Kekin nudi (NE) MOŽEMO umjesto Demokrata pa poručuje:'Mi čemo da rušimo Trumpiku. Ima tko hoče'
Page 1 of 1
Kekin nudi (NE) MOŽEMO umjesto Demokrata pa poručuje:'Mi čemo da rušimo Trumpiku. Ima tko hoče'
https://www.index.hr/vijesti/clanak/grmoja-za-nas-bi-pobjeda-trumpa-mogla-biti-losa-zbog-pretenzija-srbije-i-madjarske/2613300.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kekin nudi (NE) MOŽEMO umjesto Demokrata pa poručuje:'Mi čemo da rušimo Trumpiku. Ima tko hoče'
Jebote bok
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Trump: Zbog nesposobnih Demokrata prijeći ćemo na jednostranački sustav
» Imovinski pokret Možemo na krilima klasne borbe uz golemu imovinu Urske Raukar i vile u Istri Ivane Kekin
» Hoce plate kao u HR, ali ne mozemo im dati
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
» Imovinski pokret Možemo na krilima klasne borbe uz golemu imovinu Urske Raukar i vile u Istri Ivane Kekin
» Hoce plate kao u HR, ali ne mozemo im dati
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
Page 1 of 1