TRUMP MAGA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
TRUMP MAGA
Nadam se da će Trump poživiti da provede sve što je zamislio i za što su mu građani Amerike dali legitimitet.
2023-08-31
Hoholo Mudovski- Posts : 7317
2023-08-31
Hoholo Mudovski- Posts : 7317
2023-08-31
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Re: TRUMP MAGA
Trampolino ako bude previše skakutao, mogla bi ga pogoditi neka rijetka i neizlječiva boleština jer klasični atentat je sad previše riskantan.
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
Hoholo Mudovski wrote:Nadam se da će Trump poživiti da provede sve što je zamislio i za što su mu građani Amerike dali legitimitet.
Prije izbora u SAD je vladalo veliko nezadovoljstvo sa vladajucom klikom iz vise razloga.No,iz njihovih medija se moglo saznati da u SAD tece med i mlijeko.Samo idiot koji pise svoje tekstove na osnovu tih virtualnih informacija (uglavnom balkanjerosi iz BiH i Hrvatske) moze lagati svoje chitatelje kako ce Kamila i Bijedni pobijediti na ovim zadnjim izborima.Svaki normalan i polupismen chovjek koji ima zrno inteligencije znao je da ce pobijediti Tramp.Zashto?Pa ako Ameru kazesh da ce nestati Amerika njega ce zaboliti kurcac za to,ali ako mu kazesh da ne moze kupiti gajbu piva i roshtiljati subotom i nedeljom nakon teshkog rada jebat ce vam mater u po pichke.Razni podguzni "analitichari" iz takozvanih balkanskih medija bash su gadljivo se uvlachili u shupak ovom Americhkom monstrumu koji sebe naziva demokratski a od toga nema u sebi ni D od Demokracije.Dovoljno je bilo vidjeti americhku mladost na cifutskim koledzima kako reagira na ubijanje zena i djece u Gazi pa da shvatish kako ide Amerika (narafski,to jebeni podguzni takozvani mediji na Balkanu nisu smatrali da je neka vijest pa su preshucivali te dogadjaje).Elem da skratim jer sam se odvikao od tekstova u obliku plahti pa cu samo zakeljiti link od chovjeka koji fantastichno analizira Balkanski prostor a posebno muhe zunzare pa tko zeli neka poslusha.Vrijedi to chuti,kako ce se ta Trampova pobjeda odraziti na Balkan.Samo da dodam,Vuchic je prije par sati razgovarao sa Trampom a prije toga je Tramp poprichao sa Putinom.Da mi je samo vidjeti face Jakobinskih kera,platio bi jako dobro.
DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ: POBJEDA DONALDA TRAMPA -ERA PROMJENA I MIRA, POTRESI U BERLINU-PANIKA U SARAJEVU
https://www.youtube.com/watch?v=oFGCDQEOu0w
Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
Kot se mi z njo zmenimo tako tudi bo. Amen.
Da. Ako se Melanija rastane od Krampa, Slovenija dobiva pola Amerike.Eroo wrote:Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
Službenik-
2022-02-24
Službenik-
2022-02-24
Hoholo Mudovski wrote:Velika pobjeda prckova
Sam Marx kad bi vidio ovu nakaradu uzeo bi sjekiru i zatukao "to".
Svi mi stariji znamo da se za vrijeme socijalizma "to" trpalo u ludaru bez previše pitanja.
"Ovo" je produkt "lijevog liberalizma" kako ga god i tko god zvao.
Istina jest da su razne frakcije tzv. marksisti danas na zapadu u toj agendi, ali drugovi i drugarice, ne bi oni dugo šetali po ulicama za vrijeme socijalizma, a kamoli ušli u školu ili vrtiće.
No to je tema kud su zapravo zabrazdili današnji liberali i zapadni marksisti?
Eroo wrote:Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
Ti ćeš Šipac tekar cviliti u mjesecima što slijede, točnije iza Nove godine.
Je, ali mislim da mu je cijena preniska...
Bitcoin probija idući level... Sutra možda bude. 90k
Optimizam raste-
[size=44]Dionice privatnih zatvorskih tvrtki podivljale nakon Trumpove pobjede[/size]
Pošteno.zganci_i_jetrica wrote:Da. Ako se Melanija rastane od Krampa, Slovenija dobiva pola Amerike.Eroo wrote:Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
Nista vama, vi ste navijali i predvidali Kamalu za predsjednicu.Eroo wrote:Pošteno.zganci_i_jetrica wrote:Da. Ako se Melanija rastane od Krampa, Slovenija dobiva pola Amerike.Eroo wrote:Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
2014-04-14
Slovenija je oko 50% u izborima, to su oni za nezavisnu Palestinu navijali.abraham wrote:Nista vama, vi ste navijali i predvidali Kamalu za predsjednicu.Eroo wrote:Pošteno.zganci_i_jetrica wrote:Da. Ako se Melanija rastane od Krampa, Slovenija dobiva pola Amerike.Eroo wrote:Bodite mirni, mi se bomo vse zmenili z Melanijo.
Similar topics
» MAGA: Trump učvrstio većinu u Senatu
» Portland: Nakon ubojstva MAGA patriota od strane Antifa, MAGA ekipa krenula preuzeti ulice
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» 'Milion MAGA march' u washingtonu d.c. ...
» Kentucky: Sukobi BLM/Antifa sa MAGA militia
» Portland: Nakon ubojstva MAGA patriota od strane Antifa, MAGA ekipa krenula preuzeti ulice
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» 'Milion MAGA march' u washingtonu d.c. ...
» Kentucky: Sukobi BLM/Antifa sa MAGA militia
Page 1 of 2