Slavonsko nebo čuvat će nam Mađari a Dalmaciju Talijani
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slavonsko nebo čuvat će nam Mađari a Dalmaciju Talijani
Mađarska i Italija su clanice nato-a i eu-a dakle saveznici ako ti znas pravo znacenje te rijeci dok je tako imaju pravo imati vojno prisustvo u svim clanica a nato-a naravno u skladu ugovornih obveza unutar nato-a.. naravno postoje i bileteralni odnosi i dogovori.. ovo što pišeš napiši tajniku nato-u i zapovjedništvu i dobit cesces podsmjehe i odgovor 'đe si zapelo u 41-voj' ovo je 21 stoljece kako bi rekao kolega debo uz drugi odgovor 'ako vam se ne sviđa širom vrata su otvorena'.. na drugoj strani vas ceka putin, kim Jong, si jaoping i Adem Vuchiqivili40 wrote:gle gle ko se javio...ja želim pod Rusiju jebo vas Orban i vi njega kad mu idete pod noge i motate mu se oko šupka.Brbljate o suverenizmu a nemate pojma što je to kao i oni koje grčevito branite a prodali su talijanima dalmaciju i istru a mađarima međimurje i baranju.vuksadinare wrote:b. t. w vili mi smo NATO clanica kao i Italija i Mađarska. ili bi ti volio da bolje da nismo.. ako zelis suvereni za molim lijepo zatrazimo ispisnicu iz nato i eu pa pod Rusiju kako zeli zoki zelis i ti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nitko u Europi nema pretenzije prema drugima izuzev Rusa i nešto sitno Srba.
Šta će Talijanima RH obala, prvo smanjuje im se stanovništvo drugo u Eu smo, Eu je de facto jedna država, Talijan može sutra otić u Split i ima sva prava kao ja rođen u Splitu jedino što ne može glasovati
Šta će Talijanima RH obala, prvo smanjuje im se stanovništvo drugo u Eu smo, Eu je de facto jedna država, Talijan može sutra otić u Split i ima sva prava kao ja rođen u Splitu jedino što ne može glasovati
nešto si ti pogrešno shvatio ali nije prvi put.Domovinci i suverenisti će meni objašnjavati što je EU a što NATO a stalno klampate protiv toga.Ajde ne da mi se više...vuksadinare wrote:Mađarska i Italija su clanice nato-a i eu-a dakle saveznici ako ti znas pravo znacenje te rijeci dok je tako imaju pravo imati vojno prisustvo u svim clanica a nato-a naravno u skladu ugovornih obveza unutar nato-a.. naravno postoje i bileteralni odnosi i dogovori.. ovo što pišeš napiši tajniku nato-u i zapovjedništvu i dobit cesces podsmjehe i odgovor 'đe si zapelo u 41-voj' ovo je 21 stoljece kako bi rekao kolega debo uz drugi odgovor 'ako vam se ne sviđa širom vrata su otvorena'.. na drugoj strani vas ceka putin, kim Jong, si jaoping i Adem Vuchiqivili40 wrote:gle gle ko se javio...ja želim pod Rusiju jebo vas Orban i vi njega kad mu idete pod noge i motate mu se oko šupka.Brbljate o suverenizmu a nemate pojma što je to kao i oni koje grčevito branite a prodali su talijanima dalmaciju i istru a mađarima međimurje i baranju.vuksadinare wrote:b. t. w vili mi smo NATO clanica kao i Italija i Mađarska. ili bi ti volio da bolje da nismo.. ako zelis suvereni za molim lijepo zatrazimo ispisnicu iz nato i eu pa pod Rusiju kako zeli zoki zelis i ti..
vili40-
2015-08-02
Treba Libiju osvojit.
Rekla je Meloni da Libija pripada Italiji a ne Rusiji i Kini.
U Libiji ima nafte.
Italija "namjerava ojačati suradnju s Alžirom na drugim poljima, ojačati je na energetskom, političkom i kulturnom polju". Kontinuiraniji odnos sa zemljama na južnim obalama Sredozemlja nije samo u interesu Italije, dodaje, već i cijele Europe, "također kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine, koje su značajno povećane s evidentnim destabilizirajućim elementima ".
Rekla je Meloni da Libija pripada Italiji a ne Rusiji i Kini.
U Libiji ima nafte.
Italija "namjerava ojačati suradnju s Alžirom na drugim poljima, ojačati je na energetskom, političkom i kulturnom polju". Kontinuiraniji odnos sa zemljama na južnim obalama Sredozemlja nije samo u interesu Italije, dodaje, već i cijele Europe, "također kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine, koje su značajno povećane s evidentnim destabilizirajućim elementima ".
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Oni imaju satelit koji snima šta mi radimo a vi imate generala galaksije koji je par godina živija u Italiji, zna im jezik ( studira je i radija tamo ), poznaje ih i zna kako razmišljaju.
Prvo Libija pa tek onda možda ovo ostalo.
Meloni u Alžiru
Strateški dogovori o energetici, tvrtkama, prostoru. Do nje je Carlo Bonomi, predsjednik Confindustrije, koji potpisuje ugovor s lokalnim poduzetnicima. I prije svega Claudio Descalzi, izvršni direktor Enija, koji nastavlja graditi industrijska partnerstva s Alžirom koja jačaju stratešku ulogu te sjevernoafričke zemlje za Italiju. Giorgia Meloni središte je posjeta koji pomiče talijanski sustav na 24 sata na teritoriju Alžira. Ponovno pokreće projekt kako bi Italija postala energetsko središte. Ali s novinarima također komentira sve vruće teme unutarnje rasprave: ponavlja svoje povjerenje u čuvara pečata Carla Nordija, najavljuje "vremenski raspored sa svim ministrima" o reformama, potvrđuje da će izvršna vlast staviti svoj ruku na korištenje prisluškivanja izbjegavajući "sukob sa sucima".
U ranim jutarnjim satima premijer posjećuje vrt posvećen Enricu Matteiju ("velikom Talijanu"), zatim se susreće s predsjednikom Republike i naglašava sve bliži odnos dviju država: Alžir je "pouzdan i strateški važan partner", kaže Meloni tijekom izjava za medije s Abdelmadjidom Tebbouneom. A Italija "namjerava ojačati suradnju s Alžirom na drugim poljima, ojačati je na energetskom, političkom i kulturnom polju". Kontinuiraniji odnos sa zemljama na južnim obalama Sredozemlja nije samo u interesu Italije, dodaje, već i cijele Europe, "također kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine, koje su značajno povećane s evidentnim destabilizirajućim elementima ".
Također iz tog razloga Meloni potvrđuje da će napraviti druge misije, čak i kratkoročne , u drugim afričkim prijestolnicama, od Tripolija do Addis Abebe. Ali plin je u svakom slučaju prvo središte posjeta: « Alžir je naš glavni dobavljač plina», kaže komentirajući dva memoranduma o razumijevanju koje su potpisali Eni i Sonatrach, «jedan za smanjenje emisija stakleničkih plinova, dakle za jedan održivi razvoj, a drugi za postizanje povećanja izvoza plina iz Alžira u Italiju i EU, izgradnja novog plinovoda za vodik, mogućnost proizvodnje ukapljenog plina. Ukratko – dodaje – mehanizam energetske mješavine koji identificiramo kao moguće rješenje za trenutnu krizu».Projekt kojim će Italija postati energetsko središte na Mediteranu"ima zakonodavni horizont - nastavlja on - što je mogućnost, u teškom trenutku za Europu po pitanju opskrbe, da se Italija učini vratima, temeljnim čvorištem za distribuciju energije". U dvorištu alžirske predsjedničke palače Meloni tada zastaje s novinarima i komentira zabačena pitanja unutarnje političke fronte.
Što se tiče prisluškivanja, izvršna će vlast ići naprijed: "Potrebno je popraviti stvari koje ne funkcioniraju, a ono što sigurno ne funkcionira je određena upotreba prisluškivanja", kaže. Pitanje prisluškivanja stoga je pitanje oko kojeg se moraju poduzeti mjere, «ali da bi se to učinilo, nema potrebe za sukobom između politike i pravosuđa. Doista, vjerujem da moramo raditi zajedno kako bismo shvatili gdje mehanizam vladavine prava ne funkcionira i kako bismo tražili najučinkovitija rješenja”. Meloni se vraća u Rim navečer, s još 24 sata prije prvog štrajka protiv vlade , onog na benzinskim postajama.“Dvaput smo zvali benzince, nitko ne želi pogoditi kategoriju, ali nećemo se vratiti. Benzinari su se opravdano bunili, izašli smo im u susret, ali nismo mogli povući mjeru za koju smatramo da je ispravna, treba dovesti stvari u red».
Plin, evo dogovora s Alžirom Meloni: "Tako Italija pomaže EU"
Prvo Libija pa tek onda možda ovo ostalo.
Meloni u Alžiru
Strateški dogovori o energetici, tvrtkama, prostoru. Do nje je Carlo Bonomi, predsjednik Confindustrije, koji potpisuje ugovor s lokalnim poduzetnicima. I prije svega Claudio Descalzi, izvršni direktor Enija, koji nastavlja graditi industrijska partnerstva s Alžirom koja jačaju stratešku ulogu te sjevernoafričke zemlje za Italiju. Giorgia Meloni središte je posjeta koji pomiče talijanski sustav na 24 sata na teritoriju Alžira. Ponovno pokreće projekt kako bi Italija postala energetsko središte. Ali s novinarima također komentira sve vruće teme unutarnje rasprave: ponavlja svoje povjerenje u čuvara pečata Carla Nordija, najavljuje "vremenski raspored sa svim ministrima" o reformama, potvrđuje da će izvršna vlast staviti svoj ruku na korištenje prisluškivanja izbjegavajući "sukob sa sucima".
U ranim jutarnjim satima premijer posjećuje vrt posvećen Enricu Matteiju ("velikom Talijanu"), zatim se susreće s predsjednikom Republike i naglašava sve bliži odnos dviju država: Alžir je "pouzdan i strateški važan partner", kaže Meloni tijekom izjava za medije s Abdelmadjidom Tebbouneom. A Italija "namjerava ojačati suradnju s Alžirom na drugim poljima, ojačati je na energetskom, političkom i kulturnom polju". Kontinuiraniji odnos sa zemljama na južnim obalama Sredozemlja nije samo u interesu Italije, dodaje, već i cijele Europe, "također kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine, koje su značajno povećane s evidentnim destabilizirajućim elementima ".
Također iz tog razloga Meloni potvrđuje da će napraviti druge misije, čak i kratkoročne , u drugim afričkim prijestolnicama, od Tripolija do Addis Abebe. Ali plin je u svakom slučaju prvo središte posjeta: « Alžir je naš glavni dobavljač plina», kaže komentirajući dva memoranduma o razumijevanju koje su potpisali Eni i Sonatrach, «jedan za smanjenje emisija stakleničkih plinova, dakle za jedan održivi razvoj, a drugi za postizanje povećanja izvoza plina iz Alžira u Italiju i EU, izgradnja novog plinovoda za vodik, mogućnost proizvodnje ukapljenog plina. Ukratko – dodaje – mehanizam energetske mješavine koji identificiramo kao moguće rješenje za trenutnu krizu».Projekt kojim će Italija postati energetsko središte na Mediteranu"ima zakonodavni horizont - nastavlja on - što je mogućnost, u teškom trenutku za Europu po pitanju opskrbe, da se Italija učini vratima, temeljnim čvorištem za distribuciju energije". U dvorištu alžirske predsjedničke palače Meloni tada zastaje s novinarima i komentira zabačena pitanja unutarnje političke fronte.
Što se tiče prisluškivanja, izvršna će vlast ići naprijed: "Potrebno je popraviti stvari koje ne funkcioniraju, a ono što sigurno ne funkcionira je određena upotreba prisluškivanja", kaže. Pitanje prisluškivanja stoga je pitanje oko kojeg se moraju poduzeti mjere, «ali da bi se to učinilo, nema potrebe za sukobom između politike i pravosuđa. Doista, vjerujem da moramo raditi zajedno kako bismo shvatili gdje mehanizam vladavine prava ne funkcionira i kako bismo tražili najučinkovitija rješenja”. Meloni se vraća u Rim navečer, s još 24 sata prije prvog štrajka protiv vlade , onog na benzinskim postajama.“Dvaput smo zvali benzince, nitko ne želi pogoditi kategoriju, ali nećemo se vratiti. Benzinari su se opravdano bunili, izašli smo im u susret, ali nismo mogli povući mjeru za koju smatramo da je ispravna, treba dovesti stvari u red».
Plin, evo dogovora s Alžirom Meloni: "Tako Italija pomaže EU"
2014-04-11
---
Znači ako san ja tebe dobro shvatija ti ćeš pojačat suradnju sa sljedećim zemljama a to su : Egipat, Libija, Tunis, Alžir i Maroko a kako bi citiram : kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine
Bog te vidija šta si ti pametna. Ti si neka pametna a ?
Odakle tebi ideja da te države uopće žele prekinit odnose i trgovinu s Rusijom i Kinom ? Jesi li pitala njih ili je to samo tvoja želja da ove makneš pa da ti možeš stvarati veliku Italiju ?
Enlarge this imageClick to see fullsize
---
Znači ako san ja tebe dobro shvatija ti ćeš pojačat suradnju sa sljedećim zemljama a to su : Egipat, Libija, Tunis, Alžir i Maroko a kako bi citiram : kako bi se zaustavila prisutnost Rusije i Kine
Bog te vidija šta si ti pametna. Ti si neka pametna a ?
Odakle tebi ideja da te države uopće žele prekinit odnose i trgovinu s Rusijom i Kinom ? Jesi li pitala njih ili je to samo tvoja želja da ove makneš pa da ti možeš stvarati veliku Italiju ?
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Sad joj Židovi napadaju dole njene Unproforce u Libanonu jer su zapasali zonu odgovornosti uz more a uz granicu s Izraelom.
Pa je sad besna.
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Interim_Force_in_Lebanon
Pa je sad besna.
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Interim_Force_in_Lebanon
2014-04-11
IZRAELSKA vojska naredila je stanovnicima 23 sela na jugu Libanona da se evakuiraju u područja sjeverno od rijeke Awali, koja protječe zapadnom doline Bekaa i ulijeva se u Sredozemlje.
U naredbi objavljenoj putem vojnog priopćenja spominju se sela u južnome Libanonu koja su nedavno bila mete izraelskih napada, a brojna su otprije već gotovo u potpunosti prazna.
Izrael naredio evakuaciju stanovnicima na jugu Libanona
Gađat će opet te njene unproforce tenkovima.
U naredbi objavljenoj putem vojnog priopćenja spominju se sela u južnome Libanonu koja su nedavno bila mete izraelskih napada, a brojna su otprije već gotovo u potpunosti prazna.
Izrael naredio evakuaciju stanovnicima na jugu Libanona
Gađat će opet te njene unproforce tenkovima.
2014-04-11
Jebe se nas. Tv i kokice.
A onaj njen saveznik na Mediteranu neka nastavi kmečati i dalje jer je pitanje kako taj Hezbolah uopće može od tu ispaljivati rakete kad to po mandatu UN-a mora biti demilitizirano od takvih stvari.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58730-erdogan-nazvao-netanyahua-i-njegove-saveznike-bandom
Kmmmeeeeeeeeeeeeeeee
( Zajedno su u zapadnoj Libiji kome nije jasno zašto sam Meloni i Erdogana nazvao saveznicima )
A onaj njen saveznik na Mediteranu neka nastavi kmečati i dalje jer je pitanje kako taj Hezbolah uopće može od tu ispaljivati rakete kad to po mandatu UN-a mora biti demilitizirano od takvih stvari.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58730-erdogan-nazvao-netanyahua-i-njegove-saveznike-bandom
Kmmmeeeeeeeeeeeeeeee
( Zajedno su u zapadnoj Libiji kome nije jasno zašto sam Meloni i Erdogana nazvao saveznicima )
2014-04-11
Vidiš šurovali bi s balijom.
Samo vi to ne pratite ništa.
Zato meni to ništa ne promiče jer sam ja i lovac ( ne možeš biti general s pet zvjezdica ako nisi prošao sve stepenice do tog položaja ).
Priština
"Konstruktivna razmjena mišljenja s turskim kolegom Yaşar Gülerom. U svjetlu trenutnog geopolitičkog scenarija, promicat ćemo dijalog i mir na #Bliskom istoku i produbiti prilike za suradnju u obrambenom sektoru. Usredotočite se na situaciju na #Bliskom istoku , palestinsku policiju Obuka kao i potpora libanonskim #snagama #Türkiye je ključni igrač na južnom krilu #NATO- a . Suradnja s Italijom za proširenje #Mediterana . Usredotočite se i na Crveno more za inicijative protiv #Houthi napada", min
@GuidoCrosetto
https://x.com/MinisteroDifesa/status/1844793657284800979
I sad balija kmeči jer bi on u suradnji s talijanskim fašistima Balkan pola pola kao sfera utjecaja.
