Huti iranskim balističkim raketama izrokali izrael
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Huti iranskim balističkim raketama izrokali izrael
Ja sam mislio da su te iranske balističke rakete u Rusiji kad gle ono ....
Huti se hvale napadom na Izrael i prijete: Ovo je početak, stiže još iznenađenja
Glasnogovornik vojske Huti Yahya Saree preuzeo je odgovornost za jutrošnji napad balističkim projektilima na centralni Izrael. Saree se hvali da je projektil prešao kanal američkih i izraelskih sistema protivvazdušne odbrane i izazvao "strah i paniku" u Izraelu. "To je primoralo više od dva miliona cionista da pobjegnu u skloništa po prvi put u historiji neprijatelja", kaže on, nakon što su projektili i pokušaji presretanja doveli pod upozorenje Tel Aviv i široki dio pretrpane gradske konurbacije.
Nasrudin Amer, zamjenik šefa ureda za medije jemenskih Huta, opisujući jutrošnji incident kazao je da je projektil ispaljen iz Jemena stigao do Izraela nakon što ga "20 projektila nije uspjelo presresti". Ono što je privuklo još veću pažnju je nastavak posta u kojem napad opisuje kao "početak". Također, u međuvremenu, zvaničnik Huta Hezama al-Asad zaprijetio je preko mreže X da "dolazi još iznenađenja".
Tel Aviv, Izrael. Prijavljen je napad balističkih projektila Hutija u blizini elektrane Gezer. Podaci o šteti i žrtvama su fragmentarni. Projektil je preletio više od 2000 km iznad teritorija Saudijske Arabije. Izraelska protuzračna obrana nije ga uspjela presresti.
Huti se hvale napadom na Izrael i prijete: Ovo je početak, stiže još iznenađenja
Glasnogovornik vojske Huti Yahya Saree preuzeo je odgovornost za jutrošnji napad balističkim projektilima na centralni Izrael. Saree se hvali da je projektil prešao kanal američkih i izraelskih sistema protivvazdušne odbrane i izazvao "strah i paniku" u Izraelu. "To je primoralo više od dva miliona cionista da pobjegnu u skloništa po prvi put u historiji neprijatelja", kaže on, nakon što su projektili i pokušaji presretanja doveli pod upozorenje Tel Aviv i široki dio pretrpane gradske konurbacije.
Nasrudin Amer, zamjenik šefa ureda za medije jemenskih Huta, opisujući jutrošnji incident kazao je da je projektil ispaljen iz Jemena stigao do Izraela nakon što ga "20 projektila nije uspjelo presresti". Ono što je privuklo još veću pažnju je nastavak posta u kojem napad opisuje kao "početak". Također, u međuvremenu, zvaničnik Huta Hezama al-Asad zaprijetio je preko mreže X da "dolazi još iznenađenja".
Tel Aviv, Izrael. Prijavljen je napad balističkih projektila Hutija u blizini elektrane Gezer. Podaci o šteti i žrtvama su fragmentarni. Projektil je preletio više od 2000 km iznad teritorija Saudijske Arabije. Izraelska protuzračna obrana nije ga uspjela presresti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Huti iranskim balističkim raketama izrokali izrael
Baš su ih fino izrokali jutros.
Došle anglocionističke tajne službe s pričom kako je Iran poslao Rusiji balisitčke rakete ( šta i da je ako ih ne misle koristit u napadu na Ukrajinu nego su ih uzeli samo za pričuvu ) i da će oni onda radi toga izvršiti preventivni napad na Rusiju ( dakle i prije nego šta se pruži dokaz tome da bi oni takve iranske balističke rakete koristili u napadu na Ukrajinu ) ... i onda ih Huti lijepo jutros izrokali i poručili im:
Evo ovdje su vam te iranske balističke rakete o kojima pričate.
PUŠITE KURAC MAJMUNI JEDNI.
Došle anglocionističke tajne službe s pričom kako je Iran poslao Rusiji balisitčke rakete ( šta i da je ako ih ne misle koristit u napadu na Ukrajinu nego su ih uzeli samo za pričuvu ) i da će oni onda radi toga izvršiti preventivni napad na Rusiju ( dakle i prije nego šta se pruži dokaz tome da bi oni takve iranske balističke rakete koristili u napadu na Ukrajinu ) ... i onda ih Huti lijepo jutros izrokali i poručili im:
Evo ovdje su vam te iranske balističke rakete o kojima pričate.
PUŠITE KURAC MAJMUNI JEDNI.
2014-04-11
Glasnogovornik Ansar Allaha: "Lansirali smo hipersoničnu balističku raketu prema vojnom cilju u području Tel Aviv-Jaffa - projektil je prešao udaljenost od 2.040 km i uspio stići do odredišta za 11 i pol minuta." Sada, iako je bilo ranjenih, čini se da je to zbog krhotine, a ne zbog same bojeve glave.
2014-04-11
Izraelski projektil presretač pao je na željezničku stanicu u blizini Tel Aviva tijekom pokušaja presretanja jemenskog projektila.
2014-04-11
Prema iranskim državnim medijima, iranski veleposlanik u Rusiji Kazem Džalali potvrdio je u nedjelju da će Pezeškian prisustvovati samitu BRICS skupine velikih gospodarstava u nastajanju, koji bi se trebao održati u Kazanu u Rusiji od 22. do 24. listopada.
Pezeškian će se tamo sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, rekao je Džalali. Iran i Rusija potpisat će bilateralni sporazum o suradnji.
Iranski predsjednik stiže u Moskvu, Amerika upozorava: Sklapa se pakt koji prijeti široj europskoj sigurnosti
Pezeškian će se tamo sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, rekao je Džalali. Iran i Rusija potpisat će bilateralni sporazum o suradnji.
Iranski predsjednik stiže u Moskvu, Amerika upozorava: Sklapa se pakt koji prijeti široj europskoj sigurnosti
2014-04-11
@raphleresistant9330
prije 5 godinaRothchild bank control the world.rothchild want usa + israel war russia.stop war nuclear
2
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
SAD, UK zabrinuti zbog iransko-ruskog nuklearnog sporazuma - Bloomberg Rusija daje Iranu tajne informacije i tehnologiju koja ga približava razvoju nuklearnog oružja u zamjenu za balističke projektile za rat u Ukrajini.
2014-04-11
Šta je poanta hegemonije ?
Poanta je da ti vladaš svijetom a to podrazumjeva da druge staviš pod svoju upravu milom ili silom i da oni plešu kako ti hoćeš.
Vamo u Bosni Komšića pa oće Rusiju isto stavit pod svoju kontrolu al kako ne ide milom onda će silom.
Eto pa eto vam sad Iran s nuklearnom bombom a Huti su jutros ispitivali ispaljivanje balističke rakete na Izrael te njenu putanju jer će idući put na nju zavidat atomsku a ne običnu bojnu glavu.
Poanta je da ti vladaš svijetom a to podrazumjeva da druge staviš pod svoju upravu milom ili silom i da oni plešu kako ti hoćeš.
Vamo u Bosni Komšića pa oće Rusiju isto stavit pod svoju kontrolu al kako ne ide milom onda će silom.
Eto pa eto vam sad Iran s nuklearnom bombom a Huti su jutros ispitivali ispaljivanje balističke rakete na Izrael te njenu putanju jer će idući put na nju zavidat atomsku a ne običnu bojnu glavu.
2014-04-11
Danas slušam samo dobru muziku.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
posli kada im židovi sravne luku u kojoj švercaju oružje i ekplsozija odnese pola grada, onda će biti "nu opet nas židovi genocidišu".
inače u jemenu umiru često od gladi i nemaju vode, ali imaju rakete koje koštaju milijune dronova, i dronove koji koštaju desetke i stotine tisuća $.
jeben mentalitet tih kozojeba , i jebeni prioriteti.
e da šta, su do sada napravili sa tim petardama? potopili su par tankera, od čega i jedan ruski i budale izazvali ekološku katastrofu dole gdje žive arapi muslimani i oni sami.
kakvi jebeni debili haha.
šteta što umjesto Amera nije Wehrmacht ili SSSR, pa bi Jemensku vukojebinu sravnio sa zemljom tepih bombama
usput kakve veze oni imaju sa Izraelom? Izrael je udalje od njih kao ZG do Finske
inače u jemenu umiru često od gladi i nemaju vode, ali imaju rakete koje koštaju milijune dronova, i dronove koji koštaju desetke i stotine tisuća $.
jeben mentalitet tih kozojeba , i jebeni prioriteti.
e da šta, su do sada napravili sa tim petardama? potopili su par tankera, od čega i jedan ruski i budale izazvali ekološku katastrofu dole gdje žive arapi muslimani i oni sami.
kakvi jebeni debili haha.
