Lekari Nigerije: Okoroča i Tači trgovali organima
Page 1 of 1
Kako prenosi “Blic”, predsednik asocijacije Filip Ndžemanze govorio je o tome na hitnom sastanku koji je organizovan u Overiju, glavnom gradu nigerijske savezne države Imo, čiji je guverner Okoroča.
"Prvi put u istoriji jedna vlada učestvuje u trgovini organima. Vlada države Imo koristi medicinske institucije kako bi omogućila trgovinu ljudima", tvrdi Ndžemanze.
Predsednik asocijacije nigerijskih lekara govorio je o nedavnim putovanjima guvernera Okoroče u Tursku, na Kosovo, u Hrvatsku, u Južnu Afriku i u azijske zemlje, prenosi "Blic".
"Imamo posla sa međunarodnom mrežžom na čelu sa Ročasom Okoročom u Nigeriji. Bivši premijer Kosova Hašim Tači, koji je na čelu trgovine organima u Evropi, njegov je prijatelj", rekao je Ndžemanze.
Vladina kancelarija je saopštila da su te optužbe "stara priča kojom su se bavile nigerijske bezbednosne službe", navodi RTS.
Još se navodi da je Okoroča posetio Kosovo u martu 2012. godine kada se sastao sa tadašnjim Tačijevim zamenikom Bedžetom Pacolijem i ministrom trgovine Mimozom Kusari Ljiljom.
Kako prenosi “Blic”, predsednik asocijacije Filip Ndžemanze govorio je o tome na hitnom sastanku koji je organizovan u Overiju, glavnom gradu nigerijske savezne države Imo, čiji je guverner Okoroča.
"Prvi put u istoriji jedna vlada učestvuje u trgovini organima. Vlada države Imo koristi medicinske institucije kako bi omogućila trgovinu ljudima", tvrdi Ndžemanze.
Predsednik asocijacije nigerijskih lekara govorio je o nedavnim putovanjima guvernera Okoroče u Tursku, na Kosovo, u Hrvatsku, u Južnu Afriku i u azijske zemlje, prenosi "Blic".
"Imamo posla sa međunarodnom mrežžom na čelu sa Ročasom Okoročom u Nigeriji. Bivši premijer Kosova Hašim Tači, koji je na čelu trgovine organima u Evropi, njegov je prijatelj", rekao je Ndžemanze.
Vladina kancelarija je saopštila da su te optužbe "stara priča kojom su se bavile nigerijske bezbednosne službe", navodi RTS.
Još se navodi da je Okoroča posetio Kosovo u martu 2012. godine kada se sastao sa tadašnjim Tačijevim zamenikom Bedžetom Pacolijem i ministrom trgovine Mimozom Kusari Ljiljom.
Re: Lekari Nigerije: Okoroča i Tači trgovali organima
Bratska posla, Kosovo, Hrvatska i Turska.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ček, jel onda to znači da u nigeriji žive srbi ?
Ma, tako je, srbski organi najzdraviji organi.
gdje je god jedan srpski organ to je srpsko sveto tlo....
Blic, Nadžanazve, Džango. Trio Argument
Guest- Guest
siptari i ustaše,isti qurac. dobro je da svet sve vise
upoznaje okruzenje srba i srbije. glasanje raznih
medjunarodnih odbora i institucija ukazuje da se
klatno istine sve vise pribliziva optimumu same istine.
svet vise ne veruje, ili sve manje veruje,
antisrpskim " UDRUGAMA " koje iniciraju ustaše, balije i balisti.
upoznaje okruzenje srba i srbije. glasanje raznih
medjunarodnih odbora i institucija ukazuje da se
klatno istine sve vise pribliziva optimumu same istine.
svet vise ne veruje, ili sve manje veruje,
antisrpskim " UDRUGAMA " koje iniciraju ustaše, balije i balisti.
Guest- Guest
Jebiga kad ne čitam Dnevno.hr. To je ipak repektabilan medij za mlade ustaše.kofein wrote:Blic, Nadžanazve, Džango. Trio Argument
To znači da su Šiptari, Turci i Hrvati ista epika.Totenkopf wrote:ček, jel onda to znači da u nigeriji žive srbi ?
A isti vlasnik ko i dnevno.sr :Pdzango wrote:Jebiga kad ne čitam Dnevno.hr.kofein wrote:Blic, Nadžanazve, Džango. Trio Argument
Guest- Guest
ostap.phender wrote:A isti vlasnik ko i dnevno.sr :Pdzango wrote:Jebiga kad ne čitam Dnevno.hr.kofein wrote:Blic, Nadžanazve, Džango. Trio Argument
2014-04-12
to je njegova domena, serator...
A dnevno.ba?ostap.phender wrote:A isti vlasnik ko i dnevno.sr :Pdzango wrote:Jebiga kad ne čitam Dnevno.hr.kofein wrote:Blic, Nadžanazve, Džango. Trio Argument
[size=12]Lekari Nigerije: Okoroča i Tači trgovali organima
[/size]Za Tačija sam čuo,ali za Okoroču nisam. A ovaj Lekari Nigerije,jeli i to Šiptar?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
okoroča je rođak od j.j. okoče, oko(ro(đak))ča....jastreb wrote:Lekari Nigerije: Okoroča i Tači trgovali organima
Za Tačija sam čuo,ali za Okoroču nisam. A ovaj Lekari Nigerije,jeli i to Šiptar?
lekari je igrao u flamurtariju čini mi se, a za ovog nigerija nisam čuo, pari se neki starorimljanin....
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Draga saveta, idem u treci razred srednje skole i sinoc sam bila intimna sa mojim mladicem. Mislim da sam u drugom stanju. Da li da abortiram sad ili nakon mature???
2014-04-14
Draga saveta, idem u treci razred srednje skole i sinoc sam plesala sa mojim mladicem. Dok smo plesali osjetila sam nesto tvrdo u njegovom dzepu. Da li je moj mladic alkoholicar?
2014-04-14
пректицнa зена
2014-04-14
Similar topics
» Sander se ruga ili kako je Hrvatska korumpiranija od Nigerije
» Predsjednik Nigerije: Ne treba mi Cameronovo izvinjenje, već povrat naše imovine
» Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
» Dva Albanca zverski pretučena u Novom Sadu, jednom se lekari BORE ZA ŽIVOT
» tači : haradinaj
» Predsjednik Nigerije: Ne treba mi Cameronovo izvinjenje, već povrat naše imovine
» Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
» Dva Albanca zverski pretučena u Novom Sadu, jednom se lekari BORE ZA ŽIVOT
» tači : haradinaj
Page 1 of 1