradskom studiju zajedno sa strbcem i margeticem onaj dan kad su gotovina i markac pusteni na slobodu,samo to je dovoljno da mu se zabrani bilo kakva javna djelatnost u hrvatskoj ako ne i putna karta u jednom smjeru.Gospodine Karamarko cime vas 'Antifasisti' drze za jajca?vas i druge hdzovce(cast iznimkama)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jeste li ljuti na slabe reakcije hdzovaca na napade tzv.' Antifasista'?
Zorangutan najavio borbu svim srectvima i nije da je ostao samo na riječima. Najprije udarijo na Miju - mijo pao. Udario na Muju - Mujo se od muke konvertiro u antifu. Navalio virit Karkolindi ispod kiklje - ista škviči od muke, ali sebi u bradu, ne usudi se ni pošteno jauknuti od stida, a prava dama bi mu odmak stisnula flisku.vuksadinare wrote:Ja osobno zaista sam razocaran osobito na Karamarka koji se skrio i kad treba nesto reci sve je to luk i voda.Ne vjerujem da Karamarko i HDZ ne raspolazu dokazima o negativnostima kolovodja napada na ministra Hasanbegovica pa i vladu opcenito te predsjednicu vec godinu dana.Nevjerojatno mi je da godinama niko ne postavlja pitanje Pupovcu u nestalom pakrackom lijecniku i istaknutom clanu stranke dr.Sreteru o Pupvcevoj umjesanosti u taj slucaj ima toliko dokaza,mnogo puta je spomenut u knjigama o povezanosti s tim slucajem.Zasto ne iznese dokaze o Zoranu Pusicu i njegovoj prljavoj raboti 1991 i spijunazi za JNA,pa to se zna postoje dokazi,zasto ne puste snimku njegovog bjesnila u beogradskom studiju zajedno sa strbcem i margeticem onaj dan kad su gotovina i markac pusteni na slobodu,samo to je dovoljno da mu se zabrani bilo kakva javna djelatnost u hrvatskoj ako ne i putna karta u jednom smjeru.Gospodine Karamarko cime vas 'Antifasisti' drze za jajca?vas i druge hdzovce(cast iznimkama)
Jel' u pitanju puzeći državni udar - pitanje je sad. Al' da Karamrle ne 'apsi Milančeta - ne 'apsi ga. Zašto? Jer nema muda ili šta? Pa vele ovdje profesionalne desanke neke da ima zakonske osnove, jer da je virio pricednici u usrane gaće, a to joj po zakonu valjda samo mutavi može. Pa 'ajde ti sad reci zakaj crni mrako (pun intended) ne 'apsi levo i desno. Jel' to ona: neće grom u koprive, a udbaš na udbaša ili što je u pitanju? Di su ti šatoraši sad da mu malo ne prišarafe jajca glede općeg 'apšenja nepodobnih? Retoričko pitanje, narafski...:P
Guest- Guest
Vuce,naivan si do bola..zato su oni poćiticari,a mi raja..Ne ocekuj nista,pa se vise neces ni razocaravat..;-)
2014-04-12
2015-08-08
Haha,nasmija me..:D
2014-04-12
tebi je smiješo ali našim fašistima, kako se vidi iz priloženog baš i nije... eno ga se mam otrijeznio.....maggie13 wrote:Haha,nasmija me..:D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
stazic je bio dobar u otvorenom..olicenje polit-komesara otprije 70-ak godina..:Dmichaellcmacha wrote:tebi je smiješo ali našim fašistima, kako se vidi iz priloženog baš i nije... eno ga se mam otrijeznio.....maggie13 wrote:Haha,nasmija me..:D
2014-04-12
prava hrvatska poštapalicamichaellcmacha wrote:
lookatme-
2014-04-18
michaellcmacha wrote:
Similar topics
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» dobre vijest iz Splita.. krenulo hapšanje HDZovaca(kerumovci i sdpovci naravno)
» TOP 6 Antifašista 2015
» Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» dobre vijest iz Splita.. krenulo hapšanje HDZovaca(kerumovci i sdpovci naravno)
» TOP 6 Antifašista 2015
Page 1 of 1