Iran pobijedio Izrael
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iran pobijedio Izrael
Ukrajina više nije aktualna.
Ovi su sad aktualni.
Ukrajina je izgubila rat i ne može pobijediti Rusiju i onda šta ćeš se s njom zamarat kad su za kurac.
Nisu više zanimljivi.
Ovi su sad aktualni.
Ukrajina je izgubila rat i ne može pobijediti Rusiju i onda šta ćeš se s njom zamarat kad su za kurac.
Nisu više zanimljivi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iranski ajatolah održao prvu javnu propovijed u 4 godine. Uz njega je bila puška
Dodao je da je napad Hamasa na Izrael od 7. listopada - tijekom kojeg je Izrael rekao da je oko 1200 ljudi ubijeno, a 250 odvedeno u Gazu kao taoci - bio legitiman čin, kao što je bio i iranski napad na zemlju ovog tjedna.
Dodao je da je napad Hamasa na Izrael od 7. listopada - tijekom kojeg je Izrael rekao da je oko 1200 ljudi ubijeno, a 250 odvedeno u Gazu kao taoci - bio legitiman čin, kao što je bio i iranski napad na zemlju ovog tjedna.
2014-04-11
Jbte, drži pušku pored sebe dok drži tu svoju propovijed, ljude dijeli na ove i one ( muslimani i drugi ), priča o muslimanskom umetu ( ideologija krvi i tla ), i onda je on kao glavni od ovih koji su muslimani i on će zaštiti muslimane od ovih drugih te je sasvim normalno i prihvatljivo krenuti u klanje za taj isti ummet itd.
O tebi je Balašević pijesmu napisao a tekst ti ide ovako: Dokle će da nas voza zli čarobnjak iz Oza ....
O tebi je Balašević pijesmu napisao a tekst ti ide ovako: Dokle će da nas voza zli čarobnjak iz Oza ....
2014-04-11
Ima li još di takvih bolesnika na ovoj planeti ka šta si ti ili to samo još kod vas idiota takve priče o tome kako Bog dijeli ljude na ove i one i onda samo ti šta su vaši su ok a ovi drugi nisu itd ?
Imam ja dobru terapiju za vas takve.
Atomska bomba.
Imam ja dobru terapiju za vas takve.
Atomska bomba.
2014-04-11
Sretni ste.
Bog je ljubav i onda vas on neizmjerno voli pa će vas pustit da se između sebe izmlatite toljagama sve dok se ne prizovete pameti dakle evoluirate duhovno i mentalno itd.
Ja ću vas samo malo desetkovat zbog Komšića a inače da me je brige ko za Komšića šta me brige onda bi vam doletila atomska i idemo dalje.
Bog je ljubav i onda vas on neizmjerno voli pa će vas pustit da se između sebe izmlatite toljagama sve dok se ne prizovete pameti dakle evoluirate duhovno i mentalno itd.
Ja ću vas samo malo desetkovat zbog Komšića a inače da me je brige ko za Komšića šta me brige onda bi vam doletila atomska i idemo dalje.
2014-04-11
Iran je lansirao rakete koje su uspješno probile Američku/Izraelsku obranu, ovako prema snimkama što sam vidio, nešto je skinuo jordan, nešto sitno izrael, nešto možda USA, sigurno je 3/4 raketa udarilo u ciljeve.
Rakete su precizne, Marc ne može virovati da "kozohebi" mogu napraviti precizne rakete, pa sam mu objasnio da je to danas lakše nego prije 30godina, tada su Rusi i Ameri koristili kompelksne žiroskop uređaje, itd, danas kupiš GPS čip iz kine koji lovi signal Američkih satelita, i spojiš ga žicama na raketni motor i krilca. Pa mi bi tako mogli napraviti preciznu raketu.
Puno je teže napraviti raketu i raketni motor nego dobiti preciznost to je pizdarija par senior inžinjera ITa i elektrotehnike to izvedu.
Sada su te rakete popadale po vojnim bazama.
Ako tko od vas misli da je u trenutku u tom vojnim bazama bilo išta vrijednije od betona i stolova i stolica(pod uvjetom da i oni nisu izvučeni) , naivniji je od francuske sobarice.
Svetoje pa ti si židHoholo Mudovski wrote:Gađani su vojni objekti, a na ispucane projektile neka ih je 50% probilo, a sigurno je više po ono što su mi oči percipirale onda je trebalo biti više tih rupa po pustinji.
Druga stvar jako bitna. Izrael nije odgovorio, jer je Iron dome šupalj, a ovi ih mogu vratiti u kameno doba da sve ispucaju.
Graham već mangra otrcanu ako Izrael ne pobjedi goblini oni će napasti Ameriku
Stand with
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam žid koliko si ti četnikvuksadinare wrote:Svetoje pa ti si židHoholo Mudovski wrote:Gađani su vojni objekti, a na ispucane projektile neka ih je 50% probilo, a sigurno je više po ono što su mi oči percipirale onda je trebalo biti više tih rupa po pustinji.
