ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dobra vijest...

Go down

dobra vijest... Empty dobra vijest...

Post by T. Yesterday at 18:55

jer nemamo značajne vojne instalacije alijanse...
a to nestaje u prvom valu...

2014-04-14

Back to top Go down

dobra vijest... Empty Re: dobra vijest...

Post by mentalitet Yesterday at 21:43

T. wrote:
jer nemamo značajne vojne instalacije alijanse...
a to nestaje u prvom valu...
 Ma,ne se sikiriki :dramaq jer od prije par dana ispisana je Povijest ratovanja testiranjem super-sonichne rakete "ORESHNIK" (u prevodu ljeshnjak) na ukrajinski raketni institut "Jashmash" koji vishe ne postoji iako je za vrijeme SSSR gradjen ispod zemlje sa par katova da moze raditi i u vrijeme atomskoga rata.Tamo su ukri proizvodili neke dronove i pripremali prljavu atomsku bombu koju su namjeravali baciti na Moskvu.Oreshnik ih sravnio sa zemljom.Vishe ne postoje.Elem,od atomske ste bili zashticeni jer Putin nikada ne bi odobrio udar na neku slovensku zemlju zato shto je pomalo idiot i neki jebeni romanichar u smislu da su svi slaveni braca,samo su neki zavedeni i za sada na pogreshnoj strani Povijesti.Ja bi vas sravnio sa zemljom da vishe nikada ne postojite.Isprichavam se na ovome jer ti i josh neki to ne zasluzujete ali jebi ga dozvolili ste da vas zaraze svojim gnojem ovi s ramena kamena i razni srpski mutirani ojkashi.
Dakle,rusi ce prije gadjati Srbiju (Bondsil,na Kosovu) nego Hrvatsku i to Oreshnikom.Ne znam jesi gledao snimak?Jebote nigdje klasichne explozije nego neka plazma kao da su je ispalili vanzemaljci.Na zapadu politichkim bolesnicima shupci zvacu gace.Elem,ne trebaju vishe gadjati nishta atomskim bombama kada ova raketa ima uchinak taktichke atomske bombe i to bez ikakvog explozivnog punjenja vec zbog svoje brzine od 10 maha (u prevodu brza 10 puta od zvuka) stvara takvu kinetichku energiju da je to zastrashujuce.Spavaj mirno.Eto,ja se nadam da ruje nece nishta poslati na Floridu jer smo blizu Kube i Mexika,pa zbog njih ce i nas poshtedjeti iako je ovdje blizu mene jedna od najvecih vojnih baza u SAD iz koje se vode operacije drnonovima i nuklearnim raketama.

2020-07-05

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics