ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'  - Page 2 Empty Re: Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'

Post by vuksadinare 3/11/2024, 12:47

RayMabus wrote:Brige ih za NATO.

Ne laje pas radi sela nego radi sebe a ja nisam ni približno toliko glup koliko ti to izgleda po mojim upisima.

NATO podržava Komšića a to je islamski vilajet BiH i sad će se Kina pridružiti Rusiji na Balkanu da blokira planove NATO kabale.
Evo dokaza koliko su hrvati glupi uvijek misle da ce ih netko drugi obraniti ili zastupati njihove interese.. boli kurac rusa ili Kineza za Komšića.. da ovaj kinezima ponudi da mu u tom vilajetu izgradi deset mostova odmah bi kosooki zaboravili na islamski vilajetu i slicno.. povijesna greska hrvata je da svakom kurcu vjeruju a ne sebi.. ili vjeruju sebi svakih 900 godina.. dobro je krleza opisao hrvate 'politicki nepismen i glup i naivan narod vjeran jedino pohlepi i uskogrudnoscu'

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'  - Page 2 Empty Re: Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'

Post by debotoijusto 3/11/2024, 12:48

poslusao , ovo u bujici ˛slicnim uradcima normalan radni dan govorni
nisam upoznat koji domet ima ova emisija u srbiji da usporedim nivo gledanosti tj. utjecaj
u svakom slucaju ne bi pridavao znacaj njenom losem pokusaju skretanja s teme
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 12:51

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Brige ih za NATO.

Ne laje pas radi sela nego radi sebe a ja nisam ni približno toliko glup koliko ti to izgleda po mojim upisima.

NATO podržava Komšića a to je islamski vilajet BiH i sad će se Kina pridružiti Rusiji na Balkanu da blokira planove NATO kabale.
Evo dokaza koliko su hrvati glupi uvijek misle da ce ih netko drugi obraniti ili zastupati njihove interese.. boli kurac rusa ili Kineza za Komšića.. da ovaj kinezima ponudi da mu u tom vilajetu izgradi deset mostova odmah bi kosooki zaboravili na islamski vilajetu i slicno.. povijesna greska hrvata je da svakom kurcu vjeruju a ne sebi.. ili vjeruju sebi svakih 900 godina.. dobro je krleza opisao hrvate 'politicki nepismen i glup i naivan narod vjeran jedino pohlepi i uskogrudnoscu'
Nisi shvatio onaj dio: Ne laje pas radi sela nego radi sebe.

Ne laju oni radi Komšića nego radi Tajvana.

Amerika = NATO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 12:52

Ja uopće ne očekujem od Kineza ništa to šta ti sad drobiš nego da blokira NATO koji podržava i instalira Komšića.

To mi je od njih dovoljno kad je BiH u pitanju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/11/2024, 12:54

Hrvatska priznala Kosovo i daje povoda.

Zatim Rezolucija o Genocidu, pored svega sto se 

desavalo u 2 Svetskom rate.

Izjava doticne je na intelektualnom nivou Hrvatske

politike.

Ne zna se ko je vise glup u celoj prici.

Svaka akcija, bice propracena reakcijom.

Just stay out of trouble.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/11/2024, 13:01

RayMabus wrote:Ja uopće ne očekujem od Kineza ništa to šta ti sad drobiš nego da blokira NATO koji podržava i instalira Komšića.

Ma boli kurac nato-a za Komšića.. to sere eu i ameri.. nato je vojni savez.. u njihovoj domeni nije ni eufor vec Brisela tj eu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 13:06

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Ja uopće ne očekujem od Kineza ništa to šta ti sad drobiš nego da blokira NATO koji podržava i instalira Komšića.

Ma boli kurac nato-a za Komšića.. to sere eu i ameri.. nato je vojni savez.. u njihovoj domeni nije ni eufor vec Brisela tj eu
Ne da mi se s tobom više danas pričat jer si ovdje izrekao nekoliko budalaština a prva je neistina da NATO boli k za Komšića a upravo su oni ti koji ga instaliraju kako bi makli Ruse iz BiH ( RS ) i stavili BiH pod NATO kišobran te da NATO nema ovlasti nad euforom a u osnovi eufor je dobio manfat od NATO-a i može ga SAD il Britanija kad god hoće prekiniti i vratiti pod nadležnost NATO-a.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/11/2024, 13:17

Kada se sjetim da sam i ja sra protiv NATOa, Amerike, kao oni su zli, kada oni budu slabi onda će nastupiti mir. 
A ono ostali su 3 puta gori od NATOa,.
Odeš na Srpske podcast ekipa svako malo o ustašama, Jasenovacu, stotine tisuća pregleda ispod takvih videa a tisuće komentara Srba koji govore da će se "osvetiti" itd.
A sami Srbi kako rekoh imaju jednu od najjačih industrija granata i projektila u cijeloj Europi proizvode više streljiva nego Francuska, 

I onda imaš budala navijaju za Rusiju, govore da šaljemo puno pomoći Ukrajini ili da treba izaći iz nato i eu. Kakvi luđaci. 
Vuk naivan ko francuska sobarica a onaj ludi mudovski koji navija očajno za Rusiju nije svjestan ako Rusija pobjedi Ukrajinu, napalit će se Srbi, Mađari, a Rusi ce izbiti doslovno u centralnu Europu a onda će se čuditi kada mu dođe poziv za vojsku i njemu koji će možda imati 50-60 godina i polu šepav i sinu od 19 godina. I tako vuku.

Eu/nato nisu savršeni ali alternativa je užas. Stisni zube, kupuj oružje, i pomagaj Ukrainu, inače imat ćeš možda za par godina 200 milijuna Rusa i osvojenih Ukrainaca /Bjelorusa na granici te saveznike Srbe, Korejce, Irance, Sirijce, Kubance, Afrikance, Čečene i druge barbare a Vuk i mudovski sa 55 godina i njihovi sinovi od 19 godina zajedno u rovovima..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/11/2024, 13:19

I ja sa vama, mogu srati ovo ono, neću za hdz ratovati ali skupit će i vaš i vašu djecu i mene, sve zajedno vojna policija a sa druge strane srbi, Rusi, bjelorusi, Korejski fanatici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 13:24

AssadNaPodmornici wrote:I ja sa vama, mogu srati ovo ono, neću za hdz ratovati ali skupit će i vaš i vašu djecu i mene, sve zajedno vojna policija a sa druge strane srbi, Rusi, bjelorusi, Korejski fanatici
Gađaj im rafinerije po evropskom dijelu Rusije pa neće imati goriva za tenkove da jurišaju na središnju i zapadnu Ukrajinu.

Misliš da sam ja toliko glup pa ne znam šta radim ?

Ne budu li gađali te rafinerije doći će im Putko do Dnjepra.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 3/11/2024, 13:39

Nema veze. Bar smo bili Hrvati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior 3/11/2024, 16:31

AssadNaPodmornici wrote:Kada se sjetim da sam i ja sra protiv NATOa, Amerike, kao oni su zli, kada oni budu slabi onda će nastupiti mir. 
A ono ostali su 3 puta gori od NATOa,.
Odeš na Srpske podcast ekipa svako malo o ustašama, Jasenovacu, stotine tisuća pregleda ispod takvih videa a tisuće komentara Srba koji govore da će se "osvetiti" itd.
A sami Srbi kako rekoh imaju jednu od najjačih industrija granata i projektila u cijeloj Europi proizvode više streljiva nego Francuska, 

I onda imaš budala navijaju za Rusiju, govore da šaljemo puno pomoći Ukrajini ili da treba izaći iz nato i eu. Kakvi luđaci. 
Vuk naivan ko francuska sobarica a onaj ludi mudovski koji navija očajno za Rusiju nije svjestan ako Rusija pobjedi Ukrajinu, napalit će se Srbi, Mađari, a Rusi ce izbiti doslovno u centralnu Europu a onda će se čuditi kada mu dođe poziv za vojsku i njemu koji će možda imati 50-60 godina i polu šepav i sinu od 19 godina. I tako vuku.

Eu/nato nisu savršeni ali alternativa je užas. Stisni zube, kupuj oružje, i pomagaj Ukrainu, inače imat ćeš možda za par godina 200 milijuna Rusa i osvojenih Ukrainaca /Bjelorusa na granici te saveznike Srbe, Korejce, Irance, Sirijce, Kubance, Afrikance, Čečene i druge barbare a Vuk i mudovski sa 55 godina i njihovi sinovi od 19 godina zajedno u rovovima..
Kolega, onda zajedno navijamo za pobjedu Kamale jer će u protivnim Trump prepustiti Europu samu sebi?  lolly
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/11/2024, 16:34

Torcida borbeno i spremna na svojoj stranici poručila šešeljovki a kako su rekli i ostaloj 'četničkoj bratiji iz SMRDIJE'

'Da uporabimo riječi legendarnog vukovarskog heroja BLAGE ZADRE, koju je uputio četnicima i agresoru:' Ključ znate gdje stoji, uđite ali zapitajte se na koji način će te izači'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/11/2024, 16:43

Ali po desavanjima u smrdiji mislim da bi kod njih mogao lagano prije neki građanski rat jako su ljuti na sulju i sendvičare koji se pokusavaju se spasiti izlizanim ali prokušanom forom krive su ustaše
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 3/11/2024, 16:44

Srbija nije u stanju osloboditi ni Srbe u Srbiji....
AV-a i njegov režim ne podržava više od 1/4 srpske populacije.
U sličnoj situaciji je i Mađarska...a tek Sjeverna Koreja.
Kao i Rusija, uostalom.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 16:47

Ustaše su krive što im je pala nastrešnica na kolodvoru u Novom Sadu. 

