I Milanović povozio količek
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
I Milanović povozio količek
ZORANU MILANOVIĆU NIKAKO NE IDE U POSLJEDNJE VRIJEME Na skupu u Varaždinu osvanuo s golemom modricom na licu: 'Imao sam malu nezgodu...'
U subotu je u Hotelu Turist u Varaždinu obilježena 25. godišnjica osnivanja SDP-a Varaždinske županije, a gost svečanosti bio je i šef stranke Zoran Milanović. Na stranačkom druženju okupilo se petstotinjak SDP-ovaca iz sjeverozapadne Hrvatske, a mnogi od njih primijetili su blage modrice i ogrebotine na Milanovićevom licu.
Stranačkim kolegama, Milanović se povjerio da je ozljede zadobio u padu na skijanju. Milanović je poručio da je SDP jamac da će Hrvatska biti moderna i progresivna zemlja te da će se poštovati prava žena i manjina.
- HDZ od Hrvatske želi napraviti zaostalu državu i zaostalo društvo, a na nama je da se tome suprotstavimo karakterom, drskošću i bezobrazlukom, jer neki očito razumiju samo takav jezik - poručio je Milanović.
http://www.jutarnji.hr/zoranu-milanovicu-nikako-ne-ide-u-posljednje-vrijeme-na-skupu-u-varazdinu-osvanuo-s-golemom-modricom-na-licu---dozivio-sam-malu-nezgodu----/1516626/
U subotu je u Hotelu Turist u Varaždinu obilježena 25. godišnjica osnivanja SDP-a Varaždinske županije, a gost svečanosti bio je i šef stranke Zoran Milanović. Na stranačkom druženju okupilo se petstotinjak SDP-ovaca iz sjeverozapadne Hrvatske, a mnogi od njih primijetili su blage modrice i ogrebotine na Milanovićevom licu.
Stranačkim kolegama, Milanović se povjerio da je ozljede zadobio u padu na skijanju. Milanović je poručio da je SDP jamac da će Hrvatska biti moderna i progresivna zemlja te da će se poštovati prava žena i manjina.
- HDZ od Hrvatske želi napraviti zaostalu državu i zaostalo društvo, a na nama je da se tome suprotstavimo karakterom, drskošću i bezobrazlukom, jer neki očito razumiju samo takav jezik - poručio je Milanović.
http://www.jutarnji.hr/zoranu-milanovicu-nikako-ne-ide-u-posljednje-vrijeme-na-skupu-u-varazdinu-osvanuo-s-golemom-modricom-na-licu---dozivio-sam-malu-nezgodu----/1516626/
vili40-
2015-08-02
Re: I Milanović povozio količek
....pretuklo ga.... :)))
2015-09-02
a nije,čovjek samo voli skakatiguma_1 wrote:....pretuklo ga.... :)))
vili40-
2015-08-02
....ili je jednostavno trenc....ono, koordinacija pokreta na razini moruzgve....
....loše procijeni visinu, udaljenost od predmeta, brzinu....ts, ts, ts....
....loše procijeni visinu, udaljenost od predmeta, brzinu....ts, ts, ts....
2015-09-02
jeste li vas dvojica nazočili skupu?
Tony Soprano-
2015-08-15
ja nisam ali svako malo vidim nekog novog u gipsu kad dođe sa skijanja.Glume tarzane a tarzan se bolje snalazi u đungli nego na snijegu.Tony Soprano wrote:jeste li vas dvojica nazočili skupu?
vili40-
2015-08-02
di je klopa tu su i oni. imaju članske od svih stranaka, a pojavljuju se samo na domjencima.
2014-12-30
tarzan? više mi vleče na babuna!vili40 wrote:ja nisam ali svako malo vidim nekog novog u gipsu kad dođe sa skijanja.Glume tarzane a tarzan se bolje snalazi u đungli nego na snijegu.Tony Soprano wrote:jeste li vas dvojica nazočili skupu?
Tony Soprano-
2015-08-15
inače skijanje je zajebano i nije baš za svakogTony Soprano wrote:tarzan? više mi vleče na babuna!vili40 wrote:ja nisam ali svako malo vidim nekog novog u gipsu kad dođe sa skijanja.Glume tarzane a tarzan se bolje snalazi u đungli nego na snijegu.Tony Soprano wrote:jeste li vas dvojica nazočili skupu?
vili40-
2015-08-02
ma je kurac.
problem je kaj nisu nikad skijali pa sada fensi-šmensi svi idu na skijanje.
2014-12-30
Izgleda da su oni sa dnevno.hr bili u krivu. Nije Zoki taj koji mlati, žena je ta.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
za skijanje ipak trebaš biti u kondiciji i imati čelične nožne mišiće pa tek onda usavršavati tehniku.Ako skočiš iz kancelarije na skije,nije dobro.veber wrote:ma je kurac.
vili40-
2015-08-02
veber-
2014-12-30
Zokiju treba prilikom svakog izlaska van navući pancirku i tutnuti šljem na glavu.veber wrote:naravno da trebaš imati predispozicije.
vili40-
2015-08-02
guma_1 wrote:....pretuklo ga.... :)))
... pa i ti opadneš na skijanju, kad te žena dočeka pijanoga doma...
Moraš biti aktivan cijele godine, inače se slomiš. Za mene planinarku to je peace of cake, katatsja na ližah.vili40 wrote:inače skijanje je zajebano i nije baš za svakogTony Soprano wrote:tarzan? više mi vleče na babuna!vili40 wrote:ja nisam ali svako malo vidim nekog novog u gipsu kad dođe sa skijanja.Glume tarzane a tarzan se bolje snalazi u đungli nego na snijegu.Tony Soprano wrote:jeste li vas dvojica nazočili skupu?
Guest- Guest
...ak je đabe jesti i piti....zakaj ne? ;))maggie13 wrote:di je klopa tu su i oni. imaju članske od svih stranaka, a pojavljuju se samo na domjencima.
guma_1-
2015-09-02
....guma ne hoda na skijanje....jebeš zimu. I još da platim kaj se smrzavam....aj ukurac....marcellus wrote:guma_1 wrote:....pretuklo ga.... :)))
... pa i ti opadneš na skijanju, kad te žena dočeka pijanoga doma...
guma_1-
2015-09-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Milanović danas u UK
» Milanović : Ja sam tata
» Milanovic se jos nada
» Milanović - konačni pad
» Milanović danas u UK
» Milanović : Ja sam tata
» Milanovic se jos nada
» Milanović - konačni pad
Page 1 of 2