Kabala lije kao iz kabla
Page 1 of 1
Re: Kabala lije kao iz kabla
Hoholo Mudovski wrote:
znas li ko je taj bradonja
inace sto se tice Izraela nadam se da ce pocistit hamas do temelja i sav taj civilizacijski mrak iz kojeg nikako da izadu
a Cenk je jeftini islamdzija koji se krije ljevicarstvom na kojeg nasjedaju hlebinci i malo tupaviji zivalj
2014-04-19
U ovoj priči Cenk nije bitan jer ne govori on nego bradonja koji je požidov.
A ono što govori je zabrinjavajuće.
Jer ako ovo nije nešto gore onda je bar miješanje u izbore na Zapadu...
Prvi put da netko javno kaže o čemu se radi.
Koliko Cenkova je bilo u Hamasu kada je napao Izrael?
Ono, znaju rupu u kojoj se krije Nasralah, pa znaju rupe zamjenika i zamjenika zamjenika, a nisu zanali da iza zida 20k ljudi sprema napad.
Kila mozga 4 shekela
A ono što govori je zabrinjavajuće.
Jer ako ovo nije nešto gore onda je bar miješanje u izbore na Zapadu...
Prvi put da netko javno kaže o čemu se radi.
Koliko Cenkova je bilo u Hamasu kada je napao Izrael?
Ono, znaju rupu u kojoj se krije Nasralah, pa znaju rupe zamjenika i zamjenika zamjenika, a nisu zanali da iza zida 20k ljudi sprema napad.
Kila mozga 4 shekela
bradonja je musliman, sin hamas lidera koji otvoreno govori o planovima islamdzija
ne znam sta znaci pozidov i u tom videu fino kaze da ce zapadni lideri popusit na izborima, ne znam otkud je taj tip zakljucio da ce kao rjesavat zapadne lidere osim iz usta glupavog Cenka
Globalizacija je ideoloski projekt mocnika a ne etnicki, izraelce kao i ostale niko nista i ne pita
ne znam sta znaci pozidov i u tom videu fino kaze da ce zapadni lideri popusit na izborima, ne znam otkud je taj tip zakljucio da ce kao rjesavat zapadne lidere osim iz usta glupavog Cenka
Globalizacija je ideoloski projekt mocnika a ne etnicki, izraelce kao i ostale niko nista i ne pita
2014-04-19
Požidov kao poturica, krvi do ramenaprckov wrote:bradonja je musliman, sin hamas lidera koji otvoreno govori o planovima islamdzija
A na videu je bio jasan i to je pravo stanje stvari.
Da nije tako ne bi imali carta blanca za Genocid, etničko čišćenje, aparthejd,...
2023-08-31
Trudo je bio govno koje je najviše smrdilo za vrijeme kovid fašizma. Po mom skromnom sudu je bio odmah iza Kine, Sjeverne Koreje i Novog Zelanda po ljudskim pravima.
Kada su se digli kamiondžije organizirajući konvoj u znak otpora prema fašizmu iz Vankuvera prema Torontu on je digao vojsku, pohapsio organizatore, a svakom tko je sudjelovao, makar i sa dolarom donacije blokirao račun.
Samo dio bogatog repertoara, a birači nad kojima je provodio tiraniji spremno čekaju da ga nagrade na izborima.
2023-08-31
Similar topics
» Kabala voli mlađe
» Kabala kuka jer ne može pobijediti Rusiju
» Kina i globalna kabala rade savez protiv mujaga
» EU ( globalna kabala ) obećala da će se pridružiti američkoj misiji u Crvenom moru
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
» Kabala kuka jer ne može pobijediti Rusiju
» Kina i globalna kabala rade savez protiv mujaga
» EU ( globalna kabala ) obećala da će se pridružiti američkoj misiji u Crvenom moru
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
Page 1 of 1