Milanović osudio Izrael
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović osudio Izrael
Ćifutići popušići kreću na južni Libanon
by RayMabus Tue 17 Sep - 10:20Dakle ovo je vojni plan generala vasione za Libanon.
General vasione u Libanon je kršćanska falanga.
Sad ćeš ti lijepo nastaviti gaziti Gazu a svaki put kad malo otkineš te Gaze ovaj u Teheranu dobije slom živaca jer bez te Gaze i Hamasa ne može sprovesti svoj plan islamske Palestine koja obuhvaća cijeli Izrael.
I onda on pokreće te svoje proksije i ti i američka mornarica morate maknuti Hezbolah odnosno Iran iz Libanona.
Sretno.
--
by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37
Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
Izvoli radit za generala galaksije.
---
Napomena: Par sati kasnije nakon ovih mojih upisa počeo je pokolj dojavljivačima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad ćemo ih ( Hezbolah ) potamanit jer ih ja osječam kako nekoga tko bi došao ratovati na stranu Armije BiH ( Hamas su suniti a Hezbolah šijiti pa im očito to nije glavna stavka kad ratuju za islam pa ih percepiram kao nekoga tko bi došao ratovati u BiH ).
I sad ide pokolj njihove pešadije tako da neće imat šta poslat u BiH i izbacivanje iz Libanona.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
I sad ide pokolj njihove pešadije tako da neće imat šta poslat u BiH i izbacivanje iz Libanona.
2014-04-11
Ne vole ih ni Iranci ali im dobro dođu kao moneta za potkusurivanje sa Izraelcima.. u biti palestince je sjebao arafat kad ih je prodao Izraelu.. on je najzaslužnijih za radikalizaciju dijela palestinaca i zato je hamas pobijedio plo u gazi.. a to se prije nikad nije desilo.. Arafata je otrovao hamas i islamski jihad zbog sporazuma za ytzakom rabinom gdje su Izraelci realno vise profitirali nego Palestinci naročito su lose sa tim sporazumom prosli u gazi a nesto bolje na zapadnoj obali gdje je i dalje plo na vlasti.. sto je jos jedan dokaz da Palestina bi tesko funkcionirala kao drzava ako ne bi u njoj doslo i do građanskog rata zbog nesnošljivosti hamasa i plo-aIL Risorto wrote:Izrael ima potpuno legitimno pravo obračunat se s teroristima,a pokoji stradali civil koje Hamas i Hezbolah koriste kao živi štit,najobičnija je takijska taktika,žrtvovanja nečeg za viši cilj.
Islam je zlo,a protiv zla se ne možeš borit na ovaj europski ružičati način,Izraelci jako dobro znaju s kim imaju posla,mada mi nije jasno,zašto se Izraelci toliko suzdržavaju,trebaju poravnat Gazu da ne ostane cigla na cigli,jer Egipat,Jordan,nitko ne želi Palestince,jer oni su kao cigani,gdje gd dođu uništavaju i rovare protiv države u kojoj se nalaze,pa kad ih ne vole drugi Muslimani,zašto bi ih trpili Židovi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Baš me boli k za njih sviju dole.
Židovska armija ne smije ući u Libanon i onda kako ih ovi gađaju iz Libanona ovima ( Izraelcima ) ostaje samo ovo da izvrše:
Fino ću im ( Hezbolahu ) izmasakrirti pešadijske trupe pa nek se oni misle.
Također ću ih izbaciti iz Libanona zbog one SDA izjave da su Hrvati podstanari u BiH tj da je to islamski vilajet pa će islamisti izletit iz Libanona ( Hezbolah je okupirao Libanon a to planira i SDA u Bosni pa je ovo moja reakcija tj napad je najbolja obrana ).
Židovska armija ne smije ući u Libanon i onda kako ih ovi gađaju iz Libanona ovima ( Izraelcima ) ostaje samo ovo da izvrše:
Fino ću im ( Hezbolahu ) izmasakrirti pešadijske trupe pa nek se oni misle.
Također ću ih izbaciti iz Libanona zbog one SDA izjave da su Hrvati podstanari u BiH tj da je to islamski vilajet pa će islamisti izletit iz Libanona ( Hezbolah je okupirao Libanon a to planira i SDA u Bosni pa je ovo moja reakcija tj napad je najbolja obrana ).
2014-04-11
RayMabus wrote:
Također ću ih izbaciti iz Libanona zbog one SDA izjave da su Hrvati podstanari u BiH tj da je to islamski vilajet pa će islamisti izletit iz Libanona.
Nisu precizirali,ali kad su rekli podstanari,pri tome su mislili i na Srbe i na Hrvate.
Mošnjaci nisu skužili da se promjenio diskurs prema njima a to prije svega mogu zahvalit sami sebi,jer očito napokon netko razumije da oni imaju dva lica,jedno za zapadnu javnost,drogo,ono pravo.
Eto im sad Muslimansko Bratstvo,Hamas,Hezbolah.
Bošnjacima se nikad neće dat da imaju samostalnu,nacionalnu državu,uvijek će im netko morat bit skrbnik a ono čega se najviše bojim,da će nam Ameri i EU uvalit skrbništvo nad Mošnjacima a nije bez razloga Daor Ivo Stir postavljen na to mjesto.
Osobno,da se mene pita,ja bih pravoslavnim Srbima prepustio skrbništvo na islamiziranim sunitskim Srbima a mi da naše odvojim od njih.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bošnjački političar Džafer Alić, istaknuti član Stranke demokratske akcije, inače najveće, najsnažnije i najutjecajnije bošnjačke stranke izgovorio je ono što se odavna zna, ali još nije tako jasno, izravno izrečeno, a to je njegova izjava kako u “Bošnjaci vlasnici Bosne i Hercegovine, a svi ostali podstanari iza kojih oni (Bošnjaci ) stalno moraju mesti i čistiti”!
Podstanari su Hrvati, Srbi i ostali!
Podstanari su Hrvati, Srbi i ostali!
2014-04-11
Da nešto razjasnismo sad: Baš me briige šta će ti Amerikanci i njen evropski produžetak ( isprdak ) EU ( tzv briselski hodnici koji primaju upute od NATO-a tj Amerike ) jer sam ih već pročitao i gledat će svoje interese uvijek i uvalit će nam kajlu čim se situacija malo smiri.IL Risorto wrote:
Bošnjacima se nikad neće dat da imaju samostalnu,nacionalnu državu,uvijek će im netko morat bit skrbnik a ono čega se najviše bojim,da će nam Ameri i EU uvalit skrbništvo nad Mošnjacima a nije bez razloga Daor Ivo Stir postavljen na to mjesto.
Imam ja svoje metode a one su ubitačno učinkovite.
( Napomena: rast krajnje antislamske desnice u Europi )
2014-04-11
Da ti nešto objasnim o tim Amerikancima:
Kad sam ja tražio da se ako se već ne može izmjeniti izborni zakon za ove izbore ( 2022 godina ) da se onda ograniči mandat na samo dva ko u Americi.
Prema Dvadeset drugom amandmanu, nitko ne može biti izabran za predsjednika SAD više od dva puta.
Onda je priča bila s njihove strane ( Amerika, glavni američki državni tajnik Blinken koji je i sam ŽIDOV ) da se ubace i Ostali kao četvrti član predsjedništva a taj Ostali su ti Židovi iz Sarajeva i kako to nije bilo prihvatljivo ( nema u Dejtonu ) onda ti isti Židovi iz Sarajeva koji podržavaju Komšića su rekli: tko jebe Hrvate nećemo ništa nego ćemo podržati našeg Komšu ( da su to tad uveli onda Komšić ne bi mogao jer je već prije tri puta bio član predsjedništva )
Americi puna usta protiv korupcije a šta je ovo da možeš koliko hoće puta u BiH ( iznimka je da ne smiješ tri puta zaredom al onda opet možeš ) nego korupcija i da stalno jedna ekipa jaše na vlasti.
To je stoka pokvarena ti Amerikanci i zato i oni sad jedu govna.
I ona su meta generala galaksije tj mene.
Vidiš kako ih mujage u Sarajevu sad Gaze i morali su istočno Sarajevo ić radit tu godišnjicu napada na Hamas.
Svi su oni moja meta tko god je učestovao u projektu Komšić.
I ZATO MI NE SPOMINJI TE ŠUGAVE AMERIKANCE VIŠE.
Kad sam ja tražio da se ako se već ne može izmjeniti izborni zakon za ove izbore ( 2022 godina ) da se onda ograniči mandat na samo dva ko u Americi.
Prema Dvadeset drugom amandmanu, nitko ne može biti izabran za predsjednika SAD više od dva puta.
Onda je priča bila s njihove strane ( Amerika, glavni američki državni tajnik Blinken koji je i sam ŽIDOV ) da se ubace i Ostali kao četvrti član predsjedništva a taj Ostali su ti Židovi iz Sarajeva i kako to nije bilo prihvatljivo ( nema u Dejtonu ) onda ti isti Židovi iz Sarajeva koji podržavaju Komšića su rekli: tko jebe Hrvate nećemo ništa nego ćemo podržati našeg Komšu ( da su to tad uveli onda Komšić ne bi mogao jer je već prije tri puta bio član predsjedništva )
Americi puna usta protiv korupcije a šta je ovo da možeš koliko hoće puta u BiH ( iznimka je da ne smiješ tri puta zaredom al onda opet možeš ) nego korupcija i da stalno jedna ekipa jaše na vlasti.
To je stoka pokvarena ti Amerikanci i zato i oni sad jedu govna.
I ona su meta generala galaksije tj mene.
Vidiš kako ih mujage u Sarajevu sad Gaze i morali su istočno Sarajevo ić radit tu godišnjicu napada na Hamas.
Svi su oni moja meta tko god je učestovao u projektu Komšić.
I ZATO MI NE SPOMINJI TE ŠUGAVE AMERIKANCE VIŠE.
2014-04-11
melkior wrote:
PREDSJEDNIK Zoran Milanović osudio je Izrael zbog napada na mirovnjake UN-a. Milanović je rekao da izraelski napadi predstavljaju kršenje međunarodnog prava i ugrožavaju živote pripadnika UNIFIL-a čija je misija čuvanje mira i sigurnosti na tom području.
https://x.com/IDF/status/1845814263115342261
Nismo u saksiji rasli, a Israelci jo manje.
Pošto vidim da si iznenađen i na ovoj temi.Eroo wrote:melkior wrote:
PREDSJEDNIK Zoran Milanović osudio je Izrael zbog napada na mirovnjake UN-a. Milanović je rekao da izraelski napadi predstavljaju kršenje međunarodnog prava i ugrožavaju živote pripadnika UNIFIL-a čija je misija čuvanje mira i sigurnosti na tom području.
Nismo u saksiji rasli, a Israelci jo manje.
Problem nije Hezbolah. Obrana je ljudsko pravo koje seže od početka civilizacije.
Problem su oni što napadaju, a ne oni što nisu otišli 50 km na sjever daleko od baze UNa, zato što je IDF odlučio okupirati i etnički očistiti još jednu susjednu zemlju.
Kako bi ti naplatio ratnu oštetu? S čekom bez pokrića?Hoholo Mudovski wrote:Pošto vidim da si iznenađen i na ovoj temi.Eroo wrote:melkior wrote:
Nismo u saksiji rasli, a Israelci još manje.
Problem nije Hezbolah. Obrana je ljudsko pravo koje seže od početka civilizacije.
Problem su oni što napadaju, a ne oni što nisu otišli 50 km na sjever daleko od baze UNa, zato što je IDF odlučio okupirati i etnički očistiti još jednu susjednu zemlju.
Pa eto, naplatite je od Srbije na taj način.
Problem nije Hamas. Hamas nije ubio Yitzhak Rabina, nego cionizam koji želi širiti teritorij, želi Aparthejd, geta,...
Palestinci žele državu i imaju pravo na nju, a koju priznaje većina država na planeti uključujući i Erinu Sloveniji.
Isti oni muslimani koji su u sklopu džihada ratovali u Bosni kontra kršćana, ratovali su kontra kršćana i u Siriji samo što su u Siriji imali logistiku Izraelske države i skrb za ranjenike. Jednog ranjenika u bolničkom vozilu su zaustavili lokalni Druzi na okupiranom golanu i linčovali...
Izrael je podupirao Hamas u ratu u Siriji...
Palestinci žele državu i imaju pravo na nju, a koju priznaje većina država na planeti uključujući i Erinu Sloveniji.
Isti oni muslimani koji su u sklopu džihada ratovali u Bosni kontra kršćana, ratovali su kontra kršćana i u Siriji samo što su u Siriji imali logistiku Izraelske države i skrb za ranjenike. Jednog ranjenika u bolničkom vozilu su zaustavili lokalni Druzi na okupiranom golanu i linčovali...
Kako se onda desilo Hamasu da je poubijao onoliko israelskih civila?Hoholo Mudovski wrote:
Koliko civila je pobio Hamas, a koliko IDF s apačima?Eroo wrote:Kako se onda desilo Hamasu da je poubijao onoliko israelskih civila?Hoholo Mudovski wrote:
Tko je više, zna li se šta? Jel se napokon izračunalo?