Basketball  :ziri
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/11/2024, 17:08

Eroo wrote:Srbija nije u stanju  osloboditi ni Srbe u Srbiji....
Kao i Rusija, uostalom.

Mrznja kakvu ni Adolf Hitler nije imao.

Jedina greska Adolfa Hitlera su Jevreji.

Da nije unistavao iste, bio bi mala beba za EX-YU ekipa.

To zivi u mrznji, hrani se istom.

Svaki dan Genocid, poziv na bombardovanje Srbije i ubijanje civila, otimanje 

teritorija.

Hag vidi sta zeli da vidi.

Poziva se na ubistvo Tita u Zagrebu, tu u ekipi i Picula ili kako vec, zatim ostali.

Koji je vas domet u zivotu, lajati ko kerovi, pozivati na ubistvo i slaviti 1400

aviona dok seju smrt, slaviti Srbija ko NOKIA, ziveti za nesrecu neciju.

NATO ide i uslisava zelje takvih i zato nikada nece biti isto.

Kasnije cvili kada ga Putin samara.

Takvo pravo je dozvoljeno samo jednoj strani, ako radi i neko drugi, onda je 

Adolf Hitler.

Gimme a break.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 3/11/2024, 17:46

Serbinho-3 wrote:
Kao i Rusija, uostalom.

teritorija.

Hrvatska je išla rušiti, paliti i ubijati po Srbiji...ili je bilo obrnuto?
A o Haagu si u pravu, mnogo toga su propustili učiniti....kao i NATO.
Sve je ostalo nedovršeno, zato i je AV mogao okupirati Srbiju.
No, što bi se reklo, nikad nije kasno... Nisu ni svi Srbi Šešeljevci,
ili AV-ovi poltroni. Oni uvijek pobjegnu kad je gusto. Tako je bilo
u HR, BiH, pa i na Kosovu...
Samo mi nije jasno zašto uvijek s pogrešnim alatom pokušavate
popraviti istu grešku? Pokušava se napraviti veći čekić nego
što se ga može podignuti. Imate Kosovo kao primjer...
A-ha, Trump...sve vam ovisi o tome hoće li biti izabran...
Ako ne bude...jebiga... pa i ako bude, ista stvar. pirat

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/11/2024, 18:00

Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:
Kao i Rusija, uostalom.

teritorija.

Hrvatska je išla rušiti, paliti i ubijati po Srbiji...ili je bilo obrnuto?
A o Haagu si u pravu, mnogo toga su propustili učiniti....kao i NATO.
Sve je ostalo nedovršeno, zato i je AV mogao okupirati  Srbiju.
No, što bi se reklo, nikad nije kasno... Nisu ni svi Srbi Šešeljevci,
ili AV-ovi  poltroni. Oni uvijek pobjegnu kad je gusto. Tako je bilo
u HR, BiH, pa i na Kosovu...
Samo mi nije jasno zašto uvijek s pogrešnim  alatom pokušavate
popraviti istu grešku? Pokušava se napraviti veći čekić nego
što se ga može podignuti. Imate Kosovo kao primjer...
A-ha, Trump...sve vam ovisi o tome hoće li biti izabran...
Ako ne bude...jebiga... pa i ako bude, ista stvar. pirat

Nisi resio svoj Jasenovac, Ustase, poziv na ubistvo Srba kod sebe ispred nosa, 

glumi laznog prijatelja a sve bi Srbe strpao u Jasenovac.

Hag osudio samo Srbe, treba i od istog napraviti MIT kao Tamnicu Srba.

Zapad je krenuo u kompletnu eliminaciju Srba, etnicko ciscenje, ubijanje.

Zapravo Genocid u jednoj reci.

Hag ne vidi ostale kada zovu na ubijanje Srba, ali eto vide Seselja.

Pozivaju na drzavnoj televiziji Hrvatske na ubistvo Predsednika susedne zemlje, 

to nije nista.

Da se to u Srbiji desilo, svi bi skakali.

Picula je EU.

Zapad poziva na ubistvo?

Onda pricamo o Putinu.

Srbe jedino stavili na tapet kao Genocidni narod i dalje to napada.

Ostali svi Andjeli.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 3/11/2024, 20:22

One koji su  onako bestijalno rušili Vukovar, ili ubijali u Srebernici, kao i oni
koji  ruše, pale i ubijaju po Ukrajini...nisu ni ljudi, niti su kršaćni.
Ni jedni ni drugi ne zaslužuju popiti kavu u mome društvu.
Zločini se na kraju plate, na ovaj ili onaj način...Neću ništa predpostavljati,
ali znam da hoće...neki već jesu, a neke će ta kazna sustići.
Vrijeme sve liječi na neki način, tako da toga ponekad nismo ni svjesni.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics