ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija

Go down

HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija Empty HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija

Post by vuksadinare 13/11/2024, 12:36

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/hdz-ov-nacelnik-odbio-ukrajinskog-milijardera-kojeg-silno-gura-plenkovic-u-mojoj-opcini-tvornicu-graditi-nece/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija Empty Re: HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija

Post by Hoholo Mudovski 13/11/2024, 12:38

Neka gradi u Ukrajini  :tu
... i povede Plenkovića sa sobom

2023-08-31

Back to top Go down

HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija Empty Re: HDZ-ovac otpilio ukrajinskog tajkuna i Plenkija

Post by vuksadinare 13/11/2024, 12:40

Dobro.. ali se po meni najviše radi o zasititi tamošnjih uzgajivača pilića jer taj kraj je poznat po uzgoju pilića.. sve su to mala gospodarstva ali otvaranje farme mogu staviti kljuc u bravu.. sve mi se cini da ovaj nece dugo biti hdzov načelnik pogotovo ako odbije Ukrajinac jos tajkuna jos plenkijevog frenda
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 13/11/2024, 12:46

vuksadinare wrote:Dobro.. ali se po meni najviše radi o zasititi tamošnjih uzgajivača pilića jer taj kraj je poznat po uzgoju pilića.. sve su to mala gospodarstva ali otvaranje farme mogu staviti kljuc u bravu.. sve mi se cini da ovaj nece dugo biti hdzov načelnik pogotovo ako odbije Ukrajinac jos tajkuna jos plenkijevog frenda
Ima stranaka... 
Zna li se šta pošto će prasetina ove godine, živa vaga?
Drva, vino su riješeni, još samo prase moram...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics