izrael dere po kozojebima, ode i jemen
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: izrael dere po kozojebima, ode i jemen
marcellus wrote:Mislim, to su faking balističke rakete, ne vođene.
Kolko precizna može bit takva raketa na sto ili 200 km?
i to u središtu grada?
kilometar - dva vamo-tamo
zapravo poprilično precizne, jer u njih stavljaš GPS čipove koji nisu skupi.
One klasične rakete koje su prije 30godina koristili Rusi i Ameri, nisu baš bile toliko precizne, jer su imali "unutarnje navođenje", neki veoma komplicirani sustav koji koristi žiroskop i šta ja znam koji kurac. to je bilo komplicirano za proizvoditi i da dobiješ totalnu preciznost.
Takve rakete su baš to, falivale po velik broj metara.
Međutim današnje GPS rakete, pa svaki ti mobitel ima GPS koji je precizan u 2 metra, tako da je lako u raketu ugraditi GPS i koristi američke /ruske nije bitno čije satelite i onda lako navodi raketu na kordinate koje copy/pasteaš sa googla.
Jedina mana tih GPS čipova jest što ih se može ometati, tako Rusi ometatju Ukrajinske(Američke rakete) a počeli i Ukrajinci ometati Ruske aviobombe i rakete.
Izraelu se ironično ne isplati ometati , bolje im je da rakete popadaju po praznim kasarnama i pistama , nego da im ometaš signal pa da padaju po kvartu.. jer te rakete nose po pola tone TNTa, dovoljno da sruše zgradu od 10katova i pobiju svih 100 ljudi što su se stisnuli u skloništa.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Te nenavođene kraćeg dometa su jeftinije tako da ćemo to rokat po cionističkom entitetu jer žele da istrijebe našu islamističku terorističku braću Hamas u Gazi.
Kad su jeftinije rakete onda moš više rokat.
A ako im to smeta neka dođu u južni Libanon pa neka ih zapljene ako mogu.
Kad su jeftinije rakete onda moš više rokat.
A ako im to smeta neka dođu u južni Libanon pa neka ih zapljene ako mogu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hezbollah je danas izgubio svoj drugi teški raketni kamion "Fadi-1/2" u južnom Libanonu, a vjerojatno još mnogo njih nije vizualno potvrđeno.
2014-04-11
Još jedan teški raketni kamion "Fadi-1/2" viđen je napušten na cesti danas u južnom Libanonu, nakon što je bio na meti izraelskog zračnog napada ili nakon što je lansirao sve svoje rakete.
2014-04-11
Nakon nekoliko valova izraelskih zračnih napada tijekom posljednjih nekoliko dana na južnolibanonski grad Nabatieh; Dijelovi neke vrste teškog streljiva otkriveni su u ruševinama jedne od gađanih kuća, a vizualni izgled streljiva sugerira da bi to mogla biti varijanta balističkog projektila kratkog dometa "Fateh-110"
https://en.wikipedia.org/wiki/Fateh-110
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fateh-110
.
2014-04-11
Još jedan prazan Hezbollahov MLRS bacač pogođen u Libanonu. Moja sumnja, da su uglavnom uništeni nakon što su ispalili svoj teret i posada pobjegla, čini se da je potvrđena.
2014-04-11
Samo tako nastavite.
Sto komada dnevno želi general vasione da izbacUJETE trajno iz stroja.
Izraelski mediji izvijestili su da je 8 neprijateljskih vojnika ubijeno u zasjedi Adaisseh u južnom Libanonu.
https://x.com/SprinterFamily/status/1841424161807196437
Malo je general vasione besan zbog izjave SDA da su Hrvati podstanari u BiH.
Sto komada dnevno želi general vasione da izbacUJETE trajno iz stroja.
Izraelski mediji izvijestili su da je 8 neprijateljskih vojnika ubijeno u zasjedi Adaisseh u južnom Libanonu.
Last edited by RayMabus on 2/10/2024, 12:31; edited 1 time in total
2014-04-11
debotoijusto wrote:pogledao dostupne snimke izrael dobro podnio udarac sutra budemo vidjeli kako iran prodje
Kako je kod tvoje vlašarije? Na koga tipuju veći koeficijent na kladionicama?
Znači Hrvati i Srbi su podstanari u BiH dakle pravljenje islamskog vilajeta.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon.
I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete.
