(NE) MOŽEMO svrgnuti sa vlasti u zagrebačkom kvartu zajednički SDP, ORAH, HDZ, DP
Page 1 of 1
(NE) MOŽEMO svrgnuti sa vlasti u zagrebačkom kvartu zajednički SDP, ORAH, HDZ, DP
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mozemo-izgubilo-zagrebacki-kvart/2607460.aspx?index_tid=580087&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: (NE) MOŽEMO svrgnuti sa vlasti u zagrebačkom kvartu zajednički SDP, ORAH, HDZ, DP
HAJDAŠ DONČIĆ(SDP) 17.5.2024:'Nema šanse da imamo suradnju sa DP-om ni u seoskoj mjesnoj zajednici.'
16.10.2024....SDP zajedno sa hdzom, DP-om i prahom srušio ne-možemo
16.10.2024....SDP zajedno sa hdzom, DP-om i prahom srušio ne-možemo
2015-09-08
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: (NE) MOŽEMO svrgnuti sa vlasti u zagrebačkom kvartu zajednički SDP, ORAH, HDZ, DP
Jel ono pjenava jedini daje lažna obećanja?debotoijusto wrote:drama
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jel ono pjenava jedini daje lažna obećanja?debotoijusto wrote:drama
HDZ se udruzio s SDP orahom i malik tintilinicem oko boje one dvije kante u ulici nemoj me zajebavat issati sto je sljedece prelomno za pad mozemoa ? tvrda stolica tome rano jutri ?
bolje odi komentiraj oni prostakluk tvog heroja pjenave spram zelene povrsine
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pjenava je jedan od onih 90% koji tako parkiraju.. ali znas onu i sitnica za jebe covjeku zivot.. tako daj se otrijezni jos nisi shvatio da je politika kurva..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Jel ono pjenava jedini daje lažna obećanja?debotoijusto wrote:drama
HDZ se udruzio s SDP orahom i malik tintilinicem oko boje one dvije kante u ulici nemoj me zajebavat issati sto je sljedece prelomno za pad mozemoa ? tvrda stolica tome rano jutri ?
bolje odi komentiraj oni prostakluk tvog heroja pjenave spram zelene povrsine
2015-09-08
Similar topics
» Ne-Mozemo srusio vladajucu koaliciju sa SDP-om i Nezavisnom listom u Puli sa kojima je bio na vlasti
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Novi zakon : U svakom kvartu u Danskoj najviše 30% nezapadnjačkih imigranata
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Novi zakon : U svakom kvartu u Danskoj najviše 30% nezapadnjačkih imigranata
Page 1 of 1