ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Downfall

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Downfall - Page 2 Empty Re: Downfall

Post by crvenkasti 26/9/2024, 15:58

Hoholo Mudovski wrote:
crvenkasti wrote:
vili40 wrote:jel rat opet gotov?

Tek kad dođe do Kosova i okolnih teritorija, onda će završiti. Tamo je i počeo.
Vi Srbi pošto ste stariji od Ameba mislite da je od vas sve počelo. 
Rat će završiti u nuklearnoj prašini ili će Ukrajina prihvatiti mirovni ugovor 10x nepovoljniji od onog kojeg su odbili Johnson i slavaukrajinci čak iako se dogodi konvencionalno rat nato-rusija što je teško vjerojatno da će ostati u okvirima konvencionalnog jer
 su skladišta prazna, industrije nema, logistički problemi, stoka sitnog zuba još nije indoktrinirana u tom smjeru, a još nije ni riješen problem Kine i Američkog duga ( restarta ekonomije )
O Bože, kako izići iz ove Bidenove 4 D simultanke šaha

Downfall - Page 2 Images29

Rusi su na Kosovo posebno ogorčeni.
Amerikanci su bombardirali Srbiju i priznali Kosovo iz jednog jedinog razloga: da bi ponizili i osramotili Rusiju.
Rusija se protivila, međutim tada je bila preslaba da bilo što učini.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 26/9/2024, 17:23

crvenkasti wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
crvenkasti wrote:

Rat će završiti u nuklearnoj prašini ili će Ukrajina prihvatiti mirovni ugovor 10x nepovoljniji od onog kojeg su odbili Johnson i slavaukrajinci čak iako se dogodi konvencionalno rat nato-rusija što je teško vjerojatno da će ostati u okvirima konvencionalnog jer
 su skladišta prazna, industrije nema, logistički problemi, stoka sitnog zuba još nije indoktrinirana u tom smjeru, a još nije ni riješen problem Kine i Američkog duga ( restarta ekonomije )

Amerikanci su bombardirali Srbiju i priznali Kosovo iz jednog jedinog razloga: da bi ponizili i osramotili Rusiju.
a sad je jaka pa će učiniti što?Došli su na to da ne smiju u Moskvi napraviti vojnu paradu zbog straha da im se ne zaleti kakav dron i pokvari hvalisanje i sad oni nemaju većih briga od šugavog kosova od kojeg su udaljeni par svjetlosnih godina obzirom na njihovu brzinu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Službenik 26/9/2024, 19:41

Ugl ... ukrajinski monegaški korpus trlja ruke.

Ti su prešli našu minkensku bojnu k'o plitki potok.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2024, 22:13

Potpredsjednica SAD-a Kamala Harris ponovno je potvrdila nepokolebljivu potporu SAD-a Ukrajini tijekom brifinga s predsjednikom Zelenskim. Istaknula je kako rusko djelovanje ne smije proći nekažnjeno, upozorivši da se Putin neće zaustaviti na Ukrajini, ako ne bude kontroliran. Harris je također obećao da će raditi na pobjedi Ukrajine i naglasio da sve odluke u vezi s ratom moraju izravno uključivati ​​Ukrajinu.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2024, 22:18

"Neki ljudi u SAD-u tjeraju Ukrajinu da preda svoje teritorije Rusiji. Ovo zvuči kao Putinova izjava. On ne nudi mir, on nudi kapitulaciju. To je opasno i neprihvatljivo", - Kamala Harris

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 26/9/2024, 22:57

vili40 wrote:
crvenkasti wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
crvenkasti wrote:

a sad je jaka pa će učiniti što?Došli su na to da ne smiju u Moskvi napraviti vojnu paradu zbog straha da im se ne zaleti kakav dron i pokvari hvalisanje i sad oni nemaju većih briga od šugavog kosova od kojeg su udaljeni par svjetlosnih godina obzirom na njihovu brzinu.

Problem je u tome što moć Zapada ubrzano pada, dok druga strana koju predvode Kina i Rusija nepovratno jačaju.

Kosovo, Ukrajina i Hrvatska su države koje nemaju nikakvu poolitičku ni ekonomsku osnovu da postoje.

Postoje samo zato što Zapad plaća da postoje i to iz jednog jedinog razloga: da bi prkosile Rusiji.

U trenutku kad Zapad više ne bude imao love ili ocijene da im se to više ne isplati, jednostavno će ih prestati plaćati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2024, 00:49

crvenkasti wrote:Problem je u tome što moć Zapada ubrzano pada, dok druga strana koju predvode Kina i Rusija nepovratno jačaju.

Kosovo, Ukrajina i Hrvatska su države koje nemaju nikakvu poolitičku ni ekonomsku osnovu da postoje.

Postoje samo zato što Zapad plaća da postoje i to iz jednog jedinog razloga: da bi prkosile Rusiji.

U trenutku kad Zapad više ne bude imao love ili ocijene da im se to više ne isplati, jednostavno će ih prestati plaćati.
Šta vam je ruski mali pa stalno miješate Kinu? 
Kina ima svoje interese i njih će dijeliti s USA i EU...ukratko sa Zapadom. Takva je logika kapitala,
A ono drugo...Jedino Srbija ne zna do kuda su joj granice. Čak ih i Kosovo ima.
Hrvatsku plaćaju, a Srbija se prodaje, bitna razlika. :D
Inače, obrati pažnju na zadnje izjave iranskih lidera, pa će ti sve postati malo jasnije.
Slučajnosti ne postoje, uvijek su dio plana i obrnuto.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2024, 00:58

:rofl
Downfall - Page 2 4
https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/62177/na-racunu-sest-milijardi-evra-Suljo-zemlje-koje-su-sedam-puta-vece-od-nas-nemaju-toliko/vest

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 27/9/2024, 03:14

Za idiote nije.Jer kako se vec davno reklo,Americki cifuti ce se boriti protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca,ako to ne pomogne onda ce ukljuciti poljake,rumune,bugare,hrvate i ostale korisne idiote za borbu protiv Rusije.Ruje su odmah provalili tu cifutsku strategiju pa su onim povlacenjem nakon potpisa o dogovoru u Istanbulu vecina ujkana drkali na forumu kako ukro nacisti pobjedjuju.Dakle,plen je bio iscrpiti Rusiju pa ce se onda ukljuciti ameri kao u WWI i WWII.E malo kurac,.Loso govori o Artichoki a ja sam to davno ovdje objasnio muhama zunzarama.Ovo je stvarna istina.Kad god sam u ovoj jebenoj Floridi zelio rostiljati imao sam napad tih muha zunzara.Nevjerovatno dosadni insekti koji kada osjete miris mesa polude skroz,ala ukrajinci kada im obecas lovu i bolji zivot kao shto je onaj cifut krivousti obecavao hrvatima.Dakle,bacim im malo mesa u travu i one se parkiraju na taj komadic mesa opijene njime.Dodjem do njih i pospricam ih rejdom(vrsta otrova za letece insekte koji ih odmah ubija).E tako i rusi rade sa ukro nacistima koji su opijeni Banderom.Ukopali su se u tri obrambene linije i rokaju muhe zunzare ukrajince.Dakle.rusi su ubili oko 1 milion ukro nacista i tri puta je toliko invalida,Razoruzali su ukrajince 4 puta,unistili su tu Bandera tvorevinu zauvijek.Tvrdio sam odavno da Ukrajina ne postoji kao drzava vec dugo,to danas govori Tramp i drugi americki politicari.On cak tvrdi da za obnovu te zemlje treba 100 godina i da se cijeli svijet ukljuci u to.Da ne duljim ,budite sretni da ne budete slijedeci ukrajinci.Ako meni ne vjerujes evo ti glavni strateg Oluje (ma znam da nije i da se kurchi na vlashki nachin da je bio glavni a svi znamo da su glavni bili americhki chifuti.

Domazet

https://www.youtube.com/watch?v=6rNu5fzBU2c

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2024, 05:20

mentalitet wrote:
Za idiote nije.Jer kako se vec davno reklo,Americki cifuti ce se boriti protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca,ako to ne pomogne onda ce ukljuciti poljake,rumune,bugare,hrvate i ostale korisne idiote za borbu protiv Rusije.Ruje su odmah provalili tu cifutsku strategiju pa su onim povlacenjem nakon potpisa o dogovoru u Istanbulu vecina ujkana drkali na forumu kako ukro nacisti pobjedjuju.Dakle,plen je bio iscrpiti Rusiju pa ce se onda ukljuciti ameri kao u WWI i WWII.E malo kurac,.Loso govori o Artichoki a ja sam to davno ovdje objasnio muhama zunzarama.Ovo je stvarna istina.Kad god sam u ovoj jebenoj Floridi zelio rostiljati imao sam napad tih muha zunzara.Nevjerovatno dosadni insekti koji kada osjete miris mesa polude skroz,ala ukrajinci kada im obecas lovu i bolji zivot kao shto je onaj cifut krivousti obecavao hrvatima.Dakle,bacim im malo mesa u travu i one se parkiraju na taj komadic mesa opijene njime.Dodjem do njih i pospricam ih rejdom(vrsta otrova za letece insekte koji ih odmah ubija).E tako i rusi rade sa ukro nacistima koji su opijeni Banderom.Ukopali su se u tri obrambene linije i rokaju muhe zunzare ukrajince.Dakle.rusi su ubili oko 1 milion ukro nacista i tri puta je toliko invalida,Razoruzali su ukrajince 4 puta,unistili su tu Bandera tvorevinu zauvijek.Tvrdio sam odavno da Ukrajina ne postoji kao drzava vec dugo,to danas govori Tramp i drugi americki politicari.On cak tvrdi da za obnovu te zemlje treba 100 godina i da se cijeli svijet ukljuci u to.Da ne duljim ,budite sretni da ne budete slijedeci ukrajinci.Ako meni ne vjerujes evo ti glavni strateg Oluje (ma znam da nije i da se kurchi na vlashki nachin da je bio glavni a svi znamo da su glavni bili americhki chifuti.

Domazet

:] :D
Downfall - Page 2 Screenshot-18809
Downfall - Page 2 Screenshot-18808

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Službenik 27/9/2024, 10:03

Ode Ugledar izgleda.

U kurskoj izbočini klanje ukronacista i zapadne tehnike.

Povijest se ponavlja.

Slava.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/9/2024, 11:56

Još jedan podmukli udarac napaćenom Ukrajinskom narodu s leđa od onih od kojih su se najmanje nadali. :cry

...... 

❗"zapad mora uvjeriti Zelenskog da odustane od povratka izgubljenih teritorija"

ekonomist, koji je posljednjih godina aktivno podržavao zelenskog, objavio je članak koji nije baš veseo za ukrajinskog čelnika na kraju njegova posjeta sjedinjenim državama.  glavne točke:

✔ Ukrajina ne može vratiti izgubljene teritorije vojnim putem, bez potrebnih snaga i sredstava za to.

✔ Zemlji je potrebno "nešto mnogo ambicioznije" od "plana pobjede" Zelenskog - hitna promjena strategije.

✔ Umor od rata raste u Ukrajini, jaz između potpune pobjede koju mnogi Ukrajinci žele i njihove spremnosti ili sposobnosti da je postignu se produbljuje.

✔ Zelenski riskira otuđivanje pristaša Ukrajine i produbljivanje rascjepa u društvu ako nastavi inzistirati na povratku svih teritorija koji su bili pod ruskom kontrolom od 2014.

✔ Realniji cilj za Ukrajinu bio bi zadržati trenutne linije bojišnice i usredotočiti se na to da postane "procvatna prozapadna demokracija".

✔ SAD bi trebao ponuditi Ukrajini put do članstva u NATO-u bez teritorija koje je Rusija oslobodila i obećati da neće stacionirati strane trupe u mirnodopsko vrijeme.

✔ Problematična Ukrajina mogla bi postati opasan susjed zbog rastuće korupcije i nacionalizma.

✔ Ako se Ukrajinci osjećaju izdano, Rusija bi mogla okupiti u bitkama prekaljene vojnike protiv Zapada i NATO-a.