Samo to je podrška Komšiću i pogodite šta onda slijedi.
Da pgodili ste: NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
Zato meni to ništa ne promiče jer sam ja i lovac ( ne možeš biti general s pet zvjezdica ako nisi prošao sve stepenice do tog položaja ).
Priština
"Konstruktivna razmjena mišljenja s turskim kolegom Yaşar Gülerom. U svjetlu trenutnog geopolitičkog scenarija, promicat ćemo dijalog i mir na #Bliskom istoku i produbiti prilike za suradnju u obrambenom sektoru. Usredotočite se na situaciju na #Bliskom istoku , palestinsku policiju Obuka kao i potpora libanonskim #snagama #Türkiye je ključni igrač na južnom krilu #NATO- a . Suradnja s Italijom za proširenje #Mediterana . Usredotočite se i na Crveno more za inicijative protiv #Houthi napada", min
@GuidoCrosetto
I sad balija kmeči jer bi on u suradnji s talijanskim fašistima Balkan pola pola kao sfera utjecaja.
2014-04-11
Nepalac kod mene iz iz Voltinog.
Napada curice po parkovima.
Napada curice po parkovima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
Tako je sultane: to je banda a država Izrael je cionistička teroristička organizacija kao i njeni saveznici ( čitaj Amerika ).RayMabus wrote:Vidiš šurovali bi s balijom.
Priština
@GuidoCrosetto
Erdogan nazvao Netanyahua i njegove saveznike bandom: "Snovi će im se pretvoriti u noćnu moru"
"Oni koji podržavaju cionističku terorističku organizaciju zvanu Izrael će prenositi tragove ove sramote s generacije na generaciju", rekao je Erdogan.
Također, rekao je kako će se snovi Netanyahua i njegovih saveznika, koje je opisao kao bandu, pretvoriti u noćnu moru.
2014-04-11
Ne vidite neke stvari tako da vam ja sve prvo moram nacrtat.
Prvo Meloni je došla jer je ona ljevičarska vlada prije nje na onom eu sastanku podržala Komšića pa je ista prijevremeno pala i došla ova.
To je lisica u kokošinjcu ( Brisel ) jer je zbog veličine Italije ne mogu ignorirat.
Još uvijek ta Meloni nije podržala Komšića al njima je Turska saveznik u zapadnoj Libiji i na Balkanu i ne sumnjam uopće da ako ih sultan zamoli da će pritisnuti ove naše u Zagrebu.
Samo će im general galskije pomrsiti taj plan jer ih ja sve pratim i čim nešto zinu a vezano uz Komšića LETI GLAVA.
Prvo Meloni je došla jer je ona ljevičarska vlada prije nje na onom eu sastanku podržala Komšića pa je ista prijevremeno pala i došla ova.
To je lisica u kokošinjcu ( Brisel ) jer je zbog veličine Italije ne mogu ignorirat.
Još uvijek ta Meloni nije podržala Komšića al njima je Turska saveznik u zapadnoj Libiji i na Balkanu i ne sumnjam uopće da ako ih sultan zamoli da će pritisnuti ove naše u Zagrebu.
Samo će im general galskije pomrsiti taj plan jer ih ja sve pratim i čim nešto zinu a vezano uz Komšića LETI GLAVA.
2014-04-11
Avio bombe dragi po njihovim položajima pa tek onda upadaj s vojskom.
Nakon 11 dana neprekidnih borbi, Izraelske snage (IDF) bore se za napredak u južnom Libanonu protiv Hezbollaha. Maksimum koji su uspjeli postići bio je prodor oko 1-2 km u libanonski teritorij, bez mogućnosti preuzimanja i osiguranja tih položaja, nakon čega su bili prisiljeni na povlačenje.
Nakon 11 dana neprekidnih borbi, Izraelske snage (IDF) bore se za napredak u južnom Libanonu protiv Hezbollaha. Maksimum koji su uspjeli postići bio je prodor oko 1-2 km u libanonski teritorij, bez mogućnosti preuzimanja i osiguranja tih položaja, nakon čega su bili prisiljeni na povlačenje.
2014-04-11
Erdogan: Rusija, Sirija i Iran moraju ojačati sustav zaštite teritorijalnog integriteta Sirije od izraelskih napada.
Gađat će ti tvoje balije tamo a ti možeš samo nastaviti kmečati.
