ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TKO SU I ODAKLE DOLAZE ERE?

Go down

TKO SU I ODAKLE DOLAZE ERE? Empty TKO SU I ODAKLE DOLAZE ERE?

Post by mentalitet Yesterday at 22:50

Odakle ERE u Valjevu,sunce ti jebem zareno?Poslusham klip do kraja,kad tako vele da su se doselili iz Hercegovine.Poznato je da je Valjevo i Uzice centar srpskih chetnika.Kada sam sve dobro saslushao samo povezem sa svojom teorijom mutiranih srba u Hrvatskoj i sve se poklapa.Dodushe ovi su neki zajebanti i jedini cilj im je u zivotu nekome neshto shuknuti kako bi se nasmijali dok je mutiranim srbima iz Hrvatske jedini cilj kako nekoga prevariti ili Cnjegovo.Naishao sam na podatak da je za vrijeme WWII pokrsheto 245.000 tisuca srba.Sada mi je puno toga jasnije i nakon ovoga shto sam saznao necu se vishe chuditi nichemu shto se deshava u Hrvatskoj kao pura govnetu.Moja teorija mutiranih srba u 'rvate je lako dokaziva a ovo je samo jedno zrno dokaza na koje sam naletio.Chitam da je povecana prodaja Ruskih zastava u Hrvatskoj.Jebo me svatko ako to nisu ERE koji su pozurili da presvuku kapute kao shto su ih presvlachili 1991 od komunjara u "domoljube".Chitam ove takozvane dalmoshe sa foruma.Tipichni mutirani srbi.Kada vidim ove danashnje crnogorce (u prevodu milogorce) do jucher palili Dubrovnik i okolicu a danas najbolji jarani sa 'rvatima.Nije ni chudo,isto mutirano smece.

2020-07-05

Back to top Go down

TKO SU I ODAKLE DOLAZE ERE? Empty Re: TKO SU I ODAKLE DOLAZE ERE?

Post by mentalitet Yesterday at 22:53

Slusham i chitam ovo,pa majku im jebem kamenjarsku chak su i u Sloveniju stigli.Udvaraju se rusima povicima zeni od Zelenskog da ce Rusija pobijediti.

[size=45]Poseta Elene Zelenski Sloveniji: "Napokon čula nekoliko činjenica koje od licemera oko sebe ne čuje"[/size]

[size=45]https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/119082-olena-zelenski-slovenija-poseta/[/size]

2020-07-05

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics