Hrvatski udžbenici uče djecu da su Srbi 'teroristi'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski udžbenici uče djecu da su Srbi 'teroristi'
Ne ide tebe, već idiota. Evo i moga priloga.Eva wrote:Da poglavniku, prije bezglavniku.
Evo, jedne domoljubne iz mog kraja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Nego, stavrno, imaš kakav link na neki vaš udžbenik povijesti.
Drzim jedan u ruci, Cezar. Od uspona do martovskih Ida.
2014-12-30
Ja bi posle onog pecanja malo zaćutao. Navukao te epikur kao soma.Regoč wrote:To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Ti si sigurno u školi bio "kao Bane".
Regoč wrote:Ne ide tebe, već idiota. Evo i moga priloga.Eva wrote:Da poglavniku, prije bezglavniku.
Evo, jedne domoljubne iz mog kraja.
Da vidim šta će sada Megi da kaže.
Nije li Bane bio dobar đak i pristojan dečko?dzango wrote:Ja bi posle onog pecanja malo zaćutao. Navukao te epikur kao soma.Regoč wrote:To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
2014-04-12
Nema tu previše mudrovanja ; VELIKOSRPSKA AGRESIJA NA HRVATSKI NAROD U CILJU STVARANJA VELIKE SRBIJE - tko to ne ČITA ISPRAVNO je ČETNIK ili 5 kolona srbčadi u Hrvatskoj !!
ODJEBITE više s svojim podmetanjima i lažima !!
ODJEBITE više s svojim podmetanjima i lažima !!
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Ja bi u udžbenik uz natpis srpski teroristi stavila još za ilustraciju Nikolica, Vučića i onog četnika sto je laprdao o ustaskom vikaru .. Ne znam čega im je to ministar.. Laži valjda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sele, treba da stavis sliku pravog cetnika a ne te laznjake... :)kaja_333 wrote:Ja bi u udžbenik uz natpis srpski teroristi stavila još za ilustraciju Nikolica, Vučića i onog četnika sto je laprdao o ustaskom vikaru .. Ne znam čega im je to ministar.. Laži valjda.
Ti me svaki put iznenadišStanojko wrote:Jupiii...ja sam cetnik :)
Nego, daj ti link na knjigu iz povijesti..neki razred u kojem se obrađuje velikootadžbinski rat..
2014-04-12
Jeste. Podoban. Takve nastavnice najviše vole.Regoč wrote:Nije li Bane bio dobar đak i pristojan dečko?dzango wrote:Ja bi posle onog pecanja malo zaćutao. Navukao te epikur kao soma.Regoč wrote:To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Uhvatio sam se.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
I? Umiljato janje dvie majke sisa.dzango wrote:Jeste. Podoban. Takve nastavnice najviše vole.Regoč wrote:Nije li Bane bio dobar đak i pristojan dečko?dzango wrote:Ja bi posle onog pecanja malo zaćutao. Navukao te epikur kao soma.Regoč wrote:To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Ja čekam link..koliko će ti trebati otprilike da prostudiraš i pošalješ?dzango wrote:Uhvatio sam se.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
2014-04-12
Jebeš te. Ja bi stavio Čedu Antića.kaja_333 wrote:Ja bi u udžbenik uz natpis srpski teroristi stavila još za ilustraciju Nikolica, Vučića i onog četnika sto je laprdao o ustaskom vikaru .. Ne znam čega im je to ministar.. Laži valjda.
Ja sam se uhvatio onih klipova sa Jutjuba za koje ništa ne kažeš drugima iako su nastavili. Moj ti smeta samo zato što je ćirilični.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ja čekam link..koliko će ti trebati otprilike da prostudiraš i pošalješ?dzango wrote:Uhvatio sam se.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Sisa...Regoč wrote:I? Umiljato janje dvie majke sisa.dzango wrote:Jeste. Podoban. Takve nastavnice najviše vole.Regoč wrote:Nije li Bane bio dobar đak i pristojan dečko?dzango wrote:Ja bi posle onog pecanja malo zaćutao. Navukao te epikur kao soma.Regoč wrote:To smo i prije kužili.dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
dzango wrote:Ja sam se uhvatio onih klipova sa Jutjuba za koje ništa ne kažeš drugima iako su nastavili. Moj ti smeta samo zato što je ćirilični.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ja čekam link..koliko će ti trebati otprilike da prostudiraš i pošalješ?dzango wrote:Uhvatio sam se.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Jesi se ti ovako i u školi stalno žalio?! Sad shvaćam zašto knjigu nisi volio..
Uhvatila sam te zadnjeg,takva ti je sudba bila..ne izvlači se nego šalji neki link..još ću sama morat kraj vas, tststs
2014-04-12
Zavisi. Ako je bila zgodna nastavnica, onda jesam.ZezaNaZrnuGraška wrote:dzango wrote:Ja sam se uhvatio onih klipova sa Jutjuba za koje ništa ne kažeš drugima iako su nastavili. Moj ti smeta samo zato što je ćirilični.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ja čekam link..koliko će ti trebati otprilike da prostudiraš i pošalješ?dzango wrote:Uhvatio sam se.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ali se držiš kompa, pa se sad malo uhvati udžbrnika po stare dane..dzango wrote:Dobro, to za vatanje nije loše. Odakle mi link? Ja sam se u životu uvek držao podalje od udžbenika. Još u školi.ZezaNaZrnuGraška wrote:Tebe sam uhvatila..dzango wrote:Svi stavljaju svašta a samo ja kriv? Još sam pustio najbolju muziku.ZezaNaZrnuGraška wrote:Ne uništavaj mi temu, radije stavi link na vašu knjigu iz povijesti..
Jesi se ti ovako i u školi stalno žalio?! Sad shvaćam zašto knjigu nisi volio..
Uhvatila sam te zadnjeg,takva ti je sudba bila..ne izvlači se nego šalji neki link..još ću sama morat kraj vas, tststs
Mrzi me da tražim. A i sumnjam da ima. Ako bi ih bilo online, šta bi prodavali?
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi uče hrvatski
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Srbi u BiH napali hrvatske svatove.Hrvatski veleposlanik se pobunio
» Hrvatski suverenitsti : SPC smatra da su svi pravoslavci u ex Yu pa tako i u Hrvatskoj Srbi
» Uskoro će malo tko govoriti hrvatski, ali za to neće biti krivi Srbi
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Srbi u BiH napali hrvatske svatove.Hrvatski veleposlanik se pobunio
» Hrvatski suverenitsti : SPC smatra da su svi pravoslavci u ex Yu pa tako i u Hrvatskoj Srbi
» Uskoro će malo tko govoriti hrvatski, ali za to neće biti krivi Srbi
Page 3 of 4