ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pavao Pavličić:'Hrvati iz mahnitosti, vjeruju luđacima. Umjesto da ih izolirao, mi im damo riječ i veliki prostor u medijima'

Go down

Pavao Pavličić:'Hrvati iz mahnitosti, vjeruju luđacima. Umjesto da ih izolirao, mi im damo riječ i veliki prostor u medijima'  Empty Pavao Pavličić:'Hrvati iz mahnitosti, vjeruju luđacima. Umjesto da ih izolirao, mi im damo riječ i veliki prostor u medijima'

Post by vuksadinare 21/11/2024, 07:00

https://www.nacional.hr/knjizevnik-sa-stavom-pavlicic-zestoko-o-hazu-u-i-intelektualcima-o-vukovaru-mu-najljepse-pisati/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pavao Pavličić:'Hrvati iz mahnitosti, vjeruju luđacima. Umjesto da ih izolirao, mi im damo riječ i veliki prostor u medijima'  Empty Re: Pavao Pavličić:'Hrvati iz mahnitosti, vjeruju luđacima. Umjesto da ih izolirao, mi im damo riječ i veliki prostor u medijima'

Post by vuksadinare 21/11/2024, 07:02

Upravo to.. imaš luđake za predsjednika i premijera kojima ne smiješ vjerovati ni koliko je crno ispod nokta.. ali poludjeli smo pa svakoj grlatoj bitangi vjerujemo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics