ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hrvatski trump i bajka o carlosu

Go down

hrvatski trump i bajka o carlosu Empty hrvatski trump i bajka o carlosu

Post by debotoijusto 10/11/2024, 23:13

Desničarska zvijezda i urednik emisije Bujica, Velimir Bujanec, gostovao je u podcastu Projekt Velebit kod Marka Juriča, gdje je, između ostalog, komentirao predsjedničke izbore u SAD-u. Bujanec je već ranije na svom Facebooku Trumpovu pobjedu ocijenio kao “totalni poraz ljevičarskog šljama” te novom američkom predsjedniku uputio iskrene čestitke.

Pred kraj podcasta Bujanec se uspio dotaknuti i Domovinskog pokreta, stranke koju često komentira u svojim istupima. Tako se tijekom raskola u DP-u voditelj svrstao na stranu Marija Radića, a nakon što je Ivan Penava reizabran za šefa, dramatično je objavio osmrtnicu toj stranci, pritom napadajući ljude koje je donedavno javno podržavao.

Bujanec je sada u podcastu Velebit kazao da je Mario Radić hrvatski Trump, a usput je i kritizirao demografsku politiku ministra Ivana Šipića. Svoje navode potkrijepio je anegdotom iz taksija.

Bujanec je tako prvo ispričao da se nikad ne vozi Uberom i Boltom jer se boji da mu ne dođu strani vozači. No, jednom prigodom kolega mu je, kaže, naručio Bolt. “I dolazi mi Carlos iz Španjolske. Bio sam polusretan. Nije baš Ante iz Dubrave. Ja počnem pričat s čovjekom. I on meni u jednom trenutku kaže – Ja Carlos iz Argentina, ja Hrvat”, govori Bujanec.

Kazao je da se Carlos u Hrvatsku vratio nakon što je uspostavio kontakt s “Hugom”. Bujanec zatim spominje i “antidemografskog” ministra Šipića. Potom se vraća na priču o Carlosu.

“Došao sa ženom i dvoje djece. Radio je u nekom call centru, dobio otkaz jer je neka firma iz Hrvatske uvela jeftiniju radnu snagu iz Srbije. I onda je završio u Boltu. Iz obitelji je koja nije emigrirala kao ustaše, nego su 20-ih godina došli iz Dalmacije iz ekonomskih razloga. On je visoko obrazovan, sa ženom i djecom se vratio u Hrvatsku voziti Bolt. Lijepo, vratio se, ali kako ih nije sramota?”, govori dalje. No, tu napominje: “Svaka čast onima koji su ga pozvali, a to je Radić. On je hrvatski Trump”.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/bujanec-ne-krije-odusevljenje-ishodom-americkih-izbora-misli-da-i-hrvatska-treba-nekog-poput-trumpa-a-uvjeren-je-da-je-to-mario-radic/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

hrvatski trump i bajka o carlosu Empty Re: hrvatski trump i bajka o carlosu

Post by debotoijusto 10/11/2024, 23:13

hrvatski trump i bajka o carlosu Bujaneckaraamrkofej
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 10/11/2024, 23:39

debotoijusto wrote:Pred kraj podcasta Bujanec se uspio dotaknuti i Domovinskog pokreta, stranke koju često komentira u svojim istupima. Tako se tijekom raskola u DP-u voditelj svrstao na stranu Marija Radića...
Mario Radić, Dom i Nacionalno Okupljanje - dno kao i zbljuvanac
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 10/11/2024, 23:57

debil i bujica i naša lopovska desnica. usput kakav karlos iz argentine. nema on veze sa RH tjeraj to sve sa nepalcima.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics