na poljudu gromoglasni zvižduci perišiću...
Page 1 of 1
na poljudu gromoglasni zvižduci perišiću...
može dalić trubiti koliko hoće o "obitelji" te kako je "hrvatska iznad svega"...
navijačima "hajduka" nema ništa iznad ...
to je trebao znati unaprijed, pa ga niti ne zvati...
ionako od njega nije bilo nikakve koristi...
Re: na poljudu gromoglasni zvižduci perišiću...
Perišić je ispa štraca tako je kako je.
Ne znam što je tom momku trebalo. Igra u PSVa za 500 000 € netto, u Hajduka bi primao 1 milijun.
U Hajduku bi bio sa Gattusom, Livajom, Rakitićem, Hajduk je prvi na ljestvici.
Rakitić nikada nije bio vezan za Hajduk(osim preko Kalinića) lik je došao sa ženom španjolkom iz Arabije sa 15 milijuna € za 600 000€ i digao formu i kaže da je nikada sretniji u životu, da uživa u gradu, u životu i trudi se igrati najbolje i sluša trenera i pomaže slabijim.
Perišić se svađao sa kolegama, sa trenerom, htio je sve na silu, došao je sa figom u džepu i utekao ko pičkica. Nije vrijedno nikakvih para na planeti kako se ponio.
Mogao je ispasti čovijek, reći "evo me tu sam, trudit ću se oporaviti, vratit u formu i truditi se maksimalno da doprinosem klubu koji me je stvorio i kojem se vraćam kako sam obećao".. pa šta bude - bude.
A osjetio je da je Hajduk u krizi, trener Gattuso je tek došao, počeo je uvoditi red /rad i disciplinu, čak je i Livaju uspio disciplinirati, Rakitić je pristao biti čak i rezerva i ulaziti sa klupe ali strpljivo raditi i normalno da je Rakitić i danas kapacitet za reprezentaciju(kao Livaja) a ovaj pičkica utekao . Rakitić ne samo da je čovjek za ovoga pacova, nego bi bio i puno korisniji za repku. vidi se da je ovaj tamo na silu..
u PSVa dobija 500 000€ neto, u Hajduku bi mu dali 1 milijun.
A i loše je igrao generalno.
Inače nije Perišić takav "slučajno ispao". Lik je takav kao osoba, znam momka iz omiša koji ga je znao ka klinca, lik je bahat, pohlepan, umišljen, i to je to.
Ne znam što je tom momku trebalo. Igra u PSVa za 500 000 € netto, u Hajduka bi primao 1 milijun.
U Hajduku bi bio sa Gattusom, Livajom, Rakitićem, Hajduk je prvi na ljestvici.
Rakitić nikada nije bio vezan za Hajduk(osim preko Kalinića) lik je došao sa ženom španjolkom iz Arabije sa 15 milijuna € za 600 000€ i digao formu i kaže da je nikada sretniji u životu, da uživa u gradu, u životu i trudi se igrati najbolje i sluša trenera i pomaže slabijim.
Perišić se svađao sa kolegama, sa trenerom, htio je sve na silu, došao je sa figom u džepu i utekao ko pičkica. Nije vrijedno nikakvih para na planeti kako se ponio.
Mogao je ispasti čovijek, reći "evo me tu sam, trudit ću se oporaviti, vratit u formu i truditi se maksimalno da doprinosem klubu koji me je stvorio i kojem se vraćam kako sam obećao".. pa šta bude - bude.
A osjetio je da je Hajduk u krizi, trener Gattuso je tek došao, počeo je uvoditi red /rad i disciplinu, čak je i Livaju uspio disciplinirati, Rakitić je pristao biti čak i rezerva i ulaziti sa klupe ali strpljivo raditi i normalno da je Rakitić i danas kapacitet za reprezentaciju(kao Livaja) a ovaj pičkica utekao . Rakitić ne samo da je čovjek za ovoga pacova, nego bi bio i puno korisniji za repku. vidi se da je ovaj tamo na silu..
u PSVa dobija 500 000€ neto, u Hajduku bi mu dali 1 milijun.
A i loše je igrao generalno.
Inače nije Perišić takav "slučajno ispao". Lik je takav kao osoba, znam momka iz omiša koji ga je znao ka klinca, lik je bahat, pohlepan, umišljen, i to je to.
prvo , ispa je pizda
drugo , malo je tu torcide zvizdalo , na stadionu ljudi iz cile HR i dijaspore
drugo , malo je tu torcide zvizdalo , na stadionu ljudi iz cile HR i dijaspore
debotoijusto- Posts : 31642
2014-04-12
Sinoć je odigrao korektno i opravdao je igranje.
Može se reći da je bahat, ali ne koliko navijači Hajduka koji su mu pisali ljubavne sadržaje, a onda nakon što su ga stavili na klupu, pa zagrijavanje pred kraj utakmice pa onda opet na klupu pa kad je popizdio i otišao iz kluba onda ga posrali. Igraču koji je doša u Hajduk za manju cijenu od one koju je moga dobiti, nego Sobin u Alkara, a koji i sada može bilo gdje mogli su malo biti korektniji.
Otišao je, a da je se malo bolje iskomuniciralo moglo je biti i drugačije.
Može se reći da je bahat, ali ne koliko navijači Hajduka koji su mu pisali ljubavne sadržaje, a onda nakon što su ga stavili na klupu, pa zagrijavanje pred kraj utakmice pa onda opet na klupu pa kad je popizdio i otišao iz kluba onda ga posrali. Igraču koji je doša u Hajduk za manju cijenu od one koju je moga dobiti, nego Sobin u Alkara, a koji i sada može bilo gdje mogli su malo biti korektniji.
Otišao je, a da je se malo bolje iskomuniciralo moglo je biti i drugačije.
Ono dođeš u Hajduk free pa te drže ne klupi i beskonačno se zagrijavaš... Doša čovik igrat.
Nema igre, aj ćao
Nema igre, aj ćao
Vengo ... je l' vi znate da se Daliću plaćaju pinezi kako bi nike mladce ugural u reprezentaciju?
Virujem kako znate.
E, ali ti pinezi ne gredu Gospi Međugorskoj.
Samo rečem.
Virujem kako znate.
E, ali ti pinezi ne gredu Gospi Međugorskoj.
Samo rečem.
Similar topics
» Plenkoviću zvižduci navijača u Splitu, Viču mu "Jebo' vas Mamić, prodane duše"
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
» Strava na Poljudu
» Rusija na Poljudu
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
» Strava na Poljudu
» Rusija na Poljudu
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
Page 1 of 1