Održao lekciju iz povijesti mladim HOS-ovkama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Održao lekciju iz povijesti mladim HOS-ovkama
ujević jest bio alkić, dobro opisan u Kiklopu
i ljevičar, zagovornik komunizma jednakosti i partije iz rusije
daj se obrazuj. ne tipkaj bzvz
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:
moj djed je naredio ustašama da se streljaju jer su poklali pijani selo, jebali te usraše u čvalje. napravili su sranja za 5 generacija. pijandure iz bosne.
franjo ih je trebao
Jedan djed nacist, drugi ustaša a ti na braniku bratstva i jedinstva?
Inače sam pročitala i imam masu knjiga o Bleiburgu, položaju Hrvata u prvoj Jugoslaviji, prije sam stavljala i citate, sad mi je svejedno hoće li netko shvatiti ili neće. Mi smo duboko podijeljen narod, ali ni prvi ni zadnji ni jedini.
Ali kad mi netko počne sa ad hominem argumentima onda znam da sam ubola u ranu.
A napisala sam za jugofiličare da su kratke pameti jer se njihov partizanski dernek dogodio 24.5. znači ne tako davno. Ako išta ne podnosim to su dvostruka mjerila. Zato sam došla na ovu temu. Nisam zapratila što je Klasić rekao o tome. I Debo.
Inače, istina o ratu i poraću u Hrvatskoj prošla je kroz toliko komunističkih filtera da službenoj verziji uopće ne vjerujem. A ni oni "ustaše" iz Imotskoga.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
Falio si ceo fudbal, rekao bi Speare.veber wrote:ujević jest bio alkić, dobro opisan u Kiklopu
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
ljubavi, nije poanta u pišanju već u okruženju tadašnjeg zagreba i oblokavanju "umjetnika"ljubo1212 wrote:tin ujević nije nikad pišao po električnim vodovima...
ujević nije nikad prešap današnju heizelovu ranko nikada nije potvrdio niti opvrgnuo da je to lik iz stvarnog života
sva tri su bili teški alkići i kroz pero su se opisali.
znaš li da je tin opjevao auuto?
2014-12-30
dušo, da mi je netko prije 10g rekao da ću postat član AfD, rekao bi mu da je kreten. vremena se mijenjaju, mujage su opsanost.metilda wrote:Falio si ceo fudbal, rekao bi Speare.veber wrote:ujević jest bio alkić, dobro opisan u Kiklopu
2014-12-30
nego ljubo, jesi li pročitao Majstor i Margarita?
2014-12-30
Što većina Hrvata osjeća?
"Hitler je bio dobar, a korijen Hrvatske su ustaše."
Znači, moram i ja?
"Hitler je bio dobar, a korijen Hrvatske su ustaše."
Znači, moram i ja?
crvenkasti-
2014-04-17
dijagram wrote:Ajde, čestitam i svako dobro želim. Sad će i longi, samo da se obračuna s komšićem.darth_vader wrote:dijagram wrote:oho, zivi smo...darth_vader wrote:Lekciju iz povijesti? Pa da Visković!??
a kud su nestale one dvi bitange
pljackaju jadne turiste, gule ih nemilosrdno
nikad im dosta soldi
Btw...dobija ćer u međuvremenu. Longi stalno kuka o natalitetu, a nitko ništa konkretno ne poduzima pa rekoh...
Hvala puno...a Longi, hah...treba one stanove sačuvat' koje je mukom izborija. Ne da tim emancipiranim oštrokondžama nit' blizu. Mudar, mudar, nego što...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:ideš mali, pa ti radiš i noćne.darth_vader wrote:dijagram wrote:oho, zivi smo...darth_vader wrote:Lekciju iz povijesti? Pa da Visković!??
a kud su nestale one dvi bitange
pljackaju jadne turiste, gule ih nemilosrdno
nikad im dosta soldi
Btw...dobija ćer u međuvremenu. Longi stalno kuka o natalitetu, a nitko ništa konkretno ne poduzima pa rekoh...
čestitke majci
Treća smjena, zaružilo se malo i eto ti sad... napokon kćer, neš mi se samo ti hvalit okolo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šprajc održao lekciju
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Na levo krug : Mladim Grcima još tri mjeseca dodatno vojnog roka da služe otadžbini
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Na levo krug : Mladim Grcima još tri mjeseca dodatno vojnog roka da služe otadžbini
Page 3 of 3