svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Dakle vidljivo je na primjeru banovine hrvatske 1939 da procetnicki,velikosrpski elementi,orjunasi i projugoslavenski komunisti nisu se mirili s bilo kakvom hrvatskom drzavnoscu makar bila i u jugoslaviji..bas za vrijeme stvaranja banovine hrvatske nicu kao gljive poslije kise cetnicki ogranci i odbori po banovini
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Sto je bio SPORAZUM CVETKOVIC -MACEK .?
Jebote blesavog
I tko je organizirao proteste u BROGRADU povodom tog sporazuma ?
Ti i pamet . Uopce mi ne spominji pamet , jebote
2015-09-08
Prestani braniti NAJVEĆU HRVATSKU SRAMOTU NDH .
DRUGO.
BEMAM NISTA PROTIV OBILJEŽAVANJA SVIH ZRTAVA BLEIBURGA .
ONDA KADA BUDU SPOMENUTE I TISUCE PARTIZANSKIH KOJE SU PALE U SUKOBU S USTAŠAMA . LEGIJONARIMA UGLSVNOM.
ZAR POGINULI SLOVENCI, ZAGORCI. POSAVCI .. nisu isto zrtve ?
DRUGO.
BEMAM NISTA PROTIV OBILJEŽAVANJA SVIH ZRTAVA BLEIBURGA .
ONDA KADA BUDU SPOMENUTE I TISUCE PARTIZANSKIH KOJE SU PALE U SUKOBU S USTAŠAMA . LEGIJONARIMA UGLSVNOM.
ZAR POGINULI SLOVENCI, ZAGORCI. POSAVCI .. nisu isto zrtve ?
vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
I dobro tko je organizirao prosvjede u Beogradu , munjola ?
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
???.... ....kakve to veze ima s mojim postom koji opisije dogadjaje iz 1937 i skupu hss na kojem su sudjelovali komunisti..a ti o nekakvom vjerskom ratu i progonu tvojih iz mostara...bas si munjolaSora wrote:vuksadinare wrote:...jednom je bakaric pisao o titu u proljece 1937 na jednom skupu hss-a u velikoj gorici kako je bakaric napisao 'nacionalistickoj igranci' pristupio i veci broj lokalnih komunista i simpatizera i da je vrijeme da se ' nacionalisticka struja u partiji neutralizira jer je vrlo snazna,prevladavajuca'
Jednm je moja mama bježala iz Mostara znog ustasa .
Jednom su muslimani Mostara ubijani jer su bili na pogrešnoj strani Neretve .
Radilo o sukobu RAZLIČITIH VJERA DAKLE RELIGIJSKOM RATU .
za kojeg sigurno nisu krivci muslimani M .
2015-09-08
Koje prosvjede i koje godine nadrimunjolazSora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
2015-09-08
Prestanite braniti ustasiju
I kopati jezikom nove grobove Hrvata
Srami se ti vuce
Jel od gluposti ili lijenosti , ne mislis glavom nego bubregom
Podjelom Hrvata i poticanjem onog sto je najgore u povijesti . Snosite odgovornost za tragediju građanskog rata u RH
Primite se posla majku mu božju
Srami se ti vuce
Podjelom Hrvata i poticanjem onog sto je najgore u povijesti . Snosite odgovornost za tragediju građanskog rata u RH
Evo, ja cu da ti kazem... Inicijalnu kapislu organizovali su englezi, a primila se gradjanska, monarhisticka, domacinska, pravdoljubiva...i nazalost naivna Srpska mladost uz povike "Ziveo Kralj"... Ako mislis na komunca, tu propagandu mozes da okacis macku o rep kao celi crvenu istoriju posle toga...Sora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
Ko brani ustasiju? Ja iznosim cinjenice i dokaze upravo iz knjiga pisanih za vrijeme juge tj socijalizma...pp meni vrlo zaniljive arhive dokaza...i upravo suprotno ja dokazujem prije drugog svjetskog rata zajednistvo i suradnju hrvatskih desnih stranaka i ljudi sa komunistima i ljevicarima prohrvatske orjentacije...koju su pokusavali i srusili projugoslavenski elementi u partijiSora wrote:Prestanite braniti ustasiju
Srami se ti vuce
2015-09-08
Stanojko wrote:Evo, ja cu da ti kazem... Inicijalnu kapislu organizovali su englezi, a primila se gradjanska, monarhisticka, domacinska, pravdoljubiva...i nazalost naivna Srpska mladost uz povike "Ziveo Kralj"... Ako mislis na komunca, tu propagandu mozes da okacis macku o rep kao celi crvenu istoriju posle toga...Sora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
Ne razgovaram s cetnicima
Aj mrs
2014-04-29
vuksadinare wrote:Ko brani ustasiju? Ja iznosim cinjenice i dokaze upravo iz knjiga pisanih za vrijeme juge tj socijalizma...pp meni vrlo zaniljive arhive dokaza...i upravo suprotno ja dokazujem prije drugog svjetskog rata zajednistvo i suradnju hrvatskih desnih stranaka i ljudi sa komunistima i ljevicarima prohrvatske orjentacije...koju su pokusavali i srusili projugoslavenski elementi u partijiSora wrote:Prestanite braniti ustasiju
Srami se ti vuce
Ma nećeš to na taj nacin nista uspjeti
Nitko ne osporava idejnu orjentaciju SKJ prema jugoslavenskoj ideji
Ali zasto osporavate federalizam u toj drzavi ?
Ne kužim
Vec sam o zome pisKa i citaka milijun puta
Ako se hrvatski narod održao do danas , cemu se toliko koljete oko Jugoslavije I te proslosti u zajednici s ostalim južnoslavenskim narodima ?
Kao sada ..smo samostalni ?
2014-04-29
Sora wrote:Stanojko wrote:Evo, ja cu da ti kazem... Inicijalnu kapislu organizovali su englezi, a primila se gradjanska, monarhisticka, domacinska, pravdoljubiva...i nazalost naivna Srpska mladost uz povike "Ziveo Kralj"... Ako mislis na komunca, tu propagandu mozes da okacis macku o rep kao celi crvenu istoriju posle toga...Sora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
Aj mrs
2015-09-08
Jebem vam i seme i pleme komunisticko...Sora wrote:Stanojko wrote:Evo, ja cu da ti kazem... Inicijalnu kapislu organizovali su englezi, a primila se gradjanska, monarhisticka, domacinska, pravdoljubiva...i nazalost naivna Srpska mladost uz povike "Ziveo Kralj"... Ako mislis na komunca, tu propagandu mozes da okacis macku o rep kao celi crvenu istoriju posle toga...Sora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
Aj mrs
Stanojko wrote:Jebem vam i seme i pleme komunisticko...Sora wrote:Stanojko wrote:Evo, ja cu da ti kazem... Inicijalnu kapislu organizovali su englezi, a primila se gradjanska, monarhisticka, domacinska, pravdoljubiva...i nazalost naivna Srpska mladost uz povike "Ziveo Kralj"... Ako mislis na komunca, tu propagandu mozes da okacis macku o rep kao celi crvenu istoriju posle toga...Sora wrote:vuksadinare wrote:Munjola...nemas pojma...dio srpskih politickih struktura pristao je na stvaranje banovine hrvatske jer su se dobrano drmali temelji kraljevine jugoslavije a ne iz neke ljubaviSora wrote:Muvuksadinare wrote:Tko je ustao protiv stvaranja banovine hrvatske 1939?...velikosrpski elementi i politika te projugoslavenski komunisti na celu s titom...pametnom dosta
Jebote blesavog
Aj mrs
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
To ono u zenicu oka...
2015-09-08
Dobar tanasije...'sve sami komadanti a brigada i korpusa nigde'. ..
2015-09-08
Hahahahaha...tacno! Odlicno zapazanje. Pametan Japan...vuksadinare wrote:Dobar tanasije...'sve sami komadanti a brigada i korpusa nigde'. ..
E, budale, branila bi se na Klisu. Stvarno si oberidiot! Nije li bolje braniti se na Kupresu i imati duboku pozadinu, nego se svesti na uski obalni pojas? Nije više 16. stoljeće s topovima dometa 500 metarah, topništvo i zrakoplovstvo bi nas razvalili. Heregovina i Završje bili su presudni za obranu Dalmacije. Tko to ne vidi ili nema pojma o ratu, ili je petokolonaš.jasambrend wrote:kic wrote:Hrvati iz SB su vezali za sebe snage, koje bi inače otišle za Hercegovine, i onda bi pala cijela Dalmacijalala
Ma nije istina...ratovali su za to da Šuškov Široki bude glavni grad Herceg Bosne...sve drugo su floskule...Dalmacija bi se branila i obranila na Klisu...kao i u davna vremena...postojao je cijeli sustav utvrda koji bi Dalmaciju obranile...eto, kako je ona na Srđu obranila Dubrovnik recimo...
lipo sun napiso prijedlog, al ovo ti ni jugoslavija da moreš tumačiti riči kako oćeš.udba wrote:o, pa ovo je najbolji prijedlog do sada. Na ovome bi ti i Pusićka pozavidjela, branitelje u rezervat i nek loču, kurvaju se i drogiraju ko indijanci. A šta je s kockom? Kocka ništa?aben wrote:ma ne mislin ja na poljoprivredu kad rečen zemlja, mislin na vridnost. a ne bi večeras o administratorima, loše sanjam kad vako navečer razmišljan o njima.
al, kad već spominješ poljoprivredu,
nesretni problem veterana socijalističkog domovinskog rata bi se mogo rišiti ko indijanci u americi;
recimo da vam se da rezervat od poreza i carina i tako zemlja učini vrijednom, da dozvola da sadite i prodajete travu, opijum, da držite kurve i slične trenutno iracionalno zabranjene stvari.
da se razumimo, to su stvari koje triba dozvoliti svima, al, recimo da se vama daju deset godina ekskluzivno, imali bi bolji start i živili bi sami od svoje imovine.
pa kocka je kod nas legalna.
2014-04-16
Stvar starih savezništavah. Za što je nas baš briga. Mi moramo svoju prošlost raščistiti neovisno o stavovima iz vana. Tvoja opčinjenost komunističkom totalitarnom baštinom pomračuje ti um i nisi u stanju rasuđivati. U svemu treba razlučiti idealizam i zločine te svim žrtvama odati počast.jastreb wrote:Ovako. Mi moramo shvatiti da nam nitko nikada nije nanio toliko sramote i na leđa natovario takav teret kao što su to učinile ustaše.
Mi se i dan danas moramo na razne načine opravdavati i muku mučiti da dokažemo da svi Hrvati nisu ustaše.
I ovi šalabajzeri koji seru po partizanima morali bi znati da nas u svijetu nitko nikada nije prozivao zbog partizana i zbog Tita,niti nam na nos nabacivao komunizam ,niti ustanak u Srbu,niti zadnje dane rata. Uvijek se spominju Jasenovac,Pavelić,ustaše i zato ispada smiješno kada desničari kad je riječ o raskršćavanju sa prošlošću u prvi plan stavljaju partizane,a ne ustaše.
Partizane u svijetu smatraju za istinske heroje,a ustaštvo je težak teret sa kojime se i 70 g. od 2.svj.rata moramo suočavati i od kojega se i dan-danas opravdavamo.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nevini zatočeni djelatnici vodovoda u slučaju Danke Ilić? Brat nevin ubijen?
» Ubijen dugogodišnji predsjednik Čada samo dan nakon pobjede na izborima
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
» Stipe Mesić strike again,,Na Bleiburgu nitko nije ubijen''
» Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen
» Ubijen dugogodišnji predsjednik Čada samo dan nakon pobjede na izborima
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
» Stipe Mesić strike again,,Na Bleiburgu nitko nije ubijen''
» Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen
Page 5 of 6