Gađat će ti tvoje balije tamo a ti možeš samo nastaviti kmečati.
2014-04-11
I sad bi ta Meloni ostala tamo u južnom Libanonu uz more jer im je to ujedno i vojna baza a ona grize na to da vlada Mediteranom.
Samo tvoj mandat uključuje to da taj Hezbolah ne smije gađati Izrael a on to radi već godinu dana bez da ga je Izrael prvi napao.
ĆERCE MOJA GONI SE U TRI PIČKE MATERINE.
Samo tvoj mandat uključuje to da taj Hezbolah ne smije gađati Izrael a on to radi već godinu dana bez da ga je Izrael prvi napao.
ĆERCE MOJA GONI SE U TRI PIČKE MATERINE.
2014-04-11
UN-ov mirovnjak pogođen pucnjavom u Libanonu! Opet napadnuti mirovnjaci UN-a!
2014-04-11
Izraelske obrambene snage (IDF) nastavljaju s bombardiranjem i kopnenim operacijama diljem Libanona, dok razina pripravnosti u talijanskim bazama Privremenih snaga Ujedinjenih naroda na jugu (UNIFIL) doseže najvišu razinu. Sukobi između proiranskog libanonskog šijitskog pokreta Hezbollah i izraelske vojske sve su bliže položajima plavih šljemova. Talijanski vojni izvori javljaju da su mirovnjaci već danima, ovisno o težini prijetnje, bili prisiljeni nositi kacige i zaštitne prsluke, a u nekim slučajevima i skloniti se u bunkere. Hezbollah je objavio da je "odbio" izraelske snage koje su se "infiltrirale" u blizini položaja UNIFIL-a, dok izvori iz saudijskog pan-arapskog satelitskog emitera "Al Arabiya" izvještavaju da je misija UNIFIL-a odbila zahtjev za evakuaciju koju je uputio Izrael.
Nije slučajno da je ministar vanjskih poslova Antonio Tajani ponovio talijanski zahtjev da se zajamči sigurnost kontingentu UNIFIL-a, nakon sastanka sa svojim izraelskim kolegom Israelom Katzom , koji je u to uvjerio Italiju. Trenutno Italija planira maksimalno angažiranje 1.256 vojnika, 374 kopnena vozila i šest zrakoplova u okviru misije Unifil, s tim da nacionalni kontingent djeluje pod imenom “Leonte” (talijanski naziv za rijeku “Litani”).
ROKAJ MALO PO NJIMA.
Nije slučajno da je ministar vanjskih poslova Antonio Tajani ponovio talijanski zahtjev da se zajamči sigurnost kontingentu UNIFIL-a, nakon sastanka sa svojim izraelskim kolegom Israelom Katzom , koji je u to uvjerio Italiju. Trenutno Italija planira maksimalno angažiranje 1.256 vojnika, 374 kopnena vozila i šest zrakoplova u okviru misije Unifil, s tim da nacionalni kontingent djeluje pod imenom “Leonte” (talijanski naziv za rijeku “Litani”).
ROKAJ MALO PO NJIMA.
2014-04-11
Prave se pametni.
Godinu dana ovi rokaju iz Libanona po Izraelu i ovi ništa a to im je mandat da se tako šta ne dešava.
I sad kad je Izrael pokrenuuo vojsku sad kao đete vi to ?
Pa bil ti pustija da te netko gađa godinu dana a nisi ga dirao ?
Ne bi.
E pa tako neće ni oni ( Izrael ).
Godinu dana ovi rokaju iz Libanona po Izraelu i ovi ništa a to im je mandat da se tako šta ne dešava.
I sad kad je Izrael pokrenuuo vojsku sad kao đete vi to ?
Pa bil ti pustija da te netko gađa godinu dana a nisi ga dirao ?
Ne bi.
E pa tako neće ni oni ( Izrael ).
2014-04-11
Evo Židovi iz Euroazije došli u većem broju u Palestinu i strpali domicilne Palestince u geto.AssadNaPodmornici wrote:Nitko u Europi nema pretenzije prema drugima izuzev Rusa i nešto sitno Srba.
A imali su sva prava samo šta nisu mogli glasati.
Similar topics
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Policija mora čuvat Tuđmana
» Pelješki most i jug Hrvatske čuvat će hrvatski marinci iz Ploča
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Policija mora čuvat Tuđmana
Page 2 of 4