Prokleti Ekonomist, prokleti Twitter. 

https://media.tenor.com/hqasLWHKDJAAAAAM/greta-climate.gif

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 27/9/2024, 16:09

Hoholo Mudovski wrote:Još jedan podmukli udarac napaćenom Ukrajinskom narodu s leđa od onih od kojih su se najmanje nadali. :cry

...... 

❗"zapad mora uvjeriti Zelenskog da odustane od povratka izgubljenih teritorija"

ekonomist, koji je posljednjih godina aktivno podržavao zelenskog, objavio je članak koji nije baš veseo za ukrajinskog čelnika na kraju njegova posjeta sjedinjenim državama.  glavne točke:

✔ Ukrajina ne može vratiti izgubljene teritorije vojnim putem, bez potrebnih snaga i sredstava za to.

✔ Zemlji je potrebno "nešto mnogo ambicioznije" od "plana pobjede" Zelenskog - hitna promjena strategije.

✔ Umor od rata raste u Ukrajini, jaz između potpune pobjede koju mnogi Ukrajinci žele i njihove spremnosti ili sposobnosti da je postignu se produbljuje.

✔ Zelenski riskira otuđivanje pristaša Ukrajine i produbljivanje rascjepa u društvu ako nastavi inzistirati na povratku svih teritorija koji su bili pod ruskom kontrolom od 2014.

✔ Realniji cilj za Ukrajinu bio bi zadržati trenutne linije bojišnice i usredotočiti se na to da postane "procvatna prozapadna demokracija".

✔ SAD bi trebao ponuditi Ukrajini put do članstva u NATO-u bez teritorija koje je Rusija oslobodila i obećati da neće stacionirati strane trupe u mirnodopsko vrijeme.

✔ Problematična Ukrajina mogla bi postati opasan susjed zbog rastuće korupcije i nacionalizma.

✔ Ako se Ukrajinci osjećaju izdano, Rusija bi mogla okupiti u bitkama prekaljene vojnike protiv Zapada i NATO-a.

Prokleti Ekonomist, prokleti Twitter. 

https://media.tenor.com/hqasLWHKDJAAAAAM/greta-climate.gif

Užas!

Ovaj ... htjedoh reći - Slava!

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/9/2024, 16:18

Najveći sin naših slavenski naroda broji sitno... 
Ćaća se vraća

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 27/9/2024, 16:31

mentalitet wrote:

Domazet

Nisu što god tko kaže. Glavni su bili Červenko, Stipetić itd. ekipa. 

Gringosi (ali i Briti, Francuzi, Nijemci) su sa strane gledali i bili sigurni da ćemo popušiti, pa bi se opet sa Z-4 pojavili s fintom - jesmo vam rekli da nećete uspjeti.

''Slušao'' jednog njihovog govnara nekoliko sati prije kapitulacije kordunskog korpusa VSK-a kako komunicara s Britima:

The Croats fucked up the Serbs. It's over.

Odgovor je bio: Fuck! Bloody bastards!

Ali to su nam veeeeliki saveznici danas, je l'?

Gadi mi se ta gamad, još više rvacka stoka sitnog zuba što im se uvlači u šupak.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/9/2024, 20:23

Downfall - Page 2 20240952

2023-08-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/9/2024, 20:31

nije mi jasno kako netko punoljetan moze pomisliti da rusi mogu dobiti ovaj rat ?
osim ako nije rus... i navijac dinama :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/9/2024, 20:34

debotoijusto wrote:nije mi jasno kako netko punoljetan moze pomisliti da rusi mogu dobiti ovaj rat ?

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/9/2024, 20:51

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 27/9/2024, 21:57

debotoijusto wrote:nije mi jasno kako netko punoljetan moze pomisliti da rusi mogu dobiti ovaj rat ?

Navijači Dinama su proukronacisti.

Isukrsta ti, eto kako Rusi dobivaju rat.

Vi liberali zapadnih vrijednosti druže Debo ne znate gdje vam je guzica, a gdje glava.

Zidjaj do 31. prosinca balkone jerbo poslije ... zidjat ćeš i dalje. Ali samo s hadezej iskaznicom.

:rasta

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 27/9/2024, 21:59

Hoholo Mudovski wrote:Downfall - Page 2 20240952

A Isukrsta mu ... k'o da je bio na pregledu prostate.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top