Druga stvar jako bitna. Izrael nije odgovorio, jer je Iron dome šupalj, a ovi ih mogu vratiti u kameno doba da sve ispucaju.
Graham već mangra otrcanu ako Izrael ne pobjedi goblini oni će napasti Ameriku
Stand with
Izraelske obrambene snage objavile su smrt dva vojnika kao rezultat napada bespilotnim letjelicama koji su jučer izvele snage koje podržava Iran u Iraku, na vojnu bazu na sjevernoj Golanskoj visoravni. Narednik Daniel Aviv Haim Sofer, 19-godišnji kandidat za časnika veze u 13. pješačkoj bojni 1. brigade "Golani", i desetnik Tal Dror, 19-godišnji informatičar također iz 13. pješačke bojne 1. Brigada "Golani"; obojica su poginula u napadu, dok su 23 druga vojnika zadobila ozljede, 2 teška i 21 lakše.
2014-04-11
Ovi ćifutići su ko na streljani: svak ih gađa kako mu prne.
2014-04-11
Izraelska vojska izvijestila je danas o pogibiji dvojice svojih vojnika i ranjavanju 24 drugih u napadu dronom ispaljenim iz Iraka prema sjevernom Izraelu. Stradali vojnici identificirani su kao narednik Daniel Aviv Haim Sofer i kapetan Tal Dror, obojica pripadnici 13. bataljuna brigade Golani. Još dvoje vojnika je u kritičnom stanju.
Prema vojnim izvorima, dva drona ispaljena su iz Iraka rano u četvrtak. Jedan je presretnut, dok je drugi pogodio vojnu bazu na okupiranoj Golanskoj visoravni, na području Sirije. Vojska je priznala da sustavi protuzračne obrane nisu uspjeli otkriti napadački dron, zbog čega nije došlo do aktiviranja sirena za uzbunu.
Dron iz Iraka ubio dva IDF-ova vojnika i ranio 24: Hoće li Izrael sada napasti i Bagdad?
Prema vojnim izvorima, dva drona ispaljena su iz Iraka rano u četvrtak. Jedan je presretnut, dok je drugi pogodio vojnu bazu na okupiranoj Golanskoj visoravni, na području Sirije. Vojska je priznala da sustavi protuzračne obrane nisu uspjeli otkriti napadački dron, zbog čega nije došlo do aktiviranja sirena za uzbunu.
Dron iz Iraka ubio dva IDF-ova vojnika i ranio 24: Hoće li Izrael sada napasti i Bagdad?
2014-04-11
Sramota kako ih ovi Iranci i njegovi proxiji na Bliskom istoku blesiraju.
Treba baciti još sto aviobombi na položaje Hezbolaha u Libanonu.
Podsjetimo, Izrael je bombardirao samo područja šiitskih muslimana (Hezbolah) u Libanonu. Sviđalo se to nama ili ne, Izrael utire put da Libanon ponovno postane kršćanski!
Treba baciti još sto aviobombi na položaje Hezbolaha u Libanonu.
Podsjetimo, Izrael je bombardirao samo područja šiitskih muslimana (Hezbolah) u Libanonu. Sviđalo se to nama ili ne, Izrael utire put da Libanon ponovno postane kršćanski!
2014-04-11
Arapski glasnogovornik Izraelskih obrambenih snaga večeras je objavio novu naredbu o evakuaciji za južna predgrađa Bejruta, a stanovnicima Libanona u blizini visoke zgrade u četvrti Bourj el-Barajneh rečeno je da se odmah evakuiraju najmanje 500 metara.
2014-04-11
"Koliko dugo se slažeš s Izraelom koji bombardira Libanon?" Biden se smiješi i završava konferenciju za novinare.
2014-04-11
Novo hitno upozorenje stanovnicima južnog predgrađa, posebno onima u zgradi navedenoj na karti koja se nalazi u četvrti Choueifat Al Omara.
2014-04-11
Nakon nedavne izjave američkog predsjednika Joea Bidena, da bi Izrael trebao izbjegavati ciljanje iranskog nuklearnog programa kao odmazdu za napad balističkim raketama velikih razmjera u utorak; Bivši predsjednik Donald J. Trump rekao je da "to nije pravi odgovor" i da bi Izrael trebao prvo napasti nuklearne lokacije, a za ostalo brinuti se kasnije.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iran pobijedio Izrael
» Izrael: Asad je pobijedio, pomagaj trumpe
» Izrael bombardirao Iran
» Izrael najavio napade na Iran
» SAD upozorio Iran u UN-u: Ne napadajte nas niti Izrael
» Izrael: Asad je pobijedio, pomagaj trumpe
» Izrael bombardirao Iran
» Izrael najavio napade na Iran