Vidimo tri različita načina: Zelenski o suradnji sa SAD-om nakon izbora
Page 1 of 1
Volodymyr Zelenskyy priznaje da će ishod američkih izbora biti odlučujući za budućnost Ukrajine i njezine ambicije za NATO.
Uskoro će se održati izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, a na temelju rezultata bit će izabran novi predsjednik.
Predsjednik Volodymyr Zelenskyi priznao je da će ishod ovih izbora sljedećeg mjeseca biti odlučujući za budućnost Ukrajine i njezine ambicije za NATO.
Ukrajinski čelnik rekao je to za Financial Times, s kojim je razgovarao nakon brifinga 27 čelnika EU o svom planu u četvrtak u Bruxellesu i nakon sastanka s najvećim političkim strankama u skupštini bloka.
Financial Times navodi da je potpredsjednica i kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednicu SAD-a Kamala Harris rekla da će u budućnosti razmotriti članstvo naše zemlje u NATO-u, a kandidat Republikanske stranke Donald Trump kritizirao je američku vojnu pomoć Kijevu i rekao da riješio bi sukob čim bude izabran.
"Ne znam kakav će nam biti prijedlog nakon izbora (u SAD-u - Channel 24)... Vidimo tri različita puta naprijed", rekao je Zelenskyy.
Jedan od tih načina, prema ukrajinskom predsjedniku, bit će nastavak potpore, no saveznici se još uvijek "boje nekih rizika".
"Ovisno o tome tko pobijedi u utrci za Bijelu kuću, "vidimo (dva – ur.) druge načine. Hoće li biti pozitivnije? Ili manje pozitivno? Da budem iskren, ne znam. A to je vrlo osjetljivo za naše ljude", istaknuo je predsjednik Ukrajine.
Volodymyr Zelenskyy priznaje da će ishod američkih izbora biti odlučujući za budućnost Ukrajine i njezine ambicije za NATO.
Uskoro će se održati izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, a na temelju rezultata bit će izabran novi predsjednik.
Predsjednik Volodymyr Zelenskyi priznao je da će ishod ovih izbora sljedećeg mjeseca biti odlučujući za budućnost Ukrajine i njezine ambicije za NATO.
Ukrajinski čelnik rekao je to za Financial Times, s kojim je razgovarao nakon brifinga 27 čelnika EU o svom planu u četvrtak u Bruxellesu i nakon sastanka s najvećim političkim strankama u skupštini bloka.
Financial Times navodi da je potpredsjednica i kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednicu SAD-a Kamala Harris rekla da će u budućnosti razmotriti članstvo naše zemlje u NATO-u, a kandidat Republikanske stranke Donald Trump kritizirao je američku vojnu pomoć Kijevu i rekao da riješio bi sukob čim bude izabran.
"Ne znam kakav će nam biti prijedlog nakon izbora (u SAD-u - Channel 24)... Vidimo tri različita puta naprijed", rekao je Zelenskyy.
Jedan od tih načina, prema ukrajinskom predsjedniku, bit će nastavak potpore, no saveznici se još uvijek "boje nekih rizika".
"Ovisno o tome tko pobijedi u utrci za Bijelu kuću, "vidimo (dva – ur.) druge načine. Hoće li biti pozitivnije? Ili manje pozitivno? Da budem iskren, ne znam. A to je vrlo osjetljivo za naše ljude", istaknuo je predsjednik Ukrajine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vidimo tri različita načina: Zelenski o suradnji sa SAD-om nakon izbora
Ja vidim da si ti popušić jer sam ti rekao da mi gađaš rafinerije po Rusiji jer su mi bili izbori u Austriji nedavno i trebala mi je recesija da jače proguram krajnju desnicu.
A pošto nisi onda te čeka scenarijo broj 2:
Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Ažurirana karta koja prikazuje rusko napredovanje preko kanala u Chasiv Yar, u Maksymilianivki i zapadno od Tsukuryne.
Enlarge this imageClick to see fullsize
A pošto nisi onda te čeka scenarijo broj 2:
Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Ažurirana karta koja prikazuje rusko napredovanje preko kanala u Chasiv Yar, u Maksymilianivki i zapadno od Tsukuryne.
2014-04-11
Odgovor Kremlja na "plan pobjede" Zelenskog: Cilj je ozvaničiti sukob NATO-a i Rusije
Suština "mirovnog plana" je formaliziranje direktnog angažmana NATO-a u sukobu u Ukrajini, rekao je on na konferenciji za novinare u Moskvi.
"On na neki način kaže 'da, momci, ranije ste učestvovali, ali kao nezvanično. Hajde da to ozvaničimo, da imamo NATO ovdje'", rekao je Peskov. "To je kratkovido, nepromišljeno, nelogično u njegovoj situaciji", dodao je.
Komentarišući reakciju Zapada na plan Zelenskog, Peskov je rekao da ima utisak da zapadne zemlje "očigledno nisu zadovoljne.
"Vidimo po reakciji Evropljana da im nimalo nije drago da čuju takve nelogične, pa, iskreno, glupe prijedloge", rekao je on.