I sad ću ih ja sve potamaniti.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon.
I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete.
I sad ću ih ja sve potamaniti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo tako nastavite.
Sto komada dnevno želi general vasione da izbacite trajno iz stroja.
Bit će prije 80 po zahtjevu za krvnim zalihama, ali tko će ga znati?
Obostrano rokanje na najjače.
Zarobljavanja nema.
Ne žuri se meni nigdje.Službenik wrote:RayMabus wrote:Samo tako nastavite.
Zarobljavanja nema.
Miljon i šesto tisuća šijita živi u Libanonu a od toga pola u južnom Libanonu.
Svaki dan sto a godišnje 36 tisuća manje.
Ja sam ti matematika.
Gdje ja dođem tu trava više ne raste.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne žuri se meni nigdje.Službenik wrote:RayMabus wrote:Samo tako nastavite.
Zarobljavanja nema.
Miljon i šesto tisuća šijita živi u Libanonu a od toga pola u južnom Libanonu.
Svaki dan sto a godišnje 36 tisuća manje.
Ja sam ti matematika.
Gdje ja dođem tu trava više ne raste.
Trava ne. A korov?
Prestanite se zajebavat i uozbiljite se.
Pokrenut je napad nakon one SDA izjave o Hrvatima kao podstanarima u BiH odnosno moje rekacije na to odma sutradan od te moje rekacije.
Ja doletim u nanosekundi astralno bilo gdje na ovoj planeti pa i šire i nametnem svoju volju jer sam veći entitet od vas.
Sad ću masakrirat Hezbolahove trupe.
Sto komada dnevno je moja računica.
A ne žuri mi se nigdje.
Neće posal uteč.
Pokrenut je napad nakon one SDA izjave o Hrvatima kao podstanarima u BiH odnosno moje rekacije na to odma sutradan od te moje rekacije.
Ja doletim u nanosekundi astralno bilo gdje na ovoj planeti pa i šire i nametnem svoju volju jer sam veći entitet od vas.
Sad ću masakrirat Hezbolahove trupe.
Sto komada dnevno je moja računica.
A ne žuri mi se nigdje.
Neće posal uteč.
2014-04-11
E a ne može to tako kad meni to ne paše da vi to brzo osovojite i ćića mića gotova prča. Ne može to tako. Nismo na izletu. Fino avio bombe, granate 155 mm, minobacači velikog kalibra, dronovi, može HIMARS s kazetnim punjenjem .... al najbitnije je da poputne normu: STO KOMADA HEZBOLAHIĆA DNEVNO.
Izraelski mediji: 35 izraelskih vojnika ozlijeđeno u zasjedi u Maroun al-Ras, južnom Libanonu.
Počinju izlaziti fotografije cionističkih terorista koji su likvidirani iz zasjede Hezb-Allaha pri ulasku u Libanon. Ovaj je brzo saznao.
Izraelski mediji: 35 izraelskih vojnika ozlijeđeno u zasjedi u Maroun al-Ras, južnom Libanonu.
Počinju izlaziti fotografije cionističkih terorista koji su likvidirani iz zasjede Hezb-Allaha pri ulasku u Libanon. Ovaj je brzo saznao.
2014-04-11
Jeli Đekna umrla i zna li se kaće?
Israel za takve stvari nebi tražio dozvolu od nikoga, pa ni od USA.
Možemo biti sigurni da Israel u ovom trenutku ne misli NIKAKO odgvoriti,
ali da hoće HOĆE. Kaće ne zna se. Trenutno ima preča posla.
Možemo biti sigurni da Israel u ovom trenutku ne misli NIKAKO odgvoriti,
ali da hoće HOĆE. Kaće ne zna se. Trenutno ima preča posla.
Bez žurbe, ništa se neće dogoditi na'vrat-na'nos.
Neće biti uporabe nuklearnog oružja, jer to nebi bio "srazmjeran odgovor".
Srazmjeran odgovor a 181 raketu bi vjerojatno bila 181 israelska raketa.
Glede israelsku superiornu tehnologiju i preciznost i taj bi proj bio pretjerano
veliki, jer one nebi padale po iranskoj pustinji i praznim hangarima.
Neće biti uporabe nuklearnog oružja, jer to nebi bio "srazmjeran odgovor".
Srazmjeran odgovor a 181 raketu bi vjerojatno bila 181 israelska raketa.
Glede israelsku superiornu tehnologiju i preciznost i taj bi proj bio pretjerano
veliki, jer one nebi padale po iranskoj pustinji i praznim hangarima.
Ne vjerujem ni ovakav israelski "poželjni scenario", barem ne za sada.
Iiako isto priželjkuju i Persijci u Iranu. To bi se moglo dogoditi tek na kraju priče.
Iiako isto priželjkuju i Persijci u Iranu. To bi se moglo dogoditi tek na kraju priče.
Natikačari održavaju cijene nafte visokim...
Primjetih da brodske kompanije zapošljavaju sigurnosno osoblje koje nije u stanju pogoditi brod s 100 metara...
Primjetih da brodske kompanije zapošljavaju sigurnosno osoblje koje nije u stanju pogoditi brod s 100 metara...
[size=45]“Dosadni ste, (iranski) napad je ispao tragikomedija, pejdžeri su ubili 50 puta vise ljudi. Kupola, kakva god da je, da je nema Izraela ne bi bilo. Sad čekamo kako će Izrael odgovorit”, glasi jedan komentar ispod našeg [size=45]teksta[/size] o iranskoj odmazdi zbog izraelske eliminacije vođe Hezbollaha Hassana Nasrallahe i šefa politbiroa Hamasa Ismaila Haniye. Očito, takvo rezoniranje situacije može doći samo od ljudi koji su toliko zaljubljeni u ratne zločine da smatraju kako je cijela svrha ratovanja ubijanje civila, a ne ciljanje vojne infrastrukture. Jer, veliki dio “prozapadnjaka” vjeruje da je uspjeh definiran dizanjem u zrak stambenih zgrada, škola, bolnica i masakrom stotina civila.[/size]
[size=45]Doduše, zaista je istina da je iranska operacija protiv vojnih ciljeva – u kojoj nije ubijen niti jedan čovjek (jedan Palestinac sa Zapadne obale je umro nakon što ga je [size=45]poklopio[/size] oboreni projektil) – izazvala više bijesa zapadnih medija od svih izraelskih operacija usmjerenih na stambena područja, [size=45]vozila[/size] hitne pomoći te masakriranje stotina civila.[/size]
[size=45]Svakako, bilo je nadrealno jučer slušati zapadne medije i vlade kako se hvale da je većina iranskih projektila presretnuta i da napad “nije uspio”, pošto smo svi vidjeli desetke razarajućih udara na cionistički entitet. Ipak, sada Izraelci polako priznaju štetu; ne na civilnoj infrastrukturi, već na klasičnim vojnim ciljevima. “Izraelske obrambene snage potvrdile su u srijedu da je nekoliko baza zračnih snaga oštećeno u iranskom raketnom napadu noć prije, ali su rekli da nijedna borbena oprema, vojnici ili zrakoplovi nisu pogođeni”, [size=45]piše[/size] Haaretz.[/size]
[size=45]Štoviše , čak je i Benjamin Netanyahu bio primoran reći kako je u iranskom napadu Izrael izgubio nekoliko ljudi – isključivo vojnog osoblja. “Izražavam sućut obiteljima ubijenih”, [size=45]poručio[/size] je izraelski premijer.[/size]
[size=45]Taj isti Netanyahu, koji je Libanoncima [size=45]poručio[/size] da ih “Hezbollah predugo koristi kao živi štit”, se u utorak skrivao u bunkeru nazvanom “Sionska tvrđava”, koja nalazi se ispod – centra Tel Aviva.[/size]
[size=45]Ali konačni dokaz da je izraelski režim spreman žrtvovati vlastite građane – što je upravo ono što zamjera svojim suparnicima; primjerice Hamasu koji je primoran operirati unutar područja veličine Brača, na kojem se nalazi 2,3 milijuna ljudi – uslijed ratne eskalacije je dao ni manje ni više nego njemu skloni CNN. Naime, njihov novinar je izvijestio kako se [size=45]ciljana[/size] izraelska obavještajna službe Mossad nalazi u “gusto naseljenom dijelu Tel Aviva”. “Čak i ako Iran to smatra vojnom metom, nalazi se u gusto naseljenom gradu, okružen civilima”, napominje novinar.[/size]
