Zoki neformalno:'Imao sam dobro mišljenje o Ukrajini, dok se nije dogodila ona ružna stvar oko remonta migova.'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoki neformalno:'Imao sam dobro mišljenje o Ukrajini, dok se nije dogodila ona ružna stvar oko remonta migova.'
Kenwood Kenon kao remeta koji se brani da će naši samo držat skale
Hoholo Mudovski- Posts : 7297
2023-08-31
Re: Zoki neformalno:'Imao sam dobro mišljenje o Ukrajini, dok se nije dogodila ona ružna stvar oko remonta migova.'
Odlično...
Koja strategija je za pobjedu? Nema je
Longiju i GF je sunce, kiša i gađanje rafinerija.
Yoda spominje pomoć u oružju i zatvaranje financijske konstrukcije da se ne dogodi da se vojnicima priskoči plaća.
Abraham smatra da je Rusija beć izgubila samo se nije objavilo,
Još se ratuje, a jedina strategija je da će Rusija propasti sama od sebe. Ako su došli od rastavljanja veš mašina na ratni stroj koji je još jači sada nego 2022 jel se Legitimno zapitati, a što ako su ovi opet u krivu i sve vodi do rata NATO vs Rusija...
Jel netko spreman poslat dicu da ratuje za našmrkanog
Izolacija Rusije:
Koja strategija je za pobjedu? Nema je
Longiju i GF je sunce, kiša i gađanje rafinerija.
Yoda spominje pomoć u oružju i zatvaranje financijske konstrukcije da se ne dogodi da se vojnicima priskoči plaća.
Abraham smatra da je Rusija beć izgubila samo se nije objavilo,
Još se ratuje, a jedina strategija je da će Rusija propasti sama od sebe. Ako su došli od rastavljanja veš mašina na ratni stroj koji je još jači sada nego 2022 jel se Legitimno zapitati, a što ako su ovi opet u krivu i sve vodi do rata NATO vs Rusija...
Jel netko spreman poslat dicu da ratuje za našmrkanog
Izolacija Rusije:
Glupi 'rvati mislili da ce ih ameri,schwabe ili francuzi braniti ako ih napadnu srbi.Niste vi ushli u NATO da vas oni brane nego poput ukrofashista da gnojite zemlju mjesto njih.A jebi ga,sa glupim i pokvarenim najednostavnije je manipulirati.Vec vidjeno kod 'rvata u Povijesti.
Pukla NATO bruka u Zagrebu: Skinuta tajnost podataka, vojnici ipak idu u Ukrajinu
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/114138-hrvatska-nato-vojnici/
ukrajina se pokazala dostojnom nasljednicom hitlerovih saveznika
čak gorim od HRVATSKE
NE ZNAM ZAŠTO BI NETKO VOLIO FAŠISTE osim ako nije lud
čak gorim od HRVATSKE
NE ZNAM ZAŠTO BI NETKO VOLIO FAŠISTE osim ako nije lud
mentalitet wrote:
Glupi 'rvati mislili da će ih ameri,švabe ili francuzi braniti ako ih napadnu srbi.Niste vi ušli u NATO da vas oni brane nego poput ukrofašista da gnojite zemlju mjesto njih.A jebi ga,sa glupim i pokvarenim najednostavnije je manipulirati.Vec vidjeno kod 'rvata u Povijesti.
Pukla NATO bruka u Zagrebu: Skinuta tajnost podataka, vojnici ipak idu u Ukrajinu
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/114138-hrvatska-nato-vojnici/
bravo za komentar
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Zoki:'Ne zvuci dobro.Pa taj je bio u SDP-u'
» Vukusic:'Suljo je imao prijetnju u Srebrenici pa je otisao a ti Zoki uplasio si se..sto ti je karakter i pricam ti pricu'
» Covic poslao razocaravajucu poruku Zokiju:'Zoki radis dobru stvar za nas ali necu se odreci Plenkovica'
» Zoki:'EU je podsticala puc u Ukrajini!Analiticar:"On kao da je glasnogovornik Moskve!'
» Zoki:'Ne zvuci dobro.Pa taj je bio u SDP-u'
» Vukusic:'Suljo je imao prijetnju u Srebrenici pa je otisao a ti Zoki uplasio si se..sto ti je karakter i pricam ti pricu'
» Covic poslao razocaravajucu poruku Zokiju:'Zoki radis dobru stvar za nas ali necu se odreci Plenkovica'
» Zoki:'EU je podsticala puc u Ukrajini!Analiticar:"On kao da je glasnogovornik Moskve!'
Page 2 of 2