Novi napad u Njemačkoj: Napadačica u autobusu nožem ranila pet osoba, tri su u kritičnom stanju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novi napad u Njemačkoj: Napadačica u autobusu nožem ranila pet osoba, tri su u kritičnom stanju
onaj blesavi forumski švabo se učlanio u krivu partiju
https://www.politico.eu/article/vladimir-putin-next-coup/
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Re: Novi napad u Njemačkoj: Napadačica u autobusu nožem ranila pet osoba, tri su u kritičnom stanju
ti i dalje menadžriš, hitaš limove u prešu- nakon 2g školovanja na burzi, opametio se nisi.Hoholo Mudovski wrote:onaj blesavi forumski švabo se učlanio u krivu partiju
radiš za krepavicu ali se ne hvališ crkotinom jer je min plaća u HR viša nego tvoja krepotina
2014-12-30
Šta se ljutišveber wrote:ti i dalje menadžriš, hitaš limove u prešu- nakon 2g školovanja na burzi, opametio se nisi.Hoholo Mudovski wrote:onaj blesavi forumski švabo se učlanio u krivu partiju
radiš za krepavicu ali se ne hvališ crkotinom jer je min plaća u HR viša nego tvoja krepotina
Podržavam Afd
Trebao bi biti sretan
RayMabus wrote:Kad u Njemačkoj i Austriji ojača krajnja desnica ovoj ćemo zatvoriti granice pa će joj cijela Afrika zapet u Italiji.
Talijanski premijer Giorgio Meloni poziva na potapanje brodova s migrantima.
" Molim vas! Riskiramo da postanemo europski izbjeglički kamp! Riskiramo da postanemo predmet podsmjeha za cijeli svijet! Već nam se rugaju u cijelom svijetu. Trebamo pomorsku blokadu Libije i početi potapati brodove nevladinih organizacija "
Usput došla je na vlast tjedan prije nego je Komšić izabran i po četvrti put pa je kabala u Americi i Briselu padala u nesvjest.
Ja sam je postavio: srušio sam onu prije ljevičarsku vladu koja je na tom sastanku EU ( 20.02.2022 ) digla ruku protiv Hrvatske i podržala islamski vilajet meni poviše glave.
Ona prica jedan dan jedno, drugi dan drugo.
Meloni nije nikakav parametar.
To kada je bila mladja, sada se smirila malo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Meloni je kontrolirano smeće...Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Kad u Njemačkoj i Austriji ojača krajnja desnica ovoj ćemo zatvoriti granice pa će joj cijela Afrika zapet u Italiji.
Talijanski premijer Giorgio Meloni poziva na potapanje brodova s migrantima.
" Molim vas! Riskiramo da postanemo europski izbjeglički kamp! Riskiramo da postanemo predmet podsmjeha za cijeli svijet! Već nam se rugaju u cijelom svijetu. Trebamo pomorsku blokadu Libije i početi potapati brodove nevladinih organizacija "
Usput došla je na vlast tjedan prije nego je Komšić izabran i po četvrti put pa je kabala u Americi i Briselu padala u nesvjest.
Ja sam je postavio: srušio sam onu prije ljevičarsku vladu koja je na tom sastanku EU ( 20.02.2022 ) digla ruku protiv Hrvatske i podržala islamski vilajet meni poviše glave.
Ona prica jedan dan jedno, drugi dan drugo.
Meloni nije nikakav parametar.
To kada je bila mladja, sada se smirila malo.
Kada se jedna Italija ( po snazi kao Rusija ) ne može nositi s trpačinom. Možemo zamisliti na što će ličiti ovdje kulturna revolucija kad nam je nametne naš dragi vođa po direktivi iz Brisela.
viđam ekipu tvojeg profila.
bez škole znanja, pogubljeni u svijetu koji samo tarži minimum nekog znanja. sve te godine u njemačkoj a razina znanja ti je kao 9g osnovne škole.
jadan si i neškolovan. zato i nahitavaš pleh na štance.
bez škole znanja, pogubljeni u svijetu koji samo tarži minimum nekog znanja. sve te godine u njemačkoj a razina znanja ti je kao 9g osnovne škole.
2014-12-30
Jedino što kod tebe cijenim je članstvo u AfDveber wrote:viđam ekipu tvojeg profila.
Treba ih natrpat kmicama i mujagama pa neka se bodu noževima i sjekirama.
Poslije ćemo ubaciti malokalibarsko oružje pa će cijela Njemačka postat jedan veliki Bronx.
Na kraju će krajnja desnica sama osvajati više od 50% glasova.
A onda kad dođemo na vlast zabranit ćemo sve ostale političke stranke.
SVIMA ĆU VAM GRKLJANE PREREZAT U TOJ NJEMAČKOJ RADI TOG KOMŠIĆA.
Poslije ćemo ubaciti malokalibarsko oružje pa će cijela Njemačka postat jedan veliki Bronx.
Na kraju će krajnja desnica sama osvajati više od 50% glasova.
A onda kad dođemo na vlast zabranit ćemo sve ostale političke stranke.
SVIMA ĆU VAM GRKLJANE PREREZAT U TOJ NJEMAČKOJ RADI TOG KOMŠIĆA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi napad nožem u Njemačkoj
» novi napad u njemačkoj
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» Novi islamistički napad u Njemačkoj
» Spriječen novi teroristički napad u Njemačkoj, cilj je bilo ministarstvo financija
» novi napad u njemačkoj
» Novi teroristički napad u Njemačkoj
» Novi islamistički napad u Njemačkoj
» Spriječen novi teroristički napad u Njemačkoj, cilj je bilo ministarstvo financija
Page 2 of 2