Predsjednica pomaže kumu Mamiću da izbjegne zatvor
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Predsjednica pomaže kumu Mamiću da izbjegne zatvor
Ero wrote:Vau, Boško, uspio si napisati dvije rečenice bez boldanja.sitting_bull wrote:viđe vasinog spavača kako se probudio.
kao, bosanac u deželi pa vodi brigu o nesuđenoj domovini rvackoj, a ono parašpijunsko potrčkalo...
Sa'će te u ćeliji unaprijediti za glavog za timarenje konja Führeru.
pusti priče, buzorantu.
ti znaš, a sada i ja znam koja si gnjida pa se slobodno ponašaj tako.
ti si prolazan lik u mom životu, ali sebi uvijek ostaješ i od sebe ne možeš pobjeći.
želim ti sreću samome sa sobom...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istokusitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Gdje ces ti?...
ostajem u hrvatskoj.
meni ne treba druga domovina kao vama bosancima, ili kao debeloj plavuši koja se smuca i prodaje za dolare po kanadi, americi, belgiji ili sada po pešti, varšavi i beogradu.
bijah tu uvijek kad je trebalo pa ću biti i sada kada profašističke aveti misle kako su uhvatile boga za bradu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Zar ima mista? Da ti ne bude tisno, jadan nebiJo.
ima.
kao i uvijek voda odnese takva politička govna pa narod lakše diše...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istoku
ti si teška budala koja nigdje nema domovinu, ni u bosni, ni u hrvatskoj niti igdje u pečalbi.
napunili ti glavu nekim arijevskim pričama o kršćanstvu kojeg ne prakticiraju, o državotvornosti koju instalirana predsjednica prodaje za nato plaću ili židovski stečajni upravitelj rasprodaje onima koji su ga poslali, a ti i dalje sanjaš o srednjoj europi...
možda jednog dana kad odjaši haso, kad se pacifizira vaso i kad nesposobni a bolesno ambiciozni od popova poškropljeni mutavi i zmija iz šume striborove završe kako to biva u pričama sa sretnim završetkom.
ovo danas u hrvatskoj nije ono što hrvatska zaslužuje...
sitting_bull-
2015-09-28
Vidim da je šiting tu, znači ima priče o plavuši i vasinim kmetovima a s obzirom na naslov teme vjerojatno liže mamićevu stražnjicu onako pride.
Guest- Guest
Jebeš vodu, ne se sekirat, i timarenje konja je časno zanimanje.sitting_bull wrote:Ero wrote:Zar ima mista? Da ti ne bude tisno, jadan nebiJo.
ima.
kao i uvijek voda odnese takva politička govna pa narod lakše diše...
PS: Jebeno je ako je bilo s konja na magare...kakogod, pazi nase dok ga timariš.
Last edited by Ero on 8/2/2016, 00:00; edited 1 time in total
Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedansitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istoku
ti si teška budala koja nigdje nema domovinu, ni u bosni, ni u hrvatskoj niti igdje u pečalbi.
napunili ti glavu nekim arijevskim pričama o kršćanstvu kojeg ne prakticiraju, o državotvornosti koju instalirana predsjednica prodaje za nato plaću ili židovski stečajni upravitelj rasprodaje onima koji su ga poslali, a ti i dalje sanjaš o srednjoj europi...
možda jednog dana kad odjaši haso, kad se pacifizira vaso i kad nesposobni a bolesno ambiciozni od popova poškropljeni mutavi i zmija iz šume striborove završe kako to biva u pričama sa sretnim završetkom.
2015-09-08
Ero wrote:deda na aparatima wrote:
Hasanbegović je po svom svjetonazoru običan islamofašist, ISILovac u odjelu i kravati
Da smo mi iole normalan forum, za ovo bi bio trajno baniran.
I ne samo to, za ovakvu tvrdnju bi morao biti prijavljen i abuse službi, pa i sudu.
Možda netko i pročita ovu moju primjedbu i postupi onako kako mu zakon nalaže.
koja normalna osoba u svojim mladenačkim danima eto nema što pametnije za raditi nego učlaniti se u fašistički, ili antifašistički savez?
jer to mu je ideal, smisao života
Guest- Guest
Precednica je ŠIROKOGRUDNA
Ima stila . Fakat .
Ono, aj ti budi faca pa pomazi sirote lopine kojima prijeti cuza.
Pa.. Prava majka.. Croatie.
Ima stila . Fakat .
Ono, aj ti budi faca pa pomazi sirote lopine kojima prijeti cuza.
Pa.. Prava majka.. Croatie.
Indikativno je da se želi smijeniti vrhunskog profesionalca, koji uzgred budi rečeno američki Hrvat, došao u HR 1990. na poziv G. Šuška, i koji se nikada nije bavio politikom nego samo strukom. Zanimljiva je činjenica također da ga je Milanović postavio na mjesto ravnatelja SOA-e u listopadu 2012 kada je istekao mandat J. Buljeviću. Razotkrivanje slovenskih muljaža s arbitražom upravo je zasluga D. Lozančića. I sad je taj isti Lozančić kriv što predsjednica države ne zna birati društvo i kaj su joj kućni prijatelji likovi koje normalne osobe ne bi na cesti štele srest.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hahahahaha..Fuk,bas me nasmije..enivej,Sinjanin si pa imas cistu desetku za geografsko podrijetlo...vuksadinare wrote:Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedansitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istoku
Guest- Guest
Ero wrote:Jebeš vodu, ne se sekirat, i timarenje konja je časno zanimanje.
PS: Jebeno je ako je bilo s konja na magare...kakogod, pazi nase dok ga timariš.
timarenje me ne zanima, a i da me zanima mjesto na pantovčaku je popunjeno što se lijepo vidi na slikama iz ureda.
osim toga, konji su plemenite životinje tako da me timarenje nekih surogat ženskih konja ne zanima...
sitting_bull-
2015-09-28
Turčin Vučinabogomdani wrote:hahahahaha..Fuk,bas me nasmije..enivej,Sinjanin si pa imas cistu desetku za geografsko podrijetlo...vuksadinare wrote:Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedansitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istoku
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedan
tsss, jebote, što si ti opasan!
ti, tvoj jaran ero i hasan na braniku otadžbine koju nemate pa makar virtualno od sebe pokušavate napraviti rvatine.
po nastupu i mentalnom sklopu vučete na nikoletinu bursaća što je za eru mrkonjićgradskog logično, a za tebe tek treba istražiti zašto želiš imati iste korijene kao i milanović...
sitting_bull-
2015-09-28
Kad god i bilo kad da utvrdimo korijene i moje i tvoje ciji su autohtonisitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedan
tsss, jebote, što si ti opasan!
ti, tvoj jaran ero i hasan na braniku otadžbine koju nemate pa makar virtualno od sebe pokušavate napraviti rvatine.
po nastupu i mentalnom sklopu vučete na nikoletinu bursaća što je za eru mrkonjićgradskog logično, a za tebe tek treba istražiti zašto želiš imati iste korijene kao i milanović...
2015-09-08
Fuk je meni simpa coek..onako od zemlje i naroda...
Guest- Guest
A sto se tice predsjednice da je mogla drustvo birat mogla je ali i nije mogla..zasto nije mogla?...pa zato sto je hdz u financ gabuli da bi sam mogao pokriti troskove njene predsjednicke kampanje jer nije na vlasti...a kod koga je lova?...kod mamica,miskovica i ekipe...drugo kolinda navija za rijeku a dobra si je sa miskovicem gazdom rijeke koji je pak u dobrim odnosima s mamicem....ali jbg ljudi su neposteni ali znaju okrenut debelu lovu na transferima...evo cak je i eduardo koji je na noz sa mamicem odao mi priznanje da zna pronac talente i dobro ih prodat...zato je i nekidan jedan nas bivsi nogometas rekao na vlasti su lopovi ali sposobni...njih zele naslijediti posteni ali nesposobni..i kako onda nac ono sto zelisu
2015-09-08
Ero vjeran UDBI do zadnjeg daha. I u mirovini ne miruje neg druka forumaše. C ccc, srami se, druže Ero.deda na aparatima wrote:Ero wrote:deda na aparatima wrote:
Hasanbegović je po svom svjetonazoru običan islamofašist, ISILovac u odjelu i kravati
Da smo mi iole normalan forum, za ovo bi bio trajno baniran.
I ne samo to, za ovakvu tvrdnju bi morao biti prijavljen i abuse službi, pa i sudu.
Možda netko i pročita ovu moju primjedbu i postupi onako kako mu zakon nalaže.
koja normalna osoba u svojim mladenačkim danima eto nema što pametnije za raditi nego učlaniti se u fašistički, ili antifašistički savez?
jer to mu je ideal, smisao života
Guest- Guest
Familiju nemoš birat, tj. di buš se rodil, ali zato prijatelje biraš po svom nahođenju i nekim sklonostima.vuksadinare wrote:A sto se tice predsjednice da je mogla drustvo birat mogla je ali i nije mogla..zasto nije mogla?...pa zato sto je hdz u financ gabuli da bi sam mogao pokriti troskove njene predsjednicke kampanje jer nije na vlasti...a kod koga je lova?...kod mamica,miskovica i ekipe...drugo kolinda navija za rijeku a dobra si je sa miskovicem gazdom rijeke koji je pak u dobrim odnosima s mamicem....ali jbg ljudi su neposteni ali znaju okrenut debelu lovu na transferima...evo cak je i eduardo koji je na noz sa mamicem odao mi priznanje da zna pronac talente i dobro ih prodat...zato je i nekidan jedan nas bivsi nogometas rekao na vlasti su lopovi ali sposobni...njih zele naslijediti posteni ali nesposobni..i kako onda nac ono sto zelisu
Guest- Guest
Nazvati Sinjana turčinom je duhovito. Jer osim pobjede nad turcima koja se slavi stoljećima Sinj su naselili kršćani koji su bježali od turaka iz bosne....Eva wrote:Turčin Vučinabogomdani wrote:hahahahaha..Fuk,bas me nasmije..enivej,Sinjanin si pa imas cistu desetku za geografsko podrijetlo...vuksadinare wrote:Cuj olinjali da ti ja samarcinu zveknem pa ces vidjet tko je iz bosne...moji su iz sinja,dalmacije...tovar sam i vlaj pa kom krivo kom pravo...kmete jedansitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ti si teska munjola..kaze da ide pa sad ostaje..ako ides ides ako ostajes ostajes...ja da se bojim fasizma vec bi otisao.....ova zemlja ce biti tradicionalna,krscanska i drzavotvorna tj suverena...i tako ce biti mozda jos ne s ovima na vlasti ali ce bit...srednja europa je nasa buducnost i spas..a fasizam trazi na zapadu i istoku
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Kineskinja napravila plastičnu operaciju da izbjegne plaćanje dugova
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Spasite kumu Ivu i Agrokor da se kuma i ja mozemo i dalje vozit u pocheu i sminkat po zagrebackoj spici
» Kineskinja napravila plastičnu operaciju da izbjegne plaćanje dugova
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Spasite kumu Ivu i Agrokor da se kuma i ja mozemo i dalje vozit u pocheu i sminkat po zagrebackoj spici
Page 3 of 6