ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

inzenjeri i doktori siluju po francuskoj

Go down

inzenjeri i doktori siluju po francuskoj Empty inzenjeri i doktori siluju po francuskoj

Post by debotoijusto 26/9/2024, 18:46

U FRANCUSKOJ je u tijeku suđenje u mučnom slučaju masovnog silovanja 71-godišnje Gisele Pelicot (71) koju je suprug Dominique Pelicot (71) cijelo desetljeće drogirao, a pritom i pozivao strance da je siluju.

Pelicot je nerijetko takve scene i snimao, a posljednjih se tjedana redaju priznanja optuženih za ovaj gnusan zločin.

Sada su objavljeni i identiteti te zanimanja zločinaca, prenosi francuski medij NZ Herald.

Među njima su motociklist Hugues Malago (39), poljoprivredni radnik Andy Rodriguez (37), Mathieu Dartus (53), umirovljeni vatrogasac Jacques Cubeau, IT radnik Lionel Rodriguez (44), slikar Husamettin Dogan (43) i Thierry Parisis (54), lokalni biznismen.

Sedmorica su dio šire skupine od 50-ak muškaraca koje je više od deset godina putem interneta regrutirao Dominique Pelicot, umirovljeni električar, sada poznat kao "Čudovište iz Avignona", te ih je pozivao u svoju kuću da siluju njegovu ženu nakon što ju je onesvijestio jakim sedativima.

Neki optuženi tvrde da ih je Pelicot prevario prilikom nagovaranja da siluju Gisele, no on je tijekom priznanja ustvrdio da je silovatelj, ali da su i svi ostali suučesnici silovatelji kao i on.

inzenjeri i doktori siluju po francuskoj GYZscIsW4AAM543?format=jpg&name=large

https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljena-imena-muskaraca-koji-su-na-poziv-francuza-silovali-njegovu-zenu/2601719.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

inzenjeri i doktori siluju po francuskoj Empty Re: inzenjeri i doktori siluju po francuskoj

Post by melkior 26/9/2024, 19:23

:D Prestao sam čitati nakon onog dijela da ju je muž drogirao 10 godina lol!
melkior

2015-08-09

Hoholo Mudovski likes this post

Back to top Go down

inzenjeri i doktori siluju po francuskoj Empty Re: inzenjeri i doktori siluju po francuskoj

Post by melkior 26/9/2024, 19:24

Koliko vidim, ovdje je jedini problem što mu je ponestalo droge scratch
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 26/9/2024, 19:57

melkior wrote:Koliko vidim, ovdje je jedini problem što mu je ponestalo droge scratch
Pravnicka deformacija, odmah sumnje, ne vjeruje nikome.
Meni je to sasvim realna prica, zasto se ne bi odigralo sve kako pise u medijima.
Svakom se moze dogoditi da mu podvale drogu.
Eno kize, ne znam tko mu podmece, al brate svaki dan...ni kriv ni duzan.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 26/9/2024, 20:18

Mislim da se gospođa htjela pohvaliti i izazvati zavist kod svojih prija sa svojim seksualnim životom zadnjih 10 godina s dvadesetak godina mlađih 50tak muškaraca.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by dijagram 26/9/2024, 21:43

Hoholo Mudovski wrote:Mislim da se gospođa htjela pohvaliti i izazvati zavist kod svojih prija sa svojim seksualnim životom zadnjih 10 godina s dvadesetak godina mlađih 50tak muškaraca.
Malo je s godinama, jel, ove danasnje moderne kazu, imam muza koji me obozava, svaki dan sam s drugim tipom i on naprosto uziva u tome.
Tako se volimo da nasoj sreci nema kraja.
Treba to razumjeti, ali tko to moze , osim debe i mene malo tko.
Sto ce onaj kamenjarac prcko, on to ne moze shvatiti, zaostalih je cudo jedno, a nas modernih premalo.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics