Gradonačelnica Sarajeva zabranila Izraelu izložbu o napadu Hamasa
Page 1 of 1
Gradonačelnica Sarajeva zabranila Izraelu izložbu o napadu Hamasa
Podsjećanje na žrtve Hamasovog napada je moralni paradoks i provokacija, izjavila je gradonačelnica Sarajava Benjamina Karić.
Gradonačelnica Sarajeva je već prije zabranila povodu nacionalnog praznika Izraela prošle godine da se organizira svečani prijam kao i da se pročelje te zgrade osvijetli bojama izraelske zastave.Objavom na Facebooku Benjamina Karić je napisala da osjeća obvezu javno osuditi “bilo kakav čin koji jednostrano prikazuje patnje jednog naroda, dok se paralelno ignorira genocid u Gazi i tragedija koju palestinski narod prolazi”. Za nju bi podsjećanje na žrtve Hamasovog terorističkog napada predstavljalo “moralni paradoks” i provokaciju.
“Pozivam one koji su odlučili ustupiti prostor u ovu svrhu da preispitaju svoju odluku!” zaprijetila je SDP-ova gradonačelnica.
Uprava hotela odmah je otkazala najam dvorane u kojoj je trebala biti priređena izložba i prijem veleposlanstva Izraela. Pojasnili su kako to čine iz sigurnosnih razloga.
“Sada kada smo, putem medija, saznali o čemu se radi naravno da ćemo slijediti instrukcije sigurnosnih službi i da smo otkazali događaj”, stoji u očitovanju hotel.
Gradonačelnica Sarajeva zabranila Izraelu izložbu o napadu Hamasa – “Provocirate u Sarajevu, u Gazi činite genocid”
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Gradonačelnica Sarajeva zabranila Izraelu izložbu o napadu Hamasa
Možda ste trebali napraviti izložbu u Sarajevu o tome kako su Hamasovi teroristi u osnovi borci za slobodu ?
Erdogan u intervjuu za "NBC News": Hamas je grupa otpora koja brani svoju zemlju
Erdogan u intervjuu za "NBC News": Hamas je grupa otpora koja brani svoju zemlju
2014-04-11
Sutra je godišnjica napada Hamasa na Izrael.
Vi ćete pretpostavljam nekakav banket povodom toga organizirati u Sarajevu.
Da malo proslavite.
Vi ćete pretpostavljam nekakav banket povodom toga organizirati u Sarajevu.
Da malo proslavite.
2014-04-11
Gradzanska zemlja, jelte..Mislim da je zamotana i da su joj to jedini gabariti. Muhahahahahaaa Za 8.Mart joj pokloniti pager.
2014-04-14
Kaže ona da je to provokacija.
Znači nisu izabrali bilo koji dan nego godišnjicu i ne rade to svaki dan nego jedan put godišnje na godišnjicu kao podsjetnik.
Kad bi trebali to po tebi prikazivati ?
Kome je to točno provokacija ?
Tvojim balijama koje navijaju za Hamas ?
Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
Znači nisu izabrali bilo koji dan nego godišnjicu i ne rade to svaki dan nego jedan put godišnje na godišnjicu kao podsjetnik.
Kad bi trebali to po tebi prikazivati ?
Kome je to točno provokacija ?
Tvojim balijama koje navijaju za Hamas ?
Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Gradonacelnica Sarajeva katolickim vjernicima cestitala - kalendar
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Vojni zapovjednik Hamasa optuzio politicke vodje Hamasa:'Oni su htjeli da ubijamo zidove me mi.Nas cilj akcije je bio drugaciji.Oni ne zive u Gazi vec negdje drugdje.'
» Ustašoid maknuo izložbu zbog partizana
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Vojni zapovjednik Hamasa optuzio politicke vodje Hamasa:'Oni su htjeli da ubijamo zidove me mi.Nas cilj akcije je bio drugaciji.Oni ne zive u Gazi vec negdje drugdje.'
» Ustašoid maknuo izložbu zbog partizana
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
Page 1 of 1