NATO je fašistička tvorevina. Dokaz tome jest da je Rusija dva puta tražila članstvo u tom NATO-u, ali oba puta je bila odbijena, jer zna se da NATO postoji samo zbog Rusije kao glavnog neprijatelja. I Zapad je učinio sve od pada Berlinskog zida i raspada SSSR-a da tu istu Rusiju učini svojim glavnim neprijateljem. Da, Rusija je napala Ukrajinu u veljači 2022. godine. Samo, eto, zaboravlja se da povijest nije počela jučer. Pri raspadu SSSR-a, Amerika je dala jamstva Ukrajini kojih se nije pridržavala kada se Ukrajina odrekla nuklearnog oružja, a ista ta Amerika je obećavala Gorbačovu i Borisu Jeljcinu da se NATO neće širiti na istok, što je pogazila prvom prilikom. Još važnije, nakon raspada Varšavskog Pakta sam NATO je trebao nestati.
Drugo, čitav ekonomski liberalni kapitalizam na Zapadu utemeljen je na sprezi krupnog korporativnog kapitala, dakle, korporativizmu i države, a to je teorijska paradigma povijesnog fašizma kako ga je zamislio Benito Mussolini. Upravo je taj sustav pokrenuo globalizaciju, otvorene granice, slobodnu trgovinu, i sve je bilo super dok je to bilo u interesu Amerike. Kad je Kina prihvatila igru, onda je Zapad odjednom shvatio da je Kina najgori i naveći protivnik i neprijatelj Zapada, a da stvar bude gora, kineski kapitalizam nije kapitalizam korporacija nego državni kapitalizam, pa onda nemaš koga korumpirati kadiionako sve kontrilira svemoćna Partija.
Treće, Izrael je teroristička, rasistička država koja ne tolerira niti kršćane, a kamoli muslimane. Ali Izrael ima para, Izrael je kupio američku političku elitu, Netanyahu se otvoreno hvalio da su kupili američki Kongres, u svakoj američkoj vlasti uvijek se kao glavni vanjskopolitički savjetnik provuče nekakav Židov, bio to Kissinger, bio to Z. Brzezinski, bio to Trumpov zet Jared Kushner, bio to sadašnji američki tajnik Antony Blinken. Sam vrh korporativnog svijeta u Americi čine upravo Židovi.
Treće, Rusija je azijska despocija gdje vlast drži kriminalna oligarhija. Točka.
Četvrto, Kina, Rusija, Iran, Sjeverna Koreja, nitko od njih ne vjeruje u demokraciju i ljudska prava. S tom razlikom da je Europa mogla živjeti u savršenoj koegzistenciji s Rusijom, dok se radi vlastitih interesa nije umiješala Amerika, a čemu je opet, kumovao Židov Z.Brzezinski.
Peto, islamski svijet obožava Adolfa Hitlera. Muslimansko bratstvo osnovano je 1921. godine, od starta su gajili izvrsne odnose i s Benitom Mussolinijem i s Adolfom Hitlerom. Njemačka zabranjuje čitanje Mein Kampfa. U Turskoj je Adolf Hitler najčitaniji autor, odmah iza autora Kurana. Pa onda ispada da Turci bolje razumiju Hitlera nego suvremeni Nijemci, a Hamas je podružnica Muslimanskog bratstva.
Drugo, čitav ekonomski liberalni kapitalizam na Zapadu utemeljen je na sprezi krupnog korporativnog kapitala, dakle, korporativizmu i države, a to je teorijska paradigma povijesnog fašizma kako ga je zamislio Benito Mussolini. Upravo je taj sustav pokrenuo globalizaciju, otvorene granice, slobodnu trgovinu, i sve je bilo super dok je to bilo u interesu Amerike. Kad je Kina prihvatila igru, onda je Zapad odjednom shvatio da je Kina najgori i naveći protivnik i neprijatelj Zapada, a da stvar bude gora, kineski kapitalizam nije kapitalizam korporacija nego državni kapitalizam, pa onda nemaš koga korumpirati kadiionako sve kontrilira svemoćna Partija.
Treće, Izrael je teroristička, rasistička država koja ne tolerira niti kršćane, a kamoli muslimane. Ali Izrael ima para, Izrael je kupio američku političku elitu, Netanyahu se otvoreno hvalio da su kupili američki Kongres, u svakoj američkoj vlasti uvijek se kao glavni vanjskopolitički savjetnik provuče nekakav Židov, bio to Kissinger, bio to Z. Brzezinski, bio to Trumpov zet Jared Kushner, bio to sadašnji američki tajnik Antony Blinken. Sam vrh korporativnog svijeta u Americi čine upravo Židovi.
Treće, Rusija je azijska despocija gdje vlast drži kriminalna oligarhija. Točka.
Četvrto, Kina, Rusija, Iran, Sjeverna Koreja, nitko od njih ne vjeruje u demokraciju i ljudska prava. S tom razlikom da je Europa mogla živjeti u savršenoj koegzistenciji s Rusijom, dok se radi vlastitih interesa nije umiješala Amerika, a čemu je opet, kumovao Židov Z.Brzezinski.
Peto, islamski svijet obožava Adolfa Hitlera. Muslimansko bratstvo osnovano je 1921. godine, od starta su gajili izvrsne odnose i s Benitom Mussolinijem i s Adolfom Hitlerom. Njemačka zabranjuje čitanje Mein Kampfa. U Turskoj je Adolf Hitler najčitaniji autor, odmah iza autora Kurana. Pa onda ispada da Turci bolje razumiju Hitlera nego suvremeni Nijemci, a Hamas je podružnica Muslimanskog bratstva.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
Šesto, WWIII je već u punom tijeku, nuklearna eskalacija se ne može izbjeći, Europa generalno je najveći gubitnik globalizacije i WWIII.
2015-08-09
Europske elite prodale su Europljane, europska srednja klasa je izdana. Ali to se isto desilo i u Americi. Istodobno, srednja klasa u Indiji i u Kini stoji - nikad bolje. Posljedica će biti, već i jest, propast demokracije i na Zapadu.melkior wrote:Šesto, WWIII je već u punom tijeku, nuklearna eskalacija se ne može izbjeći, Europa generalno je najveći gubitnik globalizacije i WWIII.
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
Svijet koji će baštiniti naša djeca bit će najgori mogući koji postoji. Mladi to razumiju, zato odbijaju imati djecu. uostalom, užasno je skupo imati djecu na Zapadu danas, mladi to razumiju, zato se svi masovno izjašnjavaju kao gay, jer na taj način lakše odbacuju pritisak okoline. Za koju godinu bit će pedera više nego hererića, heterići imaju maksimalno jedno, dvoje djece, a pederi se razmnožavaju eksponencijalno.
2015-08-09
Sedmo ili osmo, kršćanstvo je potpuno popalo na Zapadu, pa i u Europi, samo mu to još nitko nije rekao. Tradicionalne religije više nemaju prođu, jer one ne nude ništa što bi bilo prihvatljivo suvremenom čovjeku, niti s čime se suvremeni čovjek uopće može identificirati, niti nude odgovore i rješenja na postojeće egzistencijalne i životne probleme.
Osmo ili deveto, sudbina Europe jest neminovno opći civilizacijski pad, pad političke kulture, osiromašenje i dovođenje na vlast autoritativnih militarističkih vođa, radikalno lijevih ili radikalno desnih, jer politički centar, tzv. mainstream ne daje odgovore na konkretne probleme koje je ionako on sam i izazvao korupcijom.
Osmo ili deveto, sudbina Europe jest neminovno opći civilizacijski pad, pad političke kulture, osiromašenje i dovođenje na vlast autoritativnih militarističkih vođa, radikalno lijevih ili radikalno desnih, jer politički centar, tzv. mainstream ne daje odgovore na konkretne probleme koje je ionako on sam i izazvao korupcijom.
2015-08-09
Deveto ili deseto, Ukrajina će doživjeti neminovni poraz na bojnom i političkom polju. Uz neminovni gubitak teritorija, EU ne može podnijeti trošak integracije Ukrajine, Ukrajina pak, neće dobiti pozivnicu u NATO. Ako kojim slučajem rat u Ukrajini prođe bez nuklearne eskalacije, Rusiji će trebati 100 godina da se demografski obnovi. Ukrajina je potpuno gotova, ona se neće nikada demografski obnoviti, ona je potpuno uništena država.
2015-08-09
Europa će generalno, postati mali, nebitni kontinent u zapećku velikih sila, a da stvar bude gora, samom europskom Zapadu prijeti građanski rat na vlastitom teritoriju; Turaka, Iranaca, pedera, Židova, muslimana, radikalne desnice, liberalne ljevice, mladih protiv starih, žena protiv muških.
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Papa osudio rodnu teoriju
» Komšić osudio najavu mise za Bleiburg
» Plenković osudio zviždače, a podržao krivce
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Papa osudio rodnu teoriju
» Komšić osudio najavu mise za Bleiburg
» Plenković osudio zviždače, a podržao krivce
Page 2 of 3