Lijepa vijest pred izbore u Austriji: Đihad Perica opet kolje
Page 1 of 1
Lijepa vijest pred izbore u Austriji: Đihad Perica opet kolje
Napadač koji je u četvrtak ubijen u razmjeni vatre s policijom u Münchenu je austrijski državljanin porijeklom iz Bosne i Hercegovine i namjeravao je izvesti napad s islamističkom pozadinom na izraelski konzulat, javljaju njemački i austrijski mediji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/objavljeni-novi-detalji-o-mladom-napadacu-na-izraelski-konzulat-muenchenu-otkriveno-iz-koje-drzave-dolazi-15499253
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/objavljeni-novi-detalji-o-mladom-napadacu-na-izraelski-konzulat-muenchenu-otkriveno-iz-koje-drzave-dolazi-15499253
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Lijepa vijest pred izbore u Austriji: Đihad Perica opet kolje
Austrijska vlada bi se u popodnevnim satima trebala obratiti na press konferenciji i dati nove informacije za ovaj slučaj.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bild-objavio-navodni-identitet-napadaca-iz-minhena-radi-se-o-18-godisnjem-emrahu-i-iz-austrije/240905104
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bild-objavio-navodni-identitet-napadaca-iz-minhena-radi-se-o-18-godisnjem-emrahu-i-iz-austrije/240905104
2014-04-11
Vjetar piri nacizam se širi.
Nećeš gađat rafinerije pa onda ima i druga metoda kako se diže podrška krajnjoj desnici pred izbore.
Zakonodavni izbori održat će se u Austriji 29. rujna 2024.
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Austrian_legislative_election
Nećeš gađat rafinerije pa onda ima i druga metoda kako se diže podrška krajnjoj desnici pred izbore.
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Austrian_legislative_election
2014-04-11
Čak je i stavio bajonet na tu svoju pušku iz koje je pucao.
Trenutak pucnjave jutros u blizini izraelskog konzulata u Münchenu.
Trenutak pucnjave jutros u blizini izraelskog konzulata u Münchenu.
2014-04-11
budaletina na kvadrat,ni pucati ne zna kad ga je vlastita puška skoro oborila
vili40-
2015-08-02
Korisna budala.vili40 wrote:budaletina na kvadrat,ni pucati ne zna kad ga je vlastita puška skoro oborila
Đeneralu vasione treba pobjeda krajnje desnice u Austriji.
Austrija je na onom sastanku EU 20.02.2022 godine rekla đeneralu galaksije da odjebe i da će oni Komšića i četvrti put tj da to nije nikakva slučajnost nego njihova trajna agenda.
Pa kad je tako sad će vas đeneral vasione sve likvidirati jer je to demonska hijerarhija u praksi.
( Demoni su anđeoska hijerarhija ).
2014-04-11
Austrija je izjavila da je spremna postati mjesto pregovora između Ukrajine i Rusije o završetku rata, - savezni kancelar Austrije
Samo dragi moj ti si meni rekao na onom sastanku eu da odjebem i ti sigurno nećeš biti kancelar za nekakvih manje od mjesec dana.
Vaše planove s Putinom poznajem pa vam taj plan neće biti moguć kad tamo bude vladala krajnja desnica.
A ovo su vaši planovi i Putina:
Nedavno sam pročitao članak u časopisu Foreign Affairs i želio sam s vama podijeliti svoja razmišljanja o tome. Reci mi što misliš.
Peter Schroeder tvrdi da:
Putin nikada neće odustati od Ukrajine;
Ukrajina i „kolektivni zapad“ ne mogu ostvariti vojnu pobjedu nad Rusijom;
Stoga je jedina uvjerljiva strategija "pričekati" dok Putin ne umre ili ode. U međuvremenu se mora uspostaviti prekid vatre i zamrzavanje bojišnice na trenutnim položajima. Dok Zapad čeka da Putin ode, Ukrajina se treba naoružati. Čim Putin ode, Ukrajina će nekako ostvariti vojnu pobjedu nad Rusijom.
Dakle, u suštini, "ne činiti ništa i nadati se da će se stvari na kraju riješiti same od sebe", dok umirujete kriminalnog diktatora ukrajinskim teritorijima i osjećajem pobjede. Svi znamo koliko se slična strategija dobro odigrala u godinama prije Drugog svjetskog rata.
Stav "Putin je kriv za sve, to je Putinov rat, Putin će umrijeti i rat će prestati" nema smisla, pogrešan je i ide na ruku Rusiji
Rusko Carstvo je u ratu protiv Ukrajine i Zapada. Putin nije tvorac ruskog carstva nego nositelj njegove svijesti. Ako se carstvo i imperijalna svijest Rusije ne unište, pojavit će se novi „Putin“, s istim ciljevima i narativima.
Što će se zapravo dogoditi u takvim scenarijima kao što su "zamrzavanje sukoba" i "čekanje":
Ukrajina će nestati iz medijskog i političkog fokusa; rat će se smatrati završenim.
Ukrajina neće moći ući u EU i NATO;
Vrlo brzo nakon "prekida vatre" Ukrajina će prestati primati značajnu vojnu pomoć - skupa je, a nema rata, pa više neće biti prioritet;
Ukrajini se neće dati investicije za razvoj vojno-industrijskog kompleksa;
Ukrajina neće moći započeti obnovu jer neće dobiti investicije zbog opasnosti od ponovnog rata. Ukrajinsko gospodarstvo neće moći oživjeti;
Doći će do još većeg odljeva stanovništva: uništeni gradovi i infrastruktura te nefunkcionalna ekonomija;
Putin će ovo predstaviti kao veliku pobjedu Rusije, a njegova pozicija će biti jača nego ikad;
Rusija će iskoristiti ovo vrijeme za obuku nove vojske, proizvodnju sve više oružja i planiranje nove ofenzive;
Rusija će vjerojatno pokrenuti provokacije protiv zemalja NATO-a: taktika 'tisuću rezova', promicanje ruske agende i narativa u medijima, financiranje krajnje desnih i krajnje lijevih političkih stranaka;
Rusija će pokušati dovesti proruske političke snage na vlast u Ukrajini, a također će pokrenuti prorusku propagandu i okriviti Zapad za rat i nesreće u Ukrajini;
Rusija može pokrenuti vojnu ofenzivu protiv drugih zemalja;
Velika je vjerojatnost da će drugi diktatorski režimi pokušati narušiti teritorijalni integritet drugih zemalja. Svijet će se u cjelini sve više destabilizirati.
Daljnje rasipanje ovlasti međunarodnih institucija - UN, ICC, OSCE, itd.
Krajnji rezultat? Iscrpljena, ekonomski iscrpljena, iskrvarena Ukrajina.
Koja više neće moći zadržati Rusiju.
Trijumfalna, snažna, naoružana Rusija.
Koji će imati dobro obučenu, obnovljenu vojsku s ogromnim borbenim iskustvom.
Slab Zapad i nefunkcionalne međunarodne organizacije. Strašni izgledi za naš svijet.
Alternativa: naporan rad, teške odluke, izazovna vremena. Rezultat: pobjednička Ukrajina, obnovljeni svjetski poredak i mirna budućnost za našu djecu.
Stavljanje glave u pijesak dok se Ukrajina iskrvari nije pametno. Iskreno, vrlo je glupo. Oprostite mi što sam iskren, ali ukrajinska djeca i njihovi roditelji umiru svaki dan jer je Ukrajini dano dovoljno da ne izgubi, ali ne dovoljno da pobijedi. Nijedan političar nije zapamćen u povijesti po svom pristupu "pretvarat ćemo se da je sve u redu". Ovo je doista prekretnica u povijesti i test za demokracije. Zasad nisam siguran da prolaze.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/1831322702717526040
Samo dragi moj ti si meni rekao na onom sastanku eu da odjebem i ti sigurno nećeš biti kancelar za nekakvih manje od mjesec dana.
Vaše planove s Putinom poznajem pa vam taj plan neće biti moguć kad tamo bude vladala krajnja desnica.
A ovo su vaši planovi i Putina:
Nedavno sam pročitao članak u časopisu Foreign Affairs i želio sam s vama podijeliti svoja razmišljanja o tome. Reci mi što misliš.
Peter Schroeder tvrdi da:
Putin nikada neće odustati od Ukrajine;
Ukrajina i „kolektivni zapad“ ne mogu ostvariti vojnu pobjedu nad Rusijom;
Stoga je jedina uvjerljiva strategija "pričekati" dok Putin ne umre ili ode. U međuvremenu se mora uspostaviti prekid vatre i zamrzavanje bojišnice na trenutnim položajima. Dok Zapad čeka da Putin ode, Ukrajina se treba naoružati. Čim Putin ode, Ukrajina će nekako ostvariti vojnu pobjedu nad Rusijom.