Suština "mirovnog plana" je formaliziranje direktnog angažmana NATO-a u sukobu u Ukrajini, rekao je on na konferenciji za novinare u Moskvi.
"On na neki način kaže 'da, momci, ranije ste učestvovali, ali kao nezvanično. Hajde da to ozvaničimo, da imamo NATO ovdje'", rekao je Peskov. "To je kratkovido, nepromišljeno, nelogično u njegovoj situaciji", dodao je.
Komentarišući reakciju Zapada na plan Zelenskog, Peskov je rekao da ima utisak da zapadne zemlje "očigledno nisu zadovoljne.
"Vidimo po reakciji Evropljana da im nimalo nije drago da čuju takve nelogične, pa, iskreno, glupe prijedloge", rekao je on.
2014-04-11
Tako je Orbane pa neka ti i dalje prodaje plin i naftu pa ćete ti i Vučic naftovod Mađarska Srbija do ruske rafinrije u Srbiji a to sve preko Ukrajine i u dogovoru s njima.
Orbán je poručio da ne podržava ukrajinski plan pobjede te je još jednom ponudio da sjedne za pregovarački stol s Rusima. Kaže da se "ovaj sukob ne može riješiti na prvoj crti" i da je "26 zemalja EU 'šokirano' pobjedničkim planom Zelenskog".
Orbán je poručio da ne podržava ukrajinski plan pobjede te je još jednom ponudio da sjedne za pregovarački stol s Rusima. Kaže da se "ovaj sukob ne može riješiti na prvoj crti" i da je "26 zemalja EU 'šokirano' pobjedničkim planom Zelenskog".
2014-04-11
Tako je Fiko, i ti mu isto reci da odjebe. Ti si taj drugi gdje krakovi plinovoda i naftovoda preko Ukrajine ide k vama i tako vas Putin hrani a Ukrajina vas također hrani jer vam daje njegovu hranu jer plinovodi i naftovodi do Slovačke i Mađarske idu preko nje.
Tako je Fiko, reci mu da odjebe i da ti voliš rusku naftu i plin nego tu njegovu šugavu Ukrajinu na čijem je on čelu.
Slovačka neće podržati "besmisleni plan pobjede" Zelenskog Slovački premijer Robert Fico izjavio je da Slovačka nikada neće podržati ulazak Ukrajine u NATO: " Članstvo Ukrajine u NATO-u znači Treći svjetski rat. Stoga se nadam da ćemo mi u Slovačkoj imati više razuma u u tom pogledu i neće podržati ovu besmislenu ideju... [...] Poštujem da ljudi u Ukrajini mogu biti zainteresirani za članstvo u ovoj organizaciji, ali za nas, za Slovačku, ovo je ozbiljan problem, tako da, ponavljam, nikada nećemo ići na to."
Tako je Fiko, reci mu da odjebe i da ti voliš rusku naftu i plin nego tu njegovu šugavu Ukrajinu na čijem je on čelu.
Slovačka neće podržati "besmisleni plan pobjede" Zelenskog Slovački premijer Robert Fico izjavio je da Slovačka nikada neće podržati ulazak Ukrajine u NATO: " Članstvo Ukrajine u NATO-u znači Treći svjetski rat. Stoga se nadam da ćemo mi u Slovačkoj imati više razuma u u tom pogledu i neće podržati ovu besmislenu ideju... [...] Poštujem da ljudi u Ukrajini mogu biti zainteresirani za članstvo u ovoj organizaciji, ali za nas, za Slovačku, ovo je ozbiljan problem, tako da, ponavljam, nikada nećemo ići na to."
2014-04-11
Pa nije sramota potpisati poraz i bankrot...
Sramota je ovo što sada radi...
Pojednostavnimo stvari: To se zove vojni poraz a to ti se desi kad naletiš na generala galaksije jer on nikada ne gubi ratove.Hoholo Mudovski wrote:Pa nije sramota potpisati poraz i bankrot...
Sad ako im ne prekine naftovod i plinovod ova dvojica će nastaviti i dalje podržavati Putina.
ŠAH MAT
2014-04-11
Rekao sam GF je Qurac od ovce.RayMabus wrote:Pojednostavnimo stvari: To se zove vojni poraz a to ti se desi kad naletiš na generala galaksije jer on nikada ne gubi ratove.Hoholo Mudovski wrote:Pa nije sramota potpisati poraz i bankrot...
Sad ako im ne prekine naftovod i plinovod ova dvojica će nastaviti i dalje podržavati Putina.
ŠAH MAT
Sve EU zemlje osim Mađarske i Slovačka su složne, EU parlament dozvolio, GF inzistira već duže vremena, a svi čekaju Bidena da odobri.
Pa koji faktor je senilni Biden?
Biden više nije predsjednik tj još malo pa ide ća.
Makao ga je anđeo Prijestolnik jer je naredio da se ne gađaju rafinerije po Rusiji kako bi on dobio izbore.
Makao ga je anđeo Prijestolnik jer je naredio da se ne gađaju rafinerije po Rusiji kako bi on dobio izbore.
2014-04-11
Znači senilni Biden ima jači utjecaj nego GFRayMabus wrote:Biden više nije predsjednik tj još malo pa ide ća.
Sramota
Nema. Vidiš da je maknut.Hoholo Mudovski wrote:Znači senilni Biden ima jači utjecaj nego GFRayMabus wrote:Biden više nije predsjednik tj još malo pa ide ća.
Sramota
2014-04-11
Odluka stoji. Može li je GF zaobići. Ne može. Ćao đaciRayMabus wrote:Nema. Vidiš da je maknut.Hoholo Mudovski wrote:Znači senilni Biden ima jači utjecaj nego GFRayMabus wrote:Biden više nije predsjednik tj još malo pa ide ća.
Sramota
Imate slobodnu volju i to je ono šta je jače od mene jer je ja moram poštivati jer vam je dana mogućnost izbora.
Stvar je u tome šta taj Kreator svemira tj Bog nije definirao točno između čega je taj izbor.
Ako se meni nešto ne sviđa a nije mi se svidjela priča o naftovodu koji povezuje Mađarsku i Srbiju i dovodi rusku naftu do ruske rafinerije u Srbiji kako bi Orban i četnik Vučic zaobišli Hrvatsku ...
Onda dobiješ Fiku na izborima u Slovačkoj i sad te Orban i Fiko zajednički jebu a obadvojica su na ruskom plinu i naftiu koji dolazi preko Ukrajine i ne daju ti u NATO i blokiraju anglosaske planove ulačenja Hrvatske u taj rat.
Vidiš imaš izbor.
Ali ja ću uvijek pobijediti.
LP od:
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Stvar je u tome šta taj Kreator svemira tj Bog nije definirao točno između čega je taj izbor.
Ako se meni nešto ne sviđa a nije mi se svidjela priča o naftovodu koji povezuje Mađarsku i Srbiju i dovodi rusku naftu do ruske rafinerije u Srbiji kako bi Orban i četnik Vučic zaobišli Hrvatsku ...
Onda dobiješ Fiku na izborima u Slovačkoj i sad te Orban i Fiko zajednički jebu a obadvojica su na ruskom plinu i naftiu koji dolazi preko Ukrajine i ne daju ti u NATO i blokiraju anglosaske planove ulačenja Hrvatske u taj rat.
Vidiš imaš izbor.
Ali ja ću uvijek pobijediti.
LP od:
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Last edited by RayMabus on Fri 18 Oct - 11:35; edited 1 time in total
2014-04-11
Mogu ti dati IZBOR:Hoholo Mudovski wrote:Odluka stoji. Može li je GF zaobići. Ne može. Ćao đaciRayMabus wrote:Nema. Vidiš da je maknut.Hoholo Mudovski wrote:Znači senilni Biden ima jači utjecaj nego GFRayMabus wrote:Biden više nije predsjednik tj još malo pa ide ća.
Sramota
IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
by RayMabus Tue 23 Jul - 23:16Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
ĐUBRADI.
2014-04-11
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Nema problema.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
2014-04-11
To ti je izbor.
Hodaš ulicom koja se zove prostorno vremenski kontinuum kojeg je stvorio Bog Kreator i sad se ulica račva i na jednom putu je govnu a na drugom nije i ja ti kažem nemoj ić ovim putem jer je tu govno nego idi ovim.
I ti ćeš na govno.
Super.
Hodaš ulicom koja se zove prostorno vremenski kontinuum kojeg je stvorio Bog Kreator i sad se ulica račva i na jednom putu je govnu a na drugom nije i ja ti kažem nemoj ić ovim putem jer je tu govno nego idi ovim.
I ti ćeš na govno.
Super.
2014-04-11
Eto sad uživaj u govnetu u koje si ugazio.
Buon apetito.
Buon apetito.
2014-04-11
Kancelar koči poziv Ukrajini za NATO, - Bild Scholz ponovno se osvrnuo na odluke posljednjeg summita NATO-a u Washingtonu. Na summitu zagovornici brzog poziva Ukrajine u NATO nisu uspjeli nadvladati protivnike poput SAD-a i Njemačke. Države saveza su se jedino mogle dogovoriti da Ukrajini daju opće jamstvo da se više ne može zaustaviti na putu pridruživanja obrambenom savezu.
2014-04-11
Eto dobio fino odjeb i ti i tvoji Britanci i sad se fino jebi.
Treba i te izbore u Ukrajini organizirat da vidimo jel te raja još voli.
Treba i te izbore u Ukrajini organizirat da vidimo jel te raja još voli.
2014-04-11
Similar topics
» Zelenski na aparatima zbog izbora u Nizozemskoj
» Nakon izbora poskupljenje zdravstva
» SDP će nakon izbora koalirati s Bandićem?
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Njemačka: Antifa potpuno poludila nakon izbora
» Nakon izbora poskupljenje zdravstva
» SDP će nakon izbora koalirati s Bandićem?
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Njemačka: Antifa potpuno poludila nakon izbora
Page 1 of 1