SSB: Cilj ujediniti 14 miliona Bošnjaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SSB: Cilj ujediniti 14 miliona Bošnjaka
Misliš da me je brige ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikad se ne zahebavam ...to je samo moj način komunikacije .....ozbiljno mislim.
PA PA SRBĆAD PRAVOSLAVNA U BOSNI.
Uskoro ćeš im mahati, ode RS....otcjepljenje ;)
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Misliš da me je brige ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikad se ne zahebavam ...to je samo moj način komunikacije .....ozbiljno mislim.
a vidim da si počeo mahati :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jesam.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Misliš da me je brige ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikad se ne zahebavam ...to je samo moj način komunikacije .....ozbiljno mislim.
a vidim da si počeo mahati :D
Donio sam odluku.
Rekao sam ti tko sam ja na duhovnoj razini.
Anđeo prijestolnik.
2014-04-11
ovi to misle ozbiljno
Stvaramo jednu, 14-miliona snažnu, jedinstvenu - UJEDINJENU ARMIJU - i mladu i iskusnu - razvijenu i moderno opremljenu - koja kao garant sigurnosti i prosperiteta, ne samo u domovini i regionu - nego i šire, može biti i ponos i primjer
http://svjetski-savez-bosnjaka.org//php/welcome.php
Guest- Guest
kakvu će ovi armiju stvoriti, prvo nema ih 14milijuna, nego 1,4milijuna, falili su za jedno decimalno mjesto, drugo imaju natalitet manji nego hrvati u BiH, i treće 40% stanovništva im je nezaposleno, ne mogu brokvu kupiti kamo li tenkove ili šta već
Guest- Guest
BItna je namjera. Namjera je uzrok.upravo_sa_jebachine wrote:kakvu će ovi armiju stvoriti, prvo nema ih 14milijuna, nego 1,4milijuna, falili su za jedno decimalno mjesto, drugo imaju natalitet manji nego hrvati u BiH, i treće 40% stanovništva im je nezaposleno, ne mogu brokvu kupiti kamo li tenkove ili šta već
2014-04-11
Ero wrote:
InshaAllah.
Ima vas Muja....a.
Pomoće i sero dogan štogoda elde.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milorad Dodik:'Nas cilj je ujediniti Republiku Srpsku sa Srbijom.To je visestoljetni cilj.'
» Čović i Dodik suglasni: ‘Trajni cilj Bošnjaka je od Hrvata i Srba napraviti nacionalne manjine‘
» Izetbegovićeva stranka osnovala brigadu botova uoči izbora, cilj spriječiti specijalni rat protiv Bošnjaka
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Čović i Dodik suglasni: ‘Trajni cilj Bošnjaka je od Hrvata i Srba napraviti nacionalne manjine‘
» Izetbegovićeva stranka osnovala brigadu botova uoči izbora, cilj spriječiti specijalni rat protiv Bošnjaka
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
Page 2 of 2