Dakle, u suštini, "ne činiti ništa i nadati se da će se stvari na kraju riješiti same od sebe", dok umirujete kriminalnog diktatora ukrajinskim teritorijima i osjećajem pobjede. Svi znamo koliko se slična strategija dobro odigrala u godinama prije Drugog svjetskog rata.
Stav "Putin je kriv za sve, to je Putinov rat, Putin će umrijeti i rat će prestati" nema smisla, pogrešan je i ide na ruku Rusiji
Rusko Carstvo je u ratu protiv Ukrajine i Zapada. Putin nije tvorac ruskog carstva nego nositelj njegove svijesti. Ako se carstvo i imperijalna svijest Rusije ne unište, pojavit će se novi „Putin“, s istim ciljevima i narativima.
Što će se zapravo dogoditi u takvim scenarijima kao što su "zamrzavanje sukoba" i "čekanje":
Ukrajina će nestati iz medijskog i političkog fokusa; rat će se smatrati završenim.
Ukrajina neće moći ući u EU i NATO;
Vrlo brzo nakon "prekida vatre" Ukrajina će prestati primati značajnu vojnu pomoć - skupa je, a nema rata, pa više neće biti prioritet;
Ukrajini se neće dati investicije za razvoj vojno-industrijskog kompleksa;
Ukrajina neće moći započeti obnovu jer neće dobiti investicije zbog opasnosti od ponovnog rata. Ukrajinsko gospodarstvo neće moći oživjeti;
Doći će do još većeg odljeva stanovništva: uništeni gradovi i infrastruktura te nefunkcionalna ekonomija;
Putin će ovo predstaviti kao veliku pobjedu Rusije, a njegova pozicija će biti jača nego ikad;
Rusija će iskoristiti ovo vrijeme za obuku nove vojske, proizvodnju sve više oružja i planiranje nove ofenzive;
Rusija će vjerojatno pokrenuti provokacije protiv zemalja NATO-a: taktika 'tisuću rezova', promicanje ruske agende i narativa u medijima, financiranje krajnje desnih i krajnje lijevih političkih stranaka;
Rusija će pokušati dovesti proruske političke snage na vlast u Ukrajini, a također će pokrenuti prorusku propagandu i okriviti Zapad za rat i nesreće u Ukrajini;
Rusija može pokrenuti vojnu ofenzivu protiv drugih zemalja;
Velika je vjerojatnost da će drugi diktatorski režimi pokušati narušiti teritorijalni integritet drugih zemalja. Svijet će se u cjelini sve više destabilizirati.
Daljnje rasipanje ovlasti međunarodnih institucija - UN, ICC, OSCE, itd.
Krajnji rezultat? Iscrpljena, ekonomski iscrpljena, iskrvarena Ukrajina.
Koja više neće moći zadržati Rusiju.
Trijumfalna, snažna, naoružana Rusija.
Koji će imati dobro obučenu, obnovljenu vojsku s ogromnim borbenim iskustvom.
Slab Zapad i nefunkcionalne međunarodne organizacije. Strašni izgledi za naš svijet.
Alternativa: naporan rad, teške odluke, izazovna vremena. Rezultat: pobjednička Ukrajina, obnovljeni svjetski poredak i mirna budućnost za našu djecu.
Stavljanje glave u pijesak dok se Ukrajina iskrvari nije pametno. Iskreno, vrlo je glupo. Oprostite mi što sam iskren, ali ukrajinska djeca i njihovi roditelji umiru svaki dan jer je Ukrajini dano dovoljno da ne izgubi, ali ne dovoljno da pobijedi. Nijedan političar nije zapamćen u povijesti po svom pristupu "pretvarat ćemo se da je sve u redu". Ovo je doista prekretnica u povijesti i test za demokracije. Zasad nisam siguran da prolaze.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/1831322702717526040
2014-04-11
Komsicevac u napadu.
Srecom, longi je to brzo primirio na svoj nacin
dijagram-
2015-08-09
Jerveji u Austriji i Njemačkoj su sad besni.dijagram wrote:Komsicevac u napadu.
( napadnut je židovski konzulat u Minkenu )
Trpaj još.
2014-04-11
"Odgovaramo paljenjem rafinerija. Skoro da imamo vlastitu balističku raketu. Navikli smo da Neptun napada Rusiju. Naši pomorski dronovi pretvorili su crnomorsku flotu u podvodnu flotu. Mijenjamo pravila modernog ratovanja."