[size=45]izraelski zapovjedni i kontrolni centri nalaze se u gusto naseljenim gradovima, gdje se njegovi stanovnici koriste kao “živi štitovi”. Ipak, Iran je uspio napasti te centre ne ubivši niti jednog civila. U međuvremenu, Izrael konstantno laže tvrdeći da su Hamasovi zapovjedni i kontrolni centri ispod bolnica, unutar škola, skloništa i kampova za raseljene osobe, proglašavajući civile “ljudskim štitovima”, što je najprecizniji znak da će na njih upravo sručiti bombe teške par stotina kilograma.[/size]
[size=45]Geopolitika.news[/size]
[size=45]Doduše, zaista je istina da je iranska operacija protiv vojnih ciljeva – u kojoj nije ubijen niti jedan čovjek (jedan Palestinac sa Zapadne obale je umro nakon što ga je [size=45]poklopio[/size] oboreni projektil) – izazvala više bijesa zapadnih medija od svih izraelskih operacija usmjerenih na stambena područja, [size=45]vozila[/size] hitne pomoći te masakriranje stotina civila.[/size]
[size=45]Svakako, bilo je nadrealno jučer slušati zapadne medije i vlade kako se hvale da je većina iranskih projektila presretnuta i da napad “nije uspio”, pošto smo svi vidjeli desetke razarajućih udara na cionistički entitet. Ipak, sada Izraelci polako priznaju štetu; ne na civilnoj infrastrukturi, već na klasičnim vojnim ciljevima. “Izraelske obrambene snage potvrdile su u srijedu da je nekoliko baza zračnih snaga oštećeno u iranskom raketnom napadu noć prije, ali su rekli da nijedna borbena oprema, vojnici ili zrakoplovi nisu pogođeni”, [size=45]piše[/size] Haaretz.[/size]
[size=45]Štoviše , čak je i Benjamin Netanyahu bio primoran reći kako je u iranskom napadu Izrael izgubio nekoliko ljudi – isključivo vojnog osoblja. “Izražavam sućut obiteljima ubijenih”, [size=45]poručio[/size] je izraelski premijer.[/size]
[size=45]Taj isti Netanyahu, koji je Libanoncima [size=45]poručio[/size] da ih “Hezbollah predugo koristi kao živi štit”, se u utorak skrivao u bunkeru nazvanom “Sionska tvrđava”, koja nalazi se ispod – centra Tel Aviva.[/size]
[size=45]Ali konačni dokaz da je izraelski režim spreman žrtvovati vlastite građane – što je upravo ono što zamjera svojim suparnicima; primjerice Hamasu koji je primoran operirati unutar područja veličine Brača, na kojem se nalazi 2,3 milijuna ljudi – uslijed ratne eskalacije je dao ni manje ni više nego njemu skloni CNN. Naime, njihov novinar je izvijestio kako se [size=45]ciljana[/size] izraelska obavještajna službe Mossad nalazi u “gusto naseljenom dijelu Tel Aviva”. “Čak i ako Iran to smatra vojnom metom, nalazi se u gusto naseljenom gradu, okružen civilima”, napominje novinar.[/size]
[size=45]izraelski zapovjedni i kontrolni centri nalaze se u gusto naseljenim gradovima, gdje se njegovi stanovnici koriste kao “živi štitovi”. Ipak, Iran je uspio napasti te centre ne ubivši niti jednog civila. U međuvremenu, Izrael konstantno laže tvrdeći da su Hamasovi zapovjedni i kontrolni centri ispod bolnica, unutar škola, skloništa i kampova za raseljene osobe, proglašavajući civile “ljudskim štitovima”, što je najprecizniji znak da će na njih upravo sručiti bombe teške par stotina kilograma.[/size]
[size=45]Geopolitika.news[/size]
Rusija je upravo naredila svojim građanima da odmah napuste Izrael nakon što su izraelski zračni napadi napali blizinu ruske baze Khmeimim u Siriji.
U Izraelu živi 1,5 MILIJUNA Rusa. Rusija upozorava svoje ljude da izađu prije nego što bude prekasno.
Što li će biti?
U Izraelu živi 1,5 MILIJUNA Rusa. Rusija upozorava svoje ljude da izađu prije nego što bude prekasno.
Što li će biti?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Izrael bombardirao Jemen
» Admiral Kuznjecov piči po kozojebima
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a
» ..tiha voda,brege dere..
» Čuda se dešavaju : Danski socijaldemokrati protiv trpanja kozojebima
» Admiral Kuznjecov piči po kozojebima
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a