Mentalni u Zagrebu:'Ovo je za ustašiju. Živjela Srbija! "
Page 1 of 1
Mentalni u Zagrebu:'Ovo je za ustašiju. Živjela Srbija! "
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/ovo-je-za-ustasiju-zivjela-srbija-tko-je-mladic-koji-u-zagrebu-provocira-hrvate-velica-ratne-zlocince-prijeti-1541500-1421440
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mentalni u Zagrebu:'Ovo je za ustašiju. Živjela Srbija! "
Tipično dejstvovanje poremećenog mentalnog..iz savjete crvenkastog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Balonja će vjerojatno biti uhapšen sljedeći put kad stupi nogom u RH, odraditi će 15 dana ćuze i dobiti izgon na 2 godine pod prijetnjom zatvora.
"Ipak sam ja bivši policajac, sramota me zbog toga što je napravio."
Dobro, ništa neobično da dica milicajaca odu na buntovništvo i punk đir...
Pošto u Bosni nema Punk scene, a i vrijeme kada se peče šljiva treba pustiti da stvari idu prirodnim tokom, odnosno da momak dobije par odgojnih plesaka i poštedimo institucije koje su ionako pretrpane slučajevima pljačke HDZa i DPa
Dobro, ništa neobično da dica milicajaca odu na buntovništvo i punk đir...
Pošto u Bosni nema Punk scene, a i vrijeme kada se peče šljiva treba pustiti da stvari idu prirodnim tokom, odnosno da momak dobije par odgojnih plesaka i poštedimo institucije koje su ionako pretrpane slučajevima pljačke HDZa i DPa
Redikul... vidija sam i našeg što po Beogradu viče ZDS...oba su za hitni prijem i bez uputnice
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
Similar topics
» Privedena velika grupa navijaca Buducnosti koji su razbijali po Zagrebu uzvikujuci 'Ovo je Srbija'
» Srbija u panici!U Zagrebu se sastaju Kenwood Kenon i Zaev da iskuju pakt protiv Srbije
» "ENTDECKE DIE VIERTE FREIHEIT"; ČETNIČKI RASPOLOŽENI SRBI U ZAGREBU RADILI NEREDE, POZIVALI NA UBIJANJE HRVATA NAZIVAJUĆI IH USTAŠAMA... VIKALI OVO JE SRBIJA...
» HRVATSKI MENTALNI DEGENIZAM
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
» Srbija u panici!U Zagrebu se sastaju Kenwood Kenon i Zaev da iskuju pakt protiv Srbije
» "ENTDECKE DIE VIERTE FREIHEIT"; ČETNIČKI RASPOLOŽENI SRBI U ZAGREBU RADILI NEREDE, POZIVALI NA UBIJANJE HRVATA NAZIVAJUĆI IH USTAŠAMA... VIKALI OVO JE SRBIJA...
» HRVATSKI MENTALNI DEGENIZAM
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
Page 1 of 1