šteta što umjesto Amera nije Wehrmacht ili SSSR, pa bi Jemensku vukojebinu sravnio sa zemljom tepih bombama
usput kakve veze oni imaju sa Izraelom? Izrael je udalje od njih kao ZG do Finske
Last edited by AssadNaPodmornici on 15/9/2024, 23:22; edited 1 time in total
Hoholo Mudovski- Posts : 7289
2023-08-31
Ratni brodovi izbjegavaju blizinu Jemena, a jedan ovakav može i brod smjestiti na dno
bude li Trump na vlasti i ako pogode Američki brod.. onda neće biti ljudskih prava i kukanja..
ako mi se šta sviđa ko židova, nema okolišanja.
napadneš ih i oni su nemilosrdni. dapače da nije zapada koji spriječava izrael, davno bi rat u gazi bio gotov, židovi su imali plan doslovno potopiti cijeli pojas gaze.. pa saznali ameri pa "ljudska prava, genocid kurac palac".
napao si , i snosi posljedice. lako je ubiti nekoga pa vikati allahu snakbar, a kada ti doleti raketa , onda "genocid genocid"
ako mi se šta sviđa ko židova, nema okolišanja.
napadneš ih i oni su nemilosrdni. dapače da nije zapada koji spriječava izrael, davno bi rat u gazi bio gotov, židovi su imali plan doslovno potopiti cijeli pojas gaze.. pa saznali ameri pa "ljudska prava, genocid kurac palac".
napao si , i snosi posljedice. lako je ubiti nekoga pa vikati allahu snakbar, a kada ti doleti raketa , onda "genocid genocid"
Nek se Židovi zamaraju s time.
Sad ćemo na njima vježbat gađanje balističkim raketama iz pravca Jemena jer su htjeli napasti Rusiju pod izgovorom da im je iran prodao rakete.
Evo vam moj govor od jučer o tome na ovoj temi a jutros su ih fino zasuli tim istim iranskim balističkim raketama iz Jemena po Izraleu i tako im poručili: evo ovdje su vam te vaše iranske balističke rakete.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58362p720-ukrajinci-upali-u-rusiju#2199641
by RayMabus Yesterday at 21:00
Rusija nije Irak pa ćete prosut priču o kemijskom oružju kao izgovor za napad.
Putin vas je upozrio a to sam vam i ja rekao ( ja sam najviše rangirani general galaktičke konfederacije ) da dok ne vidim da je ta iranska balistička raketa pala na tlo Ukrajine ne vjerujem vam ništa.
Uostalom ako su im prodali rakete to ništa ne znači ako ih ne misle koristi u napadu na Ukrajinu jer možda su ih kupili za pričuvu a rakete imaju rok pa ako ih nikad ne upotrijebe to je samo pričuva.
Pazi šta radiš jer ako napadneš prije nego šta on da dokaz da će napast s tim iranskim raketama skupo će vas koštati.
RUSIJA NIJE SADAM HUSEIN.
---
Misle da je on Sadam Husein pa će priča o iranskim balističim raketama pa neki brod snimljen iz sateliteta a ništa se ne vidi pa ka oovo ono pa daj da mi s BRITANCIMA udaramo po Rusiji jer je Zelenski usrao motku.
Samo pokušaj ako ja ne vidim dokaz a dokaz je to šta je balistička raketa raketa zemlja zelja dakle Rusija Ukrajina pa će topast na tlo Ukrajine.
SAMO SE USUDI DA GA NAPADNEŠ A DA NEMA DOKAZA.
SLOMIT ĆU VAM PIČKU POKVARENU.
I ovi upis vam nije napisao Kremlj i Putin nego ja a ja sam najviše rangirani general miroljubljivih svijetova u svemiru.
AJ ZDRAVO.
Usudi se na to da te vidim dok ja a ja sam GF5 ne vidim dokaze.
Inače ovaj Jhonson je odletio odma kad je njegova ministrica vanjskim poslova tzv Liza Trus došla u Sarajevo polovinom 2022 godine pa rekla da ona podržava Komšića odnosno preglasavanje Hrvata odnosno meni islamski vilajet poviše glave pa ga je ona zamjenila pa ju je ekspresno škartalo pa su nakon toga popušili izbore na takav način da je to povijest i sad su politička prošlost.
AJDE USUDI SE DA TE VIDIM.
Ajde da te vidim kako ćeš ti priču iranske rakete Rusija ovo ono tj ponavljanje priče o Sadamu Huseinu s kemijskim oružjem
Pa češ ti kao napast Rusiju na temelju rekla kazala
AJDE
SAMO SE USUDITE
To ti ne kaže Putin i Kremlj nego ja a ja sam najviše rangirani general miroljubljivih svijetova u svemiru
AJDE POKUŠAJ IZVEST TU PRIČU
Malo su vam štabovi i vojna skladišta na okupiranom dijelu Ukrajine te Krimu pa ste sad smislili vojnu operaciju napada na Rusiju pa priču o iranskim blaističkim raketama kao ono sa Sadamom da ima kemijsko oružje i tako dalje za izgovor za napad na Irak pa sad treba te rakete ( Olujna sijenka ) kojih nema puno usmjeriti u napad na Rusiju a onda da mi to podržimo.
Samo se usudi ako ja ne vidim dokaz da će iste i upotrijebiti u Ukrajini dakle da su pale na njihovo tlo.
USUDI SE SAMO.
SAMO POKUŠAJ TU IGRU IZVEST.
NEČU SE ZAUSTAVITI DOK NE SPALLIM CIJELU EUROPU UKLJUČIVŠI I TU TVOJU BRITANIJU.
LP OD GF5
Sad ćemo na njima vježbat gađanje balističkim raketama iz pravca Jemena jer su htjeli napasti Rusiju pod izgovorom da im je iran prodao rakete.
Evo vam moj govor od jučer o tome na ovoj temi a jutros su ih fino zasuli tim istim iranskim balističkim raketama iz Jemena po Izraleu i tako im poručili: evo ovdje su vam te vaše iranske balističke rakete.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58362p720-ukrajinci-upali-u-rusiju#2199641
by RayMabus Yesterday at 21:00
Rusija nije Irak pa ćete prosut priču o kemijskom oružju kao izgovor za napad.
Putin vas je upozrio a to sam vam i ja rekao ( ja sam najviše rangirani general galaktičke konfederacije ) da dok ne vidim da je ta iranska balistička raketa pala na tlo Ukrajine ne vjerujem vam ništa.
Uostalom ako su im prodali rakete to ništa ne znači ako ih ne misle koristi u napadu na Ukrajinu jer možda su ih kupili za pričuvu a rakete imaju rok pa ako ih nikad ne upotrijebe to je samo pričuva.
Pazi šta radiš jer ako napadneš prije nego šta on da dokaz da će napast s tim iranskim raketama skupo će vas koštati.
RUSIJA NIJE SADAM HUSEIN.
---
Ukrajinci upali u Rusiju
by RayMabus Yesterday at 21:10Misle da je on Sadam Husein pa će priča o iranskim balističim raketama pa neki brod snimljen iz sateliteta a ništa se ne vidi pa ka oovo ono pa daj da mi s BRITANCIMA udaramo po Rusiji jer je Zelenski usrao motku.
Samo pokušaj ako ja ne vidim dokaz a dokaz je to šta je balistička raketa raketa zemlja zelja dakle Rusija Ukrajina pa će topast na tlo Ukrajine.
SAMO SE USUDI DA GA NAPADNEŠ A DA NEMA DOKAZA.
SLOMIT ĆU VAM PIČKU POKVARENU.
I ovi upis vam nije napisao Kremlj i Putin nego ja a ja sam najviše rangirani general miroljubljivih svijetova u svemiru.
AJ ZDRAVO.
Ukrajinci upali u Rusiju
by RayMabus Yesterday at 21:27Usudi se na to da te vidim dok ja a ja sam GF5 ne vidim dokaze.
Inače ovaj Jhonson je odletio odma kad je njegova ministrica vanjskim poslova tzv Liza Trus došla u Sarajevo polovinom 2022 godine pa rekla da ona podržava Komšića odnosno preglasavanje Hrvata odnosno meni islamski vilajet poviše glave pa ga je ona zamjenila pa ju je ekspresno škartalo pa su nakon toga popušili izbore na takav način da je to povijest i sad su politička prošlost.
AJDE USUDI SE DA TE VIDIM.
Ukrajinci upali u Rusiju
by RayMabus Yesterday at 21:48Ajde da te vidim kako ćeš ti priču iranske rakete Rusija ovo ono tj ponavljanje priče o Sadamu Huseinu s kemijskim oružjem
Pa češ ti kao napast Rusiju na temelju rekla kazala
AJDE
SAMO SE USUDITE
To ti ne kaže Putin i Kremlj nego ja a ja sam najviše rangirani general miroljubljivih svijetova u svemiru
AJDE POKUŠAJ IZVEST TU PRIČU
Ukrajinci upali u Rusiju
by RayMabus Yesterday at 22:08Malo su vam štabovi i vojna skladišta na okupiranom dijelu Ukrajine te Krimu pa ste sad smislili vojnu operaciju napada na Rusiju pa priču o iranskim blaističkim raketama kao ono sa Sadamom da ima kemijsko oružje i tako dalje za izgovor za napad na Irak pa sad treba te rakete ( Olujna sijenka ) kojih nema puno usmjeriti u napad na Rusiju a onda da mi to podržimo.
Samo se usudi ako ja ne vidim dokaz da će iste i upotrijebiti u Ukrajini dakle da su pale na njihovo tlo.
USUDI SE SAMO.
SAMO POKUŠAJ TU IGRU IZVEST.
NEČU SE ZAUSTAVITI DOK NE SPALLIM CIJELU EUROPU UKLJUČIVŠI I TU TVOJU BRITANIJU.
LP OD GF5
2014-04-11
Teroristička skupina Houthi tvrdi da je oborila još jednu bespilotnu letjelicu američkih zračnih snaga MQ-9 “Reaper” nad Zapadnim Jemenom, ako je istina, ovo označava 9. ili 10. bespilotnu letjelicu koju su Hutiji oborili od listopada.
2014-04-11
Još jedna snimka nakon uništenja američke UAV MQ-9 od strane jemenskih Hutija.
2014-04-11
Glasnogovornik oružanih snaga: Naša protuzračna obrana oborila je američku bespilotnu letjelicu MQ-9 iznad pokrajine Dhammar projektilom zemlja-zrak tijekom neprijateljskih misija.
2014-04-11
Koji vojni odron ovi anglocionisti: Oni će kao gađati Rusiju jer navodno Iran prodao rakete bla bla bla ono nešto ko Sadam Husein ima kemijsko oružje pa ajmo mi napad na Rusiju itd a ovi iz Jemena im poslali balističku iz Irana i poručili evo tu su vam te iranske balističke rakete.
I sad kako ćeš ti sad gađat Rusiju kad nije sigurno jesu li tamo a ni ne koriste ih tj nisu pružili dokaz da će ih upotrijebit ako ih i imaju a ovi iz Jemena su vam pružili dokaz.
Znači moraš sad na ove iz Jemena potrošit te bombe i rakete s kojima si mislio gađati Rusiju jelte.
Trolanje na najjače.
I sad kako ćeš ti sad gađat Rusiju kad nije sigurno jesu li tamo a ni ne koriste ih tj nisu pružili dokaz da će ih upotrijebit ako ih i imaju a ovi iz Jemena su vam pružili dokaz.
Znači moraš sad na ove iz Jemena potrošit te bombe i rakete s kojima si mislio gađati Rusiju jelte.
Trolanje na najjače.
2014-04-11
jbt. ratovali bi protiv irana a ne mogu te indijance dovesti u red...
koja sramota za izrael, SAD i druge, naše 'saveznike'...
koja sramota za izrael, SAD i druge, naše 'saveznike'...
RayMabus likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iran balističkim raketama gađao saudijska naftna postrojenja
» Po Bidenovoj zapovjedi Amerika izvela zračne udare po Iranskim ciljevima na granici Sirije i Iraka
» Huti precvikali kabele
» Huti dobijaju Atomsku Bombu
» Huti: "Gađat ćemo brodove u Sredozemnom moru"
» Po Bidenovoj zapovjedi Amerika izvela zračne udare po Iranskim ciljevima na granici Sirije i Iraka
» Huti precvikali kabele
» Huti dobijaju Atomsku Bombu
» Huti: "Gađat ćemo brodove u Sredozemnom moru"
Page 1 of 2