ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 Empty Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 14:22

Eroo wrote:
RayMabus wrote:Meni sve radi.

Ne može to netko treći znat šta je tebi s kompjuterom jer nije do foruma.
U koju ikonicu staviš link?

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 1
Pa u tu sa strelicama. Ta predzadnja do Youtubea.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 Empty Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II

Post by Eroo Fri 1 Nov - 14:32

RayMabus wrote:
Eroo wrote:
RayMabus wrote:Meni sve radi.

Ne može to netko treći znat šta je tebi s kompjuterom jer nije do foruma.
U koju ikonicu staviš link?

Pa u tu sa strelicama. Ta predzadnja do Youtubea.

Pa evo, ustavim i ?

Malo sa zakašnjenjem...
Ugradili mi jednu profesionalnu obranu...sve živo najprije skenira i provjerava...
Netko mi je šarao u pozadini, pa mi domaći majstor ugrdio nešto moćno.
Veli, možeš toga qrca pronać u kojem gradu je, ulicu i sobu odakle ti se "javlja". jocolor

Last edited by Eroo on Fri 1 Nov - 14:39; edited 2 times in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 14:33

Onda kaže kredit, žena kuka, ja morao ići ratovat u Ukrajinu, trebale pare.

Pam. Metak u glavu.

Pravilo broj jedan kod rušenja bilo koje imperije: Prvo pobij sve poslušnike.

Imperija se oslanja na polušnike ( vazale ) za svoje širenje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 14:37

Onda kaže ja zatvorenik, mene tuči u zatvoru ako ne odem ratovati u Ukrajinu.

A ja ću te oskatit uhvatilim te. Uzet ću kliješta i svih deset prstiju ti otkiniti s njima. Spalit ću ti oči i iščupati jezik.

Pravilo broj jedan kod rušenja bilo koje imperije: Prvo pobij sve poslušnike.

Imperija se oslanja na polušnike ( vazale ) za svoje širenje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 14:39

Dakle gospodo draga: Čevapi i pljeskavice.

LP od GF5
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 1 Nov - 14:45

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 14:49

Lijepo je to šta Europa polako al sigurno diže proizvodnju granata te šta Ukrajinci polako al sigurno prelaze sa sovjetskog kalibra 125 mm i 152 mm na ovaj NATO kalibar 120 mm i 155 mm itd a te granate negdje treba i potrošiti.

Tako da će biti još puno čevapa i pljeskavica.

Obožavam ubijati poslušnike.

To mi je fetiš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 15:22

Nema mi ništa drže nego ubijat i sakatiti poslušnike.

Gazde ih pošalju a ovi iz xy razloga rade za njih.

Onda ih uhvatiš i mučiš.

Živ si a kao da si došao u Pakao.

Proklinješ idućih tisuću života šta si mi živ dopao u ruke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 15:39

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 1f1fa-1f1e6 Ukrajinski vojnici iz 63. zasebne mehanizirane brigade napadaju Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 1f1f7-1f1fa ruskog vojnika koji se pokušao sakriti noseći termo pelerinu.

Jedan ološ manje na površini ove planete.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 16:05

I sad triba dovest ove nove svoje poslušnike da ginu za majčicu Rusiju i Putinovu guzicu.

Ukrajinski snajperist iz neposredne blizine likvidira rusko 🇷🇺pješaštvo koje se iskrcava iz oklopnih transportera.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 1 Nov - 16:40

Kolaps ukrajinske obrane na bojišnici kod Kurakhove

Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II - Page 3 GbTe6gOWkAAs4dp?format=jpg&name=4096x4096

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 16:54

To je britanski problem šta nisu u stanju poraziti Rusiju i sad kako Rusija nije pala ništa od uništenja RS i stvaranja graDŽanske BiH.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 17:14

Kim Jong Un naredio je pomoć ruskoj vojsci od početka njezine invazije na Ukrajinu u punom obimu:

"Od samog početka specijalne vojne operacije, časni drug predsjedavajući državnih poslova [DNRK] Kim Jong-un dao je upute da trebamo, ne osvrćući se ni na koga, uvijek i snažno podržavati i pomagati rusku vojsku i Ruski narod u svom svetom ratu", rekao je ministar vanjskih poslova DNRK Choe Son Hui tijekom posjeta Moskvi.

Osovina zla sve jača.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 18:12

Sjeverna Koreja optužuje SAD za "nuklearne zavjere" protiv nje, navodeći nedavna raspoređivanja američkih nosača zrakoplova, strateških podmornica i bombardera sposobnih za nuklearno oružje oko Korejskog poluotoka. Sjevernokorejski ministar vanjskih poslova Choe Son Hui prenio je poruku da će Sjeverna Koreja nastaviti jačati svoje nuklearne sposobnosti kako bi se suprotstavila uočenim zapadnim prijetnjama protiv Pjongjanga i njegovog saveznika, Rusije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 18:13

Et jbga sad.

Htjeli Komšića pošto poto i četvrti put i uzeli Hrvatskoj pravo veta i pokazali da Komšić nije slučajnost nego njihova trajna agenda ... i sad imaju treći svijetski rat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 18:22

I sad će morat svi ratovat zato šta mene politika ne zanima toliko al da onaj dio da je hrvatski član predsjedništva BiH ujedno i jedan od trojice zapovijednika oružanih snaga BiH i ima pravo veta kojeg ja nemam kad mi instalirate Komšića i s protokom vremena bi mi mogli muslimani pozvati tursku vojsku poviše glave ( ili bilo koju islamsku vojsku ) a ja ne bi mogao to blokirati.

E sad ćete fino u treći svjetski rat: anglosaska imperija vs svi ostali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 1 Nov - 18:39

Pa vam se neki islamista raznese u Njemačkoj pa se Nijemci pitaju šta će nama ta Ukrajina i anglosaska imperija i njeni ciljevi osvajanja Rusije kad možemo gledati svoja posla a AfD je za Putina.

I tako ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 1 Nov - 18:53

prckov wrote:a ja sam francuska sobarica

više ličiš na bosanskog tikvana
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 Nov - 1:53

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Sat 2 Nov - 7:23

Eroo wrote:
Jedan sasvim lijep posao, od jednog dva čovika koji provode neodgovorne građane koji ne drže do naputaka struke pretvorio se u težak i mukotrpan rad. 

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Nov - 9:55

Detonacija ruske Buhanke sa svojim osobljem na protutenkovsku minu TM-62 u regiji Donjeck.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics