napalo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: napalo
SPLITSKO tužiteljstvo tražilo je zatvor za trojicu maloljetnika i jednog mlađeg punoljetnika koji su u petak u popodnevnim i večernjim satima napali više stranih radnika u Splitu. No sud je trojicu mladića pustio na slobodu uz mjere opreze. Četvrti još nije ispitan.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sudac-trojicu-maloljetnika-koji-su-napali-strane-radnike-u-splitu-pustio-na-slobodu/2614408.aspx?index_tid=591451
mislim da o navedenima budemo jos citali u buducnosti a unda bude kako? zasto?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sudac-trojicu-maloljetnika-koji-su-napali-strane-radnike-u-splitu-pustio-na-slobodu/2614408.aspx?index_tid=591451
mislim da o navedenima budemo jos citali u buducnosti a unda bude kako? zasto?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Rekao sam vam ne ide to kako vi mislite. Bio je međusobni okršaj, Nepalci su se također skupili i napali naše a onda naši napali njih. OK naši su prvi počeli
Bojim se da će toga biti više i da će se dostavljači početi organizirati...AssadNaPodmornici wrote:Rekao sam vam ne ide to kako vi mislite. Bio je međusobni okršaj, Nepalci su se također skupili i napali naše a onda naši napali njih. OK naši su prvi počeli
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
pa ovo i je bila organizacija nepalaca na ove naše klošare.zganci_i_jetrica wrote:Bojim se da će toga biti više i da će se dostavljači početi organizirati...AssadNaPodmornici wrote:Rekao sam vam ne ide to kako vi mislite. Bio je međusobni okršaj, Nepalci su se također skupili i napali naše a onda naši napali njih. OK naši su prvi počeli
koji su opet naručili hranu bez da su planirali platit. često to i naruče i našima(znam pošto imam frenda koji radi taj posao).. naravno da našeg neće dirati.. međutim ove su krenuli podjebavati, a ovi su već oganizirani..
i onda su ovi nepalci došli organizirano na ove naše klošare, i tu je došlo do naguravanja, navodno su i uhvatli jednog našeg i prijetili mu skalpelom..
i onda su naši krenuli u protu napad i ovi su izvukli deblji kraj..
šta bi trebala policija tu? trpati naše na 3 godine zatvora, a ovima ništa jer su tako na indexu napisali ljuti novinari?
dapače pravosuđe ovakve stvari rješava tako da da prekršajnu prijavu i jednoj i drugoj strani.
recimo tebe neki debil napadne i ti se braniš, dobiješ i ti i on prekršajnu prijavu. sjećam se kada jedan debilni poduzetnik trča za ivoševićem jer ga je ovaj podjebava jer je ovaj nešto krao, i kao htio se tući, kaže mu ivoševiću "ne bojim se ja tebe, nego debilni sudovi će i meni zalipit prekršajnu prijavu jer ću se ja branit od tebe" i povlači se od njega.
to vam je tako.
ako je istina da su se i nepalci organizirali na ove naše maloljetnike prije toga, onda je to isto zajebano. iako će i njima sudovi progledati kroz prsti, ali tu isto ima više elemenata i prekršaja čak i kaznenog progona. realno da ovome nisu slomili ruku, možda u padu ili tko zna kako, kurčina bi bila. lom ruke je kazneno djelo.
mislim sjebana situacija.
ne volim ovo što se događa, ali split je takva sredina. cigani kradu i prose po zagrebu, teroriziraju po međugorju, u splitu kada nešto tako pokušaju dobiju batine. ovi rade, dostavljaju junk food lijenim hrvatima koji nisu sposobni kuhati, ili dignuti nogu sa guzice i otić u mc donalds, restoran na gablec/marendu
imaš i klošara, koji ne rade, ne uče, imaju viška slobodnog vremena, okupacija im je hajduk, i izvoditi pizdarije
fora mi je kako u USA , u crnačkim kvartovima je postalo toliko normalno opljačkati dostavljača hrane itd, da se događa da jednostavno se ne vrše dostave u određenim kvartovima(a ti kvartovi veličine splita) bilo bi fora da to bude u nas tako, povuku se iz splita, da ovi naši šupci nauče kuvati..
Hvala ti, PlenkinokioAssadNaPodmornici wrote:pa ovo i je bila organizacija nepalaca na ove naše klošare.zganci_i_jetrica wrote:Bojim se da će toga biti više i da će se dostavljači početi organizirati...AssadNaPodmornici wrote:Rekao sam vam ne ide to kako vi mislite. Bio je međusobni okršaj, Nepalci su se također skupili i napali naše a onda naši napali njih. OK naši su prvi počeli
koji su opet naručili hranu bez da su planirali platit....
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Split je pun klošara, sada su tek Nepalci najebali jer su njima postali meta... Inače ti klošari su klinci 15-19 godina, hajduk, kocka, trava,.. Nema tu škole ili neki posal..
Ali su ti klinci organizirani, tako čim Nepalci na njih ovi zvali ekipu iz kvarta i napali ove Nepalce.
Sada vjerojatno svaku večer prepričavaju.
Neko od njih će redovito naručiti narudžbu bez da je planiraju platiti.
Ako ovaj Nepalac se krene naguravati ili zove ekipu, što mu prođe u ZGu u STu neće.
Ali su ti klinci organizirani, tako čim Nepalci na njih ovi zvali ekipu iz kvarta i napali ove Nepalce.
Sada vjerojatno svaku večer prepričavaju.
Neko od njih će redovito naručiti narudžbu bez da je planiraju platiti.
Ako ovaj Nepalac se krene naguravati ili zove ekipu, što mu prođe u ZGu u STu neće.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Znate li vi tko sam ja napalo na pravdi boga
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» Četrdesetak osoba napalo policijsku postaju u Parizu
» 50 navijaca Crvene Zvezde, napalo navijace Rome u Rimu
» ponovo napalo , hitno uredovati pije ego izmakne kontroli
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» Četrdesetak osoba napalo policijsku postaju u Parizu
» 50 navijaca Crvene Zvezde, napalo navijace Rome u Rimu
» ponovo napalo , hitno uredovati pije ego izmakne kontroli
Page 2 of 2