Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
hahahahahahaha...Jes vala. Koja kod dodje prica o rvackim galebovima! :) Kaze, ne zna se sta je diskretnije, vi ili pisa... :)Ringo10 wrote:Pitajte svoje žene, sestre I kćerke kad dođu sa mora ili sa putovanja po Hrvatskoj ili u tranzitu kroz Hrvatsku.Stanojko wrote:Odakle vama kurac?RayMabus wrote:U suštini baca vama u Srbiji.dzango wrote:Sava baca kosku ujkama.
Nama može samo popušit kuraz.
Mi se ne razmećemo seksualnim pdovizima kao Srbi koji su mentalno u rangu pubertetlija.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
Ala vijesti...četnik ne voli Hrvate...a u pičku materinu...senzacionalno...a ja mislio da se lik bavio humanitarnim radom cijelo vrijeme, a ne trovnjem medijskog prostora...
darth_vader-
2014-04-17
koga vas, a sory mislio si na vas fašiste... pa i red je da vas ne voli...Ringo10 wrote:Koja tragedija, Savo nas ne voli.
Neću moći zaspati od tuge I sekiracije.
JA bih se zabrinuo kad bi Savo rekao da nas voli. To bi tek bila trauma.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa bem mu miša što nije rekao tko su guje? Da je rekao proglasio bih počasnim državljaninom RH.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
Page 3 of 3