2014-04-11
Ide Tito preko Romanije jer nećeš da mi gađaš rafinerije a meni su izbori u Austriji i na vojnom pohodu sam ( koljem Komšićevce ) i zgazit ću svakog tko mi se suprostavi na tom istom vojnom pohodu.
Prilično veliko ažuriranje iz Klishchiivke.
Nova geolocirana snimka pokazuje kako su ruske snage napredovale sve do kanala Donbas. Ovo se događa nakon mjeseci ruskih protunapada. Također, pretpostavlja se da Rusi kontroliraju područje istočno od Klishchiivke.
https://x.com/NOELreports/status/1831447572273414174
Prilično veliko ažuriranje iz Klishchiivke.
Nova geolocirana snimka pokazuje kako su ruske snage napredovale sve do kanala Donbas. Ovo se događa nakon mjeseci ruskih protunapada. Također, pretpostavlja se da Rusi kontroliraju područje istočno od Klishchiivke.
https://x.com/NOELreports/status/1831447572273414174
2014-04-11
Danas je 5.09.
Imaš još 24 dana odnosno i manje od toga jer nećeš na sam dan izbora gađat te rafinerije.
Pobijede li Komšičevci u Austriji pičku ti razvalit Zelenski.
Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
ĐUBRADI.
Imaš još 24 dana odnosno i manje od toga jer nećeš na sam dan izbora gađat te rafinerije.
Pobijede li Komšičevci u Austriji pičku ti razvalit Zelenski.
IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
by RayMabus Tue 23 Jul - 23:16Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
ĐUBRADI.
2014-04-11
Prema pisanju njemačkih medija, na snimku se može vidjeti kako mladić Emrah I. (rođen u Austriji) nespretno rukuje puškom kakva je korištena još u vrijeme Prvog svjetskog rata. Puška je također imala bajonet, a na snimku se može vidjeti kako se napadač krije iza obližnje zgrade Dokumentacionog centra u Minhenu.
"Prema izvještaju nekoliko medija u Njemačkoj, otkriveni materijal ukazuje da je mladi Austrijanac očigledno pristalica sirijske grupe Jabhat al-Nusra, a mladić je navodno imao i zvaničnu zabranu nošenja oružja", piše Tagesschau.
Kada je riječ o njegovom kretanju prije napada, on je u Minhen došao iz Salzburga.
"Vlasti u Austriji prvi put su govorile o ovom mladiću 2023. godine zbog znakova tzv. islamističke radikalizacije. S druge strane, on policiji u Njemačkoj nije bio poznat po radikalnom ponašanju", piše ovaj medij.
Objavljen snimak napadača iz Minhena: Prije sukoba s policijom nespretno rukovao puškom
"Prema izvještaju nekoliko medija u Njemačkoj, otkriveni materijal ukazuje da je mladi Austrijanac očigledno pristalica sirijske grupe Jabhat al-Nusra, a mladić je navodno imao i zvaničnu zabranu nošenja oružja", piše Tagesschau.
Kada je riječ o njegovom kretanju prije napada, on je u Minhen došao iz Salzburga.
"Vlasti u Austriji prvi put su govorile o ovom mladiću 2023. godine zbog znakova tzv. islamističke radikalizacije. S druge strane, on policiji u Njemačkoj nije bio poznat po radikalnom ponašanju", piše ovaj medij.
Objavljen snimak napadača iz Minhena: Prije sukoba s policijom nespretno rukovao puškom
2014-04-11
Spava san cili dan danas i onda se dignem a valjda oko četiri ure popodne i pročitam ovo.
Sad pijuckan fino pivice i slavim.
Znači nije hladno oružje ko prije sjekire i noževi nego puška s bajonetom i lik iz Austrije uđe u Njemačku i u Bavrskoj napadne cionistički konzulat.
I to sve pred izbore u Austriji i još jedne izbore na istoku Njemačke.
To se mora proslavit.
Sad pijuckan fino pivice i slavim.
Znači nije hladno oružje ko prije sjekire i noževi nego puška s bajonetom i lik iz Austrije uđe u Njemačku i u Bavrskoj napadne cionistički konzulat.
I to sve pred izbore u Austriji i još jedne izbore na istoku Njemačke.
To se mora proslavit.
2014-04-11
Treba veće bombe bacat na tu Gazu.
Hamas mora biti pobijeđen.
Hamas mora biti pobijeđen.
2014-04-11
Reka je Šolz nakon onog napada na onom festivalu različitosti prije par dana šta je bio da će on zabranit noževe u Njemačkoj.
