Milanović traži da se HV pošalje u Poljsku i Litvu
Page 1 of 1
Milanović traži da se HV pošalje u Poljsku i Litvu
https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-poslao-apel-saboru-donesite-ovu-odluku-do-kraja-zasjedanja-imamo-obvezu-dugi-trebaju-nasu-pomoc-1817459
vuksadinare- Posts : 100311
2015-09-08
Re: Milanović traži da se HV pošalje u Poljsku i Litvu
?... Zar to nisu opasne misije i vrlo blizu Ukrajine a naročito u Litvu što je prst u oko Rusima.. zar donedavno nije bilo dreke da se HV ne šalje dalje od Koprivnice..zar bulj nije galamio da HV ne ide nigdje van granica hrvatske pa radilo se o članicama natoa osim naravno na Kosovo jer su nam albanci braća po oružju i u bh-a radi hrvata.. i sad ispade najglasniji traži da se HV pošalje doslovno u zonu sukoba
2015-09-08
Hoholo Mudovski- Posts : 7442
2023-08-31
šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
2015-09-08
Vuk je naivna crvenkapica u ovoj priči.vuksadinare wrote:šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
Milanović šalje vojnike u NATO članice u misije koje nisu vezane za rat u Ukrajini i koje se tiču osnove saveza koja je obrambeni.
U Njemačkoj bi bili u misiji koja se tiče rata u Ukrajini koja nije članica nato...
Milanović bilježim još jedan plus
Izgleda da si ti crvenkapica slanje u Litvu ti je skoro pa ravno kao da šalješ u ukrajinu.. znamo kakav je odnos Rusije i baltičkih drzava i to od ohoho prije blago je reci mržnja.. da balti imaju nuklearnu bombu ne sumnjam da bi je bacili na Rusiju.. drugo.. receno je iz oporbe ne želimo slati dalje od Koprivnice.. pitaj Bulja.. i sdpovce..Ne sumnjam da ce ovi po obicaju brzinski promjeniti mišljenje jer ga ni nemaju za njih misli zoki.. mogao bi tu štošta staviti.. a i ti si mi neki rusofil...sjecamse kako si 'krstio' ove baltičke drzave cak i gore nego ukrajinu.. ako zoka nacrta metu HV-u na čelo ti si za toHoholo Mudovski wrote:Vuk je naivna crvenkapica u ovoj priči.vuksadinare wrote:šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
Milanović šalje vojnike u NATO članice u misije koje nisu vezane za rat u Ukrajini i koje se tiču osnove saveza koja je obrambeni.
U Njemačkoj bi bili u misiji koja se tiče rata u Ukrajini koja nije članica nato...
2015-09-08
Hoholo Mudovski wrote:Vuk je naivna crvenkapica u ovoj priči.vuksadinare wrote:šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
Nemoj tako oštro o njemu. Stvar je u njegovom prednjem režnju.
Nije svjestan svoje nesvjesnosti.
vuksadinare wrote:Izgleda da si ti crvenkapica slanje u Litvu ti je skoro pa ravno kao da šalješ u ukrajinu.. znamo kakav je odnos Rusije i baltičkih drzava i to od ohoho prije blago je reci mržnja.. da balti imaju nuklearnu bombu ne sumnjam da bi je bacili na Rusiju.. drugo.. receno je iz oporbe ne želimo slati dalje od Koprivnice.. pitaj Bulja.. i sdpovce..Ne sumnjam da ce ovi po obicaju brzinski promjeniti mišljenje jer ga ni nemaju za njih misli zoki.. mogao bi tu štošta staviti.. a i ti si mi neki rusofil...sjecamse kako si 'krstio' ove baltičke drzave cak i gore nego ukrajinu.. ako zoka nacrta metu HV-u na čelo ti si za toHoholo Mudovski wrote:Vuk je naivna crvenkapica u ovoj priči.vuksadinare wrote:šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
Ne kužiš ti politiku baš.
Drž'se ti Skeje i ZDS-a i njegovih crnih odora i nemoj se preveć živcirati zato što ti Ukrajina polako ali sigurno ide niz vodu.
Koja konfuzija.vuksadinare wrote:Izgleda da si ti crvenkapica slanje u Litvu ti je skoro pa ravno kao da šalješ u ukrajinu.. znamo kakav je odnos Rusije i baltičkih drzava i to od ohoho prije blago je reci mržnja.. da balti imaju nuklearnu bombu ne sumnjam da bi je bacili na Rusiju.. drugo.. receno je iz oporbe ne želimo slati dalje od Koprivnice.. pitaj Bulja.. i sdpovce..Ne sumnjam da ce ovi po obicaju brzinski promjeniti mišljenje jer ga ni nemaju za njih misli zoki.. mogao bi tu štošta staviti.. a i ti si mi neki rusofil...sjecamse kako si 'krstio' ove baltičke drzave cak i gore nego ukrajinu.. ako zoka nacrta metu HV-u na čelo ti si za toHoholo Mudovski wrote:Vuk je naivna crvenkapica u ovoj priči.vuksadinare wrote:šalješ u Litvu pravo na granicu sa Rusijom pa tu si veca i bliža meta nego da si u ukrajini i ne radi se o 2,3 vojnika.. tko je tu lud.. i sad šmrk traži da to odobri sabor i onda ako dođe do pizdarije rošavi će se izvlačit nisam ja vec sabor... realno ovo je bas prst u oko rujama
Dakle, misija u koju je anemija sla samo 2 časnika za vezu je bila misija koja je vezana za rat u Ukrajini s kojim nato nema veze.
Ova misija je za obranu nato saveza, za što nato i služi.
vuksadinare wrote:?... Zar to nisu opasne misije i vrlo blizu Ukrajine a naročito u Litvu što je prst u oko Rusima.. zar donedavno nije bilo dreke da se HV ne šalje dalje od Koprivnice..zar bulj nije galamio da HV ne ide nigdje van granica hrvatske pa radilo se o članicama natoa osim naravno na Kosovo jer su nam albanci braća po oružju i u bh-a radi hrvata.. i sad ispade najglasniji traži da se HV pošalje doslovno u zonu sukoba
Bogtejeba, ovo sam tek sada vidio. Bolje bi bilo da nisam uopće vidio.
Strava.
Slava.
Albanci, braća po burekuSlužbenik wrote:vuksadinare wrote:?... Zar to nisu opasne misije i vrlo blizu Ukrajine a naročito u Litvu što je prst u oko Rusima.. zar donedavno nije bilo dreke da se HV ne šalje dalje od Koprivnice..zar bulj nije galamio da HV ne ide nigdje van granica hrvatske pa radilo se o članicama natoa osim naravno na Kosovo jer su nam albanci braća po oružju i u bh-a radi hrvata.. i sad ispade najglasniji traži da se HV pošalje doslovno u zonu sukoba
Bogtejeba, ovo sam tek sada vidio. Bolje bi bilo da nisam uopće vidio.
Strava.
Slava.
p.s. Večeras sam loka pivu s prijateljem Litvancem. Veli mi da ne može smislit Ruse i da su litvanski šverceri najčešći proizvod koji su švercali u zemane su bile knjige na litvanskom koje su bile zabranjene u dok bili pod Rusima. Ja sam mu rekao da mi Hrvati nemamo problema s Rusima. Vuče nadam se da se ne ljutiš
Ok, možda u Poljsku nije baš pametan potez
» Sabor odobrio slanje hrvatskih vojnika u Poljsku i Litvu
» SAD traži od Njemačke da pošalje vojnike u Siriju
» Seselj trazi od Vucica da napadne Hrvatsku i posalje vojsku u BiH
» Naša stranka traži da Zoran Milanović bude proglašen nepoželjnom osobom
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» SAD traži od Njemačke da pošalje vojnike u Siriju
» Seselj trazi od Vucica da napadne Hrvatsku i posalje vojsku u BiH
» Naša stranka traži da Zoran Milanović bude proglašen nepoželjnom osobom
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
Page 1 of 1