ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika Empty Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Post by Serbinho-3 Yesterday at 19:24

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika Img_2413

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika Img_2412

https://www.b92.net/biz/svet/vesti/79897/cak-80-evra-dnevnica-ali-radnika-nema-ovaj-posao-svi-odbijaju-poljoprivrednici-u-problemu/vest
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika Empty Re: Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Post by Serbinho-3 Today at 01:11

Slab marketing.

Isli bi i Italijani, ali ne znaju, mladji.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 10:47

i Srbi lijeni kao i naši.
Ja sam ovo lito radio na godišnjem kao skiper(kapetan jahte), zatim sam svake subote(skoro) tukao ovakve dnevnice.
inače u Dalmaciji(za koju purgeri/hercegovci uhljebi u ZGu koji lupaju pečate tvrde da su ljudi lijeni), većina ljudi ovdje radi dodatno - ljeti. dakle u dalmaciji ako imaš "samo normalni posao od 40h tjedno" već te ljudi čudno gledaju..  većina kojih frendova i poznanika radi dodatno.. faturete kao majstori, na građevini, u čarteru kao ispomoć, čistači/čistačice, dodatni posao u restoranima.. da se radit.

naravno nigdje nije prijavljeno, lova ide na ruke...

e da naravno nisu svi ovakvi.. imaš jebivjetara koji su nasljedili od dide i tate apartmane i ti spavaju do 11h , prime goste subotom i to je to..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 13:29

Ja nađem čovika za 50, samo što još 50 popije

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:24

AssadNaPodmornici wrote:
e da naravno nisu svi ovakvi.. imaš jebivjetara koji su nasljedili od dide i tate apartmane i ti spavaju do 11h , prime goste subotom i to je to..
:coffee
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:26

Pa nisam se ja ovdje inkarnira da bi tu inkarnaciju proveo rintajuči za sistem.

Neka sistem radi za sebe a lova sama kapa.

Imam ja pametnijeg posla nego da rintam za tamo neku lovu.

Vojska nam je oko planete, na planeti ( isturene postaje ), neki su se inkarrnirali izravno a neki ne.

Promatramo situaciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:37

Tako vam je kako vam je.

Prije je bila Atlantida ( velika napomena : oni su galaktička konfederacija ) pa to stalo pa otišli na drugu planetu i onda planet majmuna pa vam se uvalili negativni vanzemaljci pa vam ne daju besplatnu energiju i onda vi robujete za njih.

Mislim ja sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga, ne pada mi na pamet da rintam za sistem negativnih vanzemaljaca i njihovih poslušnika na planeti Zemlja.

Ako im fali radnika neka lijepo dignu plate pa će ih imati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:52

Napast ćemo za nekakvih pola stoljeća a možda i koju godinu manje.

Sad je okvirno 2025 .... negdje oko 2070 ćemo napast.

Vas negativni vanzemaljci ne napadaju izravno jer neke rase poput npr Atlantide imaju močna oružja pa bi izgubili u izravnoj borbi a istovremeno te negativne rase mogu uništiti planetu pa dogovor prije nekakvih 20 tisuća i više godina da se vas pusti da se razvijate pa onda šta bude al su se negativni vanzemaljci skrivečki infiltirirali.

I sad vladaju Amerikom i štite genocidnog gada BiBija jer je srž te elite jervejska elita iako nisu jedini al je osnova te njihove poslušničke garde preko koje vladaju planetom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:54

Ja sam u izviđanju.

Recimo.

Dok mi ne dignete tlak kao s tim Komšićem.

Onda frca perje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:56

I tako.

I sad skuhati još jednu kaficu i onda vam general jebivjetar kaže: Ako su vam male plate onda ih dignite pa možda i dobijete radnike.

A đeš će to ? Nama treba robova.

Ajde puši kurac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 17:58

Evo lijepih vijesti za đenerala vasione:

Njemački proizvođač čelika će otpustiti tisuće radnika - Index.hr

Taman fino pred izbore u Njemačkoj da ovi Komšičevci još više popuše na istima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 18:01

gle tvoji razlozi su mi OK.
izabrao si takav život i to je ok.

ne mislim na tebe. ja mislim na ekipu koja kuka da nema para, da im ništa nevalja, a kada se ponudi prilika za posao, "kuku lele , neću ja to"..

ovo ljeto kako rekoh subotom sam tukao neke faturete.. fizički posao, ali da se po danu zaraditi 90-130€ za 8h posla.. (tu popiješ i kavu, i uzmeš pauzu za marendu ali mora se odraditi posal).

dakle solidna lova, i jedva sam jednog frenda naša.. aj većina koje sam pitao je već radila drugi posao, ali pitao sam i par jebivjetara koji "kukaju nevalja ovo ono fali para" , a kada je trebalo odraditi nula bodova..

ja sam radio fizički, dobro mi dođe promjena od rada za PC-om.. mislim idem u teretanu i igram nogomet, i još ta fatureta subotom, gušta sam..
i radio sam kao kapetan jahte tjedan dana sa gostima, lipo se provoza sa gostima po otocima, jeo po restoranima(sve plaćeno skiperu ofc), kupa se, dali mi 500€ napojnica , i 1000€dnevnica..

u RH ekonomiji stanje nikada bolje tko želi radit.

ja razumijem tebe, ti si izabra život kao budistički monah i to je to. ne kukaš da ti fali para, auto, da hoćeš playstation 5, da ih pičke odjebavaju a znam takve, a onda ne žele radit..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:04

AssadNaPodmornici wrote:

ja razumijem tebe, ti si izabra život kao budistički monah i to je to. ne kukaš da ti fali para, auto, da hoćeš playstation 5, da ih pičke odjebavaju a znam takve, a onda ne žele radit..
Pa sad ... ne znam baš za Playstation 5.  lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:06

Ima nekih igara izašlo pa se skupilo toga pa mi se nešto igra al da nije mi priša i nije me brige pa onda kad bude bude.

Da mi je to baš toliko bitno skrpija bi par stotina eura il koliko već pa to nabavija/kupija i odigra al ovako nije pa doći će samo jednog dana pa ću odigrat tih par igrica koje san snimija i igraju mi se ... jednog dana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:13

Odabra sam vrijeme i mjesto inkarnacije.

Odabra sam šta neću.

Nisam baš sve odabra jer da se mene pitalo onda bi stvari bile bolje al ovako digneš ruke od mnogih stvari jer vidiš da je besmisleno pa se povučeš i boli te kurac.

Recimo da sam prirodni budistički monah pa se vrlo lako mogu povuć cijelu inkarnaciju u mirovanje ako mi se nešto ne sviđa.

Ne moram se truditi oko toga jer mi je to prirodno stanje da mogu biti smiren vječno i da mi ništa ili vrlo malo toga treba u postojanju ( osnove namirnice i komunikacija ).

To mi je prirodno stanje ( budistički monah ) tako da ga ne moram ja birati nego je to moja urođena sposbnost.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:29

Brzo se otkačim ( stanje Nirvane ).

Zato stalno ispadam iz tijela.  lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:33

Imam neke probleme s time pa sam sam sebi mora zavbranit da dok vozim il nešto radim ne razmišljam o nekim stvarima.

Ne mogu držat stvari jer mi ispadaju nego mi se ide negdje sjest i meditirat.

Moran sam sebe blokirat da ostanem na nižoj fizičkoj razini da budem u tijelu.

Nekakva Nirvana me odma uhvati jer su mi slabe spone a anđeoski sam entitet ( to je jako visoko ) i onda ako idem mislit nešto šta će me odvuć u tom pravcu samo odlutam.

Visok i jak entitet pa onda taj njegov inkanirani dio se mora sam držat podalje.

Inače ispadaju stvari iz ruke a volan sam vozi ... tako da je to opasno jer odlutaš.

Moram držat razmak.

Neki stalno oće to stanje Nirvane a ja moram držat razmak da me to ne uhvati dok nešto radim.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:40

Ima to stanje uma. Znanost je to pručavala Neke frekvencije pa su neke dobre dok radiš a neke dok spavaš.

Brzo odem u te šta spavaju a to su te Nirvane i to kad me uhvati onda samo sjednem sa strane i mogu tako satima postojat bez da se pomaknem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:45

Nekakva fjaka uglavnom.

Problem je šta ti ispadaju stvari, volan ne držiš čvrsto itd a treba ti nekakvih 15 minuti da se vratiš natrag iz tog stanja ako se želiš vratit.

Onda mi to smeta pa se ja kontroliram da ne uđem u to nego držim distancu.

Ne smeta mi kad nešto radim al da to napravim sada i uđem u to ja idućih pola stata ne bi mogao prstom neku tipku pritisknuti jer ti se jednostvno ne da pomakniti niti prst.

Neki prirodni trans. Nirvana.

Mora bi čekat najmanje pola sata da ti ja ovo otipkam šta sad tipkam da sad upadnem u to stanje ( a lako upadam i zato se kontroliram da ne upadam ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 18:53

Uglavnom ne moram birat da budem budistički monah jer mi je to prirodno urođeno stanje.

Al nije dobro kao radna frekvencija pa moram izbjegavat da ne uđem u to dok vozim jer onda labavo i nikako držim volan, sporo reagiram u prometu itd tj opasnost sam na cesti jer ne upravljam vozilom pošto ne upravljam ni tijelom trenutno jer sam odspojen.

Nije dobra frekvencija za rad i zato je blokiram tj ne smijem odlutati mislima u tom pravcu jer odma se odspajam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics