Orban dobio 'ponudu' za napustiti EU: "Uvijek možete izaći"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orban dobio 'ponudu' za napustiti EU: "Uvijek možete izaći"
Hoholo Mudovski wrote:Sve Američki igrači, ne Evropski.Serbinho-3 wrote:.
Poljska je faktor destabilnosti Evrope uz Sarajevo,
Pristinu,
Sve bi bilo ok da je Amerika, Američki igrač ( barem kada je kulturno obogaćivanje u pitanju), a nije. Amerika je pod kontrolom Židova, a oni pomoću dolara i američke mornarice vladaju svijetom.
BINGO.cista 5 sjedi dole.
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Kad ne ide utjecaj novcem uvijek imaš Epsteinov otok na kojem ih slikaš gole s maloljetnicama i onda ti jedu iz ruke...
2023-08-31
Hoholo Mudovski wrote:Ja mislim da Orban želi da sssr izađe iz EU.vili40 wrote:haha...da podsjeća na sssr,pa jel su mađari i drugi molili ruske tenkove da im uđu i okupiraju državu?Da i lijepo su ih molili da ostanu tamo do raspada da ih čuvaju od nacizma,nisu tu okupaciju trebali ni platiti,osim ako jesu i to krvavo.Hoholo Mudovski wrote:EU je tvorevina koja podsjeća na sssr.vili40 wrote:a poljska svemirski brod za mađare...sad je poljak glup a ne vi kojima treba sto puta ponoviti jednostavno prosto pitanje:Ako vam u toj EU nije dobro,tko vas prisiljava da budete u toj tvorevini?????????Serbinho-3 wrote:
Poljak je glup a Orban Ronaldinho.
Nije EU bivši sovjetski savez u kojem si prisilno morao ostati dok konačno ne krepa.Pa jel to tako teško pitanje?
A i Raspasti će se kao sssr
Ne treba ići nigdje, samo treba biti strpljiv
a vidi ti sad EU,možeš izaći kad god hoćeš ali filozof hoće pare i ostale povlastice pa mu se ne ide van,pa carine,pasoši i ostale pizdarije...jednostavno je,referendum pa kako narod veli ako ih prije ne izbace van naglavačke,dojadili su i bogu i vragu.
Sad cviljenje a putler zaglavio u blatu na istoku ukrajine i ne mrda.
Ovo nije EU u koju su članice ušle
uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
vili40-
2015-08-02
Podmićivanje, ucjena i iznuda.
Na tome je zasnovan čitav zapadni sistem.
Mafija par excellence.
Mafija par excellence.
crvenkasti-
2014-04-17
ovi drugi preko sve 'čistunci' i mafije nema..crvenkasti wrote:Podmićivanje, ucjena i iznuda.
Mafija par excellence.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ja sam kao i svaki patriot glasao kontra ulaska.vili40 wrote:uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
Tusućugodišnji san nije bio Euro i EU, nego nešto što su mnogi zaboravili
Ako izađamo zavrtim janje s hrvatskih pašnjaka.
Hoholo Mudovski wrote:Veleuvaženi gospodine, Sora je afirmativna oko psihičkih poremećaja koji rezultiraju seksualnim devijantnostima, a Ero efendija nam se još nije izjasnio što sam misli oko poremećaja koji se kriju iza tih "slova"Službenik wrote:Hoholo Mudovski wrote:A mislim, činjenica da Sora drži lekcije o demokraciji kaže kakva je EU postala nakupina...Sora wrote:za fašiste u EU NEMA DA SE KURČIŠ DRUGAČIJIM MIŠLJENJEM
Bogami druže Mudovski, kad drugarica Sora to veli za ove uberliberalne LGBTIQP(P znači pedofilija)+ fašistoide, onda je to doista došlo do vrhunca.
Mnijem druže Mudovski da u njegovom slučaju izostanak izjašnjavanja tj. šutnja jednostavno znači odobravanje.
A sjećam se davnih dana kad je ovdje bio perjanica konzervatizma i tradicionalnih vrijednosti i putinofil samo takav.
Ali tako je to ... šipt .... hoću reći ilirski posli.
Slava.
Hoholo Mudovski wrote:Ja sam kao i svaki patriot glasao kontra ulaska.vili40 wrote:uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
da nismo usli alternativa bi bio standard srbije ako srece i sin ivica pasalica kao nasljednik dinastije na vlasti... no dobro postoji mogucnost da bi postali svicarska kako ti romanticno zamisljas , teoretski jelte
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ja pak vidim uzlet kakav je imala Njemačka u razdoblju 1930-1938...debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ja sam kao i svaki patriot glasao kontra ulaska.vili40 wrote:uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
da nismo usli alternativa bi bio standard srbije ako srece i sin ivica pasalica kao nasljednik dinastije na vlasti... no dobro postoji mogucnost da bi postali svicarska kako ti romanticno zamisljas , teoretski jelte
Hoholo Mudovski wrote:Ja pak vidim uzlet kakav je imala Njemačka u razdoblju 1930-1938...debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ja sam kao i svaki patriot glasao kontra ulaska.vili40 wrote:uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
svatko vidi ono sto zeli vidjeti... osobno vidim pristojne ljude koji se ujedine neovisno o politickim razlikama kontra totalitarnog rezima pod krinkom demokracije kao francuzi recimo kad izazovi prihajali sto bi rekao kolega @eroliki
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Da kao i 1918te.debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ja pak vidim uzlet kakav je imala Njemačka u razdoblju 1930-1938...debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ja sam kao i svaki patriot glasao kontra ulaska.vili40 wrote:uvijek se može izaći,kome nevalja sretan put i mirno moreHoholo Mudovski wrote:
svatko vidi ono sto zeli vidjeti... osobno vidim pristojne ljude koji se ujedine neovisno o politickim razlikama kontra totalitarnog rezima pod krinkom demokracije kao francuzi recimo kad izazovi prihajali sto bi rekao kolega @eroliki
Uvijek ima neki poriv za uletiti u maglu
Orban planira da pošalje vojsku u Čad
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban planira da nastavi realizaciju plana o stacioniranju vojnika u Čadu da bi se suzbile migracije u Evropu.
Orban je govorio o planu poslije sastanka sa predsjednikom te afričke zemlje Mahamatom Idrisom Debijem Itnom u Budimpešti, prenijela je agencija DPA.
Čad igra ključnu ulogu u kampanji protiv migracije iz regije Sahela prema Evropi. Zbog toga je sa njegovim predsjednikom sada dogovoren složen paket za realizaciju saradnje", napisao je mađarski premijer na "Fejsbuku".
Orban je tokom dana potpisao dva dekreta, koji su objavljeni u mađarskom Službenom glasniku, a u njima se navodi da postoji bilateralni sporazum o odbrani.
Detalji tek treba da budu razrađeni i dostavljeni mađarskom parlamentu. Debi danas nije komentarisao ovo pitanje, a razgovori se nastavljaju sutra.
Čad, u kojem živi oko 19 miliona ljudi, leži na važnoj raskrsnici između krizom pogođenih država Sudana, Libije, Nigera i Centralnoafričke Republike.
Takođe je važan saveznik Zapada u ovom nestabilnom dijelu svijeta
Similar topics
» '' CERAR MILANOVIĆU: Ne možete izaći iz arbitraže, riješimo problem tolerantno ''
» Orban prvi put javno nagovijestio mogućnost da Mađarska napustiti EU
» Orban: Malo je verovatno da će jadni Ukrajinci iz sukoba sa Rusima izaći kao pobednici
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» Orban prvi put javno nagovijestio mogućnost da Mađarska napustiti EU
» Orban: Malo je verovatno da će jadni Ukrajinci iz sukoba sa Rusima izaći kao pobednici
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
Page 2 of 2