Izgleda da će morat sad zabranit i bajonete.
Ha ha ha ruganje.
Izgleda da će morat sad zabranit i bajonete.
Ha ha ha ruganje.
2014-04-11
Zamisli kad im natrpamo još tih kmica i mujaga u tu Njemačku koji će to bal vampira bit.
Sva sreća pa su ovi na istoku Njemačke pružili jak otpor pa ćemo ih sve usmjeriti u taj zapadni dio Njemačke.
Sva sreća pa su ovi na istoku Njemačke pružili jak otpor pa ćemo ih sve usmjeriti u taj zapadni dio Njemačke.
2014-04-11
Lijepo je što su prešli sa hladnog oružja na vatreno oružje.
To je civilizacijski skok za njih: iz kamenog u barokno doba ili barem prvi svjetski rat sudeći po ovoj pušci s bajonetom ( to ko po Kuranu mora bit hladno oružje pa onda ovaj stavio bajonet na pušku pa eto sve po zakonu kako Kuran kaže jer bajonet je hladno oružje itd ).
Lijepo je vidit taj civilizacijski napredak.
Dat će Bog pa će se još više civilizirat.
Salko dinamitaš.
U mom selu mlatili su me svi, moj pijani babooooo, ponajviše tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zakleo sam se u bioskopu baš, kad odrastem bit ću Salko dinamitaš.
To je civilizacijski skok za njih: iz kamenog u barokno doba ili barem prvi svjetski rat sudeći po ovoj pušci s bajonetom ( to ko po Kuranu mora bit hladno oružje pa onda ovaj stavio bajonet na pušku pa eto sve po zakonu kako Kuran kaže jer bajonet je hladno oružje itd ).
Lijepo je vidit taj civilizacijski napredak.
Dat će Bog pa će se još više civilizirat.
Salko dinamitaš.
U mom selu mlatili su me svi, moj pijani babooooo, ponajviše tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zakleo sam se u bioskopu baš, kad odrastem bit ću Salko dinamitaš.
2014-04-11
Onaj u Beogradu kad je prije par dana isto napao jervejsku ambasadu pa pogodio onog žandara u vrat samostrijelom tj strijelom iz istog to vam je isto tak filozofija njihova striktno po Kuranu jer su ti islamisti wehabdije zatucani pa onda oni po Kuranu samo hladno oružje koriste.
Od tud vam ova moja izajava da je ovo danas za njih civilizacijski iskorak.
A šta je lijepo vidjeti.
Trpaj još.
Dat će Bog pa ćete uskoro još više civilizirat pa počet rokat Kalšnjikovima i bombama kako spada a ne tako s tim hladnim oružjima.
---
- U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stupnju - izjavio je ministar Dačić.Nadležni organi Srbije utvrđuju da li je napadač povezan s vehabijama. Napadač je u subotu oko 11 sati iz samostrela pogodio u vrat pripadnika žandarmerije koji je osiguravao izraelsko veleposlanstvo u Beogradu.
https://www.vecernji.hr/vijesti/srpska-policija-otkrio-tko-je-izveo-napad-samostrelom-u-beogradu-promijenio-vjeru-i-preselio-se-u-novi-pazar-1781159
Od tud vam ova moja izajava da je ovo danas za njih civilizacijski iskorak.
A šta je lijepo vidjeti.
Trpaj još.
Dat će Bog pa ćete uskoro još više civilizirat pa počet rokat Kalšnjikovima i bombama kako spada a ne tako s tim hladnim oružjima.
---
- U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stupnju - izjavio je ministar Dačić.Nadležni organi Srbije utvrđuju da li je napadač povezan s vehabijama. Napadač je u subotu oko 11 sati iz samostrela pogodio u vrat pripadnika žandarmerije koji je osiguravao izraelsko veleposlanstvo u Beogradu.
https://www.vecernji.hr/vijesti/srpska-policija-otkrio-tko-je-izveo-napad-samostrelom-u-beogradu-promijenio-vjeru-i-preselio-se-u-novi-pazar-1781159
2014-04-11
Similar topics
» Još jedna lijepa vijest pred izbore u Austriji 29.09.2024
» Još jedan đihad Perica kolje po Njemačkoj
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Index: Đihad Pera Stošić ne priznaje američke izbore
» lijepa vijest utorkom
» Još jedan đihad Perica kolje po Njemačkoj
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Index: Đihad Pera Stošić ne priznaje američke izbore
» lijepa vijest utorkom