DORH istražuje bivšeg ministra Crnoju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DORH istražuje bivšeg ministra Crnoju
Darinko Bago iz Končara?redder4 wrote:Ero wrote:PS:
DakleM, država ti da 1€ i ti od njega napraviš 2€ ...jedan meni, jedan tebi...
U ovo može povjerovati samo totalna neznalica.
Sad bi DORH trebao provjeriti tko je kupio ona 2 stana i s čijim novcem.
Predpostavljam da su kupljeni s državnim novcem.
EHH, ERO - zaboravio si BAGU i njemu IDE određeni dio ; sjećaš se one ; pola meni - pola tebi - 20 % BAGI - ehh - jbga ; više ni sam nisam siguran koliko je BAGO trebao dobiti - previše je ovakvih sličnih slučajeva u HR u zadnjih 20ak godina !
Guest- Guest
Jbte, Eva, barem bi mi trebala biti zahvalna na sugestiji...uzmi kredit 100.000 € , izgradi tri stana, vratiš kredit i ostane ti 1 stan čiste zarade.Eva wrote:Ne družim se s političarima. Ipak imam ukusa i držim do sebe.Ero wrote:Ministar ti je krimos. Provjeri. Neće biti teško....samo provjeri tko je kupio ona 2 stana i s čijim "kreditom".Eva wrote:Kaj si ga poznaval osobno, kao Miha Crnoju? Zato sam ga pitala, ono frend ti je krimos.Ero wrote:Mene je frapirao onaj misnistar što je dobio kredit, napravio 3 stana, prodao 2, vratio kredit i ostao mu 1 stan.Eva wrote:Miha, jel te razočaral Mijo?
Kod Crnoje je sve jasno, ali ovo što navodim je kriminal.
Ne može se u građevinarstvu ostavriti ni 10% dobit na uloženo, a ispada da su neki znaju ostvariti čak 100% dobit na uloženo.
Eva, javi se...evo ti biznisa.
Meni si za na konto autorskih prava dužna pola dobiti - stana.
Meni si za na konto autorskih prava dužna pola dobiti - stana.
Fala na savjetu, ali nit sam pohlepna, nit igram prljavo. Čist račun duga ljubav moj je moto. I mirno spavamo i ja i moj muž i naša deca. A i vjerujem u kozmičku pravdu, da ak si ti drugom učinil nažao, to bu ti se vratilo kad tad, ak ne na tebi onda na tvojoj djeci. Tak da s vragom ugovore ne sklapam, i šlus (Frida bok ma di bila )
Guest- Guest
To si mi ukrala, Bog će te kaznit...Eva wrote:Fala na savjetu, ali nit sam pohlepna, nit igram prljavo. Čist račun duga ljubav moj je moto. I mirno spavamo i ja i moj muž i naša deca. A i vjerujem u kozmičku pravdu, da ak si ti drugom učinil nažao, to bu ti se vratilo kad tad, ak ne na tebi onda na tvojoj djeci. Tak da s vragom ugovore ne sklapam, i šlus (Frida bok ma di bila )
Kaj šlus i Fridu? Ajde, dobro sve žene iznad 45 su tvoje, to je općepoznato, no smijem ju pozdravit?Ero wrote:To si mi ukrala, Bog će te kaznit...Eva wrote:Fala na savjetu, ali nit sam pohlepna, nit igram prljavo. Čist račun duga ljubav moj je moto. I mirno spavamo i ja i moj muž i naša deca. A i vjerujem u kozmičku pravdu, da ak si ti drugom učinil nažao, to bu ti se vratilo kad tad, ak ne na tebi onda na tvojoj djeci. Tak da s vragom ugovore ne sklapam, i šlus (Frida bok ma di bila )
Guest- Guest
Stav, stav i ne Fridu. Tko ti je ta Frida?Eva wrote:Kaj šlus i Fridu? Ajde, dobro sve žene iznad 45 su tvoje, to je općepoznato, no smijem ju pozdravit?Ero wrote:To si mi ukrala, Bog će te kaznit...Eva wrote:Fala na savjetu, ali nit sam pohlepna, nit igram prljavo. Čist račun duga ljubav moj je moto. I mirno spavamo i ja i moj muž i naša deca. A i vjerujem u kozmičku pravdu, da ak si ti drugom učinil nažao, to bu ti se vratilo kad tad, ak ne na tebi onda na tvojoj djeci. Tak da s vragom ugovore ne sklapam, i šlus (Frida bok ma di bila )
Frida Khalo, tvoja vršnjakinja
Ma šalim se, kultašica Frida, ex Tepih, odavno ne piše na forumima, ali ima je poštapalicu šlus, pa me to uvijek sjeti na nju.
Ma šalim se, kultašica Frida, ex Tepih, odavno ne piše na forumima, ali ima je poštapalicu šlus, pa me to uvijek sjeti na nju.
Guest- Guest
Žene su i inače "čuđenje u svijetu".Eva wrote: dobro sve žene iznad 45 su tvoje, to je općepoznato, no smijem ju pozdravit?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sestra ministra Marića postala šefica u državnoj agenciji koja istražuje Agrokor
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Dragana Mektića za zloupotrebu položaja i ovlasti
» Migranti se udomljavaju: sin bivšeg afganistanskog ministra obrane kupio je vilu od 20,9 milijuna $ u Beverly Hillsu
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Dragana Mektića za zloupotrebu položaja i ovlasti
» Migranti se udomljavaju: sin bivšeg afganistanskog ministra obrane kupio je vilu od 20,9 milijuna $ u Beverly Hillsu
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Page 4 of 4