inzenjeri i doktori siluju po francuskoj
Page 1 of 1
inzenjeri i doktori siluju po francuskoj
U FRANCUSKOJ je u tijeku suđenje u mučnom slučaju masovnog silovanja 71-godišnje Gisele Pelicot (71) koju je suprug Dominique Pelicot (71) cijelo desetljeće drogirao, a pritom i pozivao strance da je siluju.
Pelicot je nerijetko takve scene i snimao, a posljednjih se tjedana redaju priznanja optuženih za ovaj gnusan zločin.
Sada su objavljeni i identiteti te zanimanja zločinaca, prenosi francuski medij NZ Herald.
Među njima su motociklist Hugues Malago (39), poljoprivredni radnik Andy Rodriguez (37), Mathieu Dartus (53), umirovljeni vatrogasac Jacques Cubeau, IT radnik Lionel Rodriguez (44), slikar Husamettin Dogan (43) i Thierry Parisis (54), lokalni biznismen.
Sedmorica su dio šire skupine od 50-ak muškaraca koje je više od deset godina putem interneta regrutirao Dominique Pelicot, umirovljeni električar, sada poznat kao "Čudovište iz Avignona", te ih je pozivao u svoju kuću da siluju njegovu ženu nakon što ju je onesvijestio jakim sedativima.
Neki optuženi tvrde da ih je Pelicot prevario prilikom nagovaranja da siluju Gisele, no on je tijekom priznanja ustvrdio da je silovatelj, ali da su i svi ostali suučesnici silovatelji kao i on.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljena-imena-muskaraca-koji-su-na-poziv-francuza-silovali-njegovu-zenu/2601719.aspx
Pelicot je nerijetko takve scene i snimao, a posljednjih se tjedana redaju priznanja optuženih za ovaj gnusan zločin.
Sada su objavljeni i identiteti te zanimanja zločinaca, prenosi francuski medij NZ Herald.
Među njima su motociklist Hugues Malago (39), poljoprivredni radnik Andy Rodriguez (37), Mathieu Dartus (53), umirovljeni vatrogasac Jacques Cubeau, IT radnik Lionel Rodriguez (44), slikar Husamettin Dogan (43) i Thierry Parisis (54), lokalni biznismen.
Sedmorica su dio šire skupine od 50-ak muškaraca koje je više od deset godina putem interneta regrutirao Dominique Pelicot, umirovljeni električar, sada poznat kao "Čudovište iz Avignona", te ih je pozivao u svoju kuću da siluju njegovu ženu nakon što ju je onesvijestio jakim sedativima.
Neki optuženi tvrde da ih je Pelicot prevario prilikom nagovaranja da siluju Gisele, no on je tijekom priznanja ustvrdio da je silovatelj, ali da su i svi ostali suučesnici silovatelji kao i on.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljena-imena-muskaraca-koji-su-na-poziv-francuza-silovali-njegovu-zenu/2601719.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: inzenjeri i doktori siluju po francuskoj
Prestao sam čitati nakon onog dijela da ju je muž drogirao 10 godina
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
Koliko vidim, ovdje je jedini problem što mu je ponestalo droge
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pravnicka deformacija, odmah sumnje, ne vjeruje nikome.melkior wrote:Koliko vidim, ovdje je jedini problem što mu je ponestalo droge
Meni je to sasvim realna prica, zasto se ne bi odigralo sve kako pise u medijima.
Svakom se moze dogoditi da mu podvale drogu.
Eno kize, ne znam tko mu podmece, al brate svaki dan...ni kriv ni duzan.
dijagram-
2015-08-09
Mislim da se gospođa htjela pohvaliti i izazvati zavist kod svojih prija sa svojim seksualnim životom zadnjih 10 godina s dvadesetak godina mlađih 50tak muškaraca.
Malo je s godinama, jel, ove danasnje moderne kazu, imam muza koji me obozava, svaki dan sam s drugim tipom i on naprosto uziva u tome.Hoholo Mudovski wrote:Mislim da se gospođa htjela pohvaliti i izazvati zavist kod svojih prija sa svojim seksualnim životom zadnjih 10 godina s dvadesetak godina mlađih 50tak muškaraca.
Tako se volimo da nasoj sreci nema kraja.
Treba to razumjeti, ali tko to moze , osim debe i mene malo tko.
Sto ce onaj kamenjarac prcko, on to ne moze shvatiti, zaostalih je cudo jedno, a nas modernih premalo.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» doktori, inženjeri, gepek, torba, čavli..
» U Grčkoj djecu staru 5 godina siluju “liječnici” i “inženjeri”, a sutra možda i u Bihaću
» TAMNA STRANA ŽIVOTA U KAMPU: Doktori pišaju u šatorima, inženjeri izbacuju žene da im bude komotnije
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» U Grčkoj djecu staru 5 godina siluju “liječnici” i “inženjeri”, a sutra možda i u Bihaću
» TAMNA STRANA ŽIVOTA U KAMPU: Doktori pišaju u šatorima, inženjeri izbacuju žene da im bude komotnije
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
Page 1 of 1