Udruga "Suverenisti" porucuje: "Birajte s jedne strane feminizirani i pederski zapad te zlosretni 'region' ili prirodno okruzje Hrvatske 'Visegradska skupina' tj srednja Europa"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Udruga "Suverenisti" porucuje: "Birajte s jedne strane feminizirani i pederski zapad te zlosretni 'region' ili prirodno okruzje Hrvatske 'Visegradska skupina' tj srednja Europa"
Eh....nismo svi isti idpo koze...neko nadje spas u lijekovima neko u hobijima koji ocito kod tebe ne postoje...ne znas se nositi sa tegobama zivota....nikome nije garantirana zivotna karta u kojem ide sve glatkoudba wrote:vuksadinare wrote:Ja nikad zdraviji..prije desetak i vise godina sam se pucao ljekovima,stres i slicno...danas obitelj,grunta dva,planinarenje....i sretan...a da..pisem tu i tamo pokoju knjigu...vinograd,vocnjak,vrt...prevario si se...
Gle, dobro je dok te drži Lexaurin, al ujutro su muke, i ja kad popijem dvi ona male narančaste, nakon 20 minuta mislim da mi ljekovi ustvari nisu potrebni, ne zavaravati samog sebe, al dobro, priroda, dobra rakija i pisanje knjiga pomaže. Kog lektora si našo? Uzmi nekog mlađeg, ovi stariji kad vidu naši tekstovi proklinju mater šta ih je u škole slala jer kažu da je to najkrvaviji kruh. Šta se to razmazilo, a šta da moraju na traktor ko ja na plus 36.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Udruga "Suverenisti" porucuje: "Birajte s jedne strane feminizirani i pederski zapad te zlosretni 'region' ili prirodno okruzje Hrvatske 'Visegradska skupina' tj srednja Europa"
Ne spominji traktor,proglasiće te srbinom i jugonostalgičarom,ovdje su ti većinom fina gospoda,vojni umirovljenici,novinari,državni službenici,jebeš traktor to je za seljake a oni se klone toga a jedu otpad....jel deutz i imt ko moj?'udba wrote:vuksadinare wrote:Ja nikad zdraviji..prije desetak i vise godina sam se pucao ljekovima,stres i slicno...danas obitelj,grunta dva,planinarenje....i sretan...a da..pisem tu i tamo pokoju knjigu...vinograd,vocnjak,vrt...prevario si se...
Gle, dobro je dok te drži Lexaurin, al ujutro su muke, i ja kad popijem dvi ona male narančaste, nakon 20 minuta mislim da mi ljekovi ustvari nisu potrebni, ne zavaravati samog sebe, al dobro, priroda, dobra rakija i pisanje knjiga pomaže. Kog lektora si našo? Uzmi nekog mlađeg, ovi stariji kad vidu naši tekstovi proklinju mater šta ih je u škole slala jer kažu da je to najkrvaviji kruh. Šta se to razmazilo, a šta da moraju na traktor ko ja na plus 36.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ogadilo mi se planinarenje, svaki puta mi se zakači krpelj, dobio oni meningitis, pa mi bušilo kičmu, glava pucala od bolovi. Sport ništa, ostalo jest i pit i popit onu malu žutu svaka 24 sata.vuksadinare wrote:Eh....nismo svi isti idpo koze...neko nadje spas u lijekovima neko u hobijima koji ocito kod tebe ne postoje...ne znas se nositi sa tegobama zivota....nikome nije garantirana zivotna karta u kojem ide sve glatko
v_vlado wrote:Ne spominji traktor,proglasiće te srbinom i jugonostalgičarom,ovdje su ti većinom fina gospoda,vojni umirovljenici,novinari,državni službenici,jebeš traktor to je za seljake a oni se klone toga a jedu otpad....jel deutz i imt ko moj?'
Šta me imaju proglašavat kad ja jesam sve to, samo ruku na srce i UDB-i je sada puno bolje nego pre, puno više para, a manje posla. I sve digitalizovano.
Moj je Fendt, ne bi se popeo na Deutza ni da me druga gardijska u ljeto 95 ganja.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Svatko svoga konja hvali....neki vole i rusa.....meni služi iako ima i boljih,a bogami naradim se njima ko i fendovima...udba wrote:v_vlado wrote:Ne spominji traktor,proglasiće te srbinom i jugonostalgičarom,ovdje su ti većinom fina gospoda,vojni umirovljenici,novinari,državni službenici,jebeš traktor to je za seljake a oni se klone toga a jedu otpad....jel deutz i imt ko moj?'
Šta me imaju proglašavat kad ja jesam sve to, samo ruku na srce i UDB-i je sada puno bolje nego pre, puno više para, a manje posla. I sve digitalizovano.
Moj je Fendt, ne bi se popeo na Deutza ni da me druga gardijska u ljeto 95 ganja.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Tony Soprano-
2015-08-15
Suverenisti a neće suverenitet već opet u neki konjušarski savez?
jesi li se učlanio đango?
Tony Soprano-
2015-08-15
sve je bolje nego opančaridzango wrote:Suverenisti a neće suverenitet već opet u neki konjušarski savez?
Tony Soprano-
2015-08-15
Sve je bolje nego biti svoj. Suverenista je u stvari onaj koji dobro timari.Tony Soprano wrote:sve je bolje nego opančaridzango wrote:Suverenisti a neće suverenitet već opet u neki konjušarski savez?
Jebiga ja nisam"severenist".Tony Soprano wrote:jesi li se učlanio đango?
Da Poljska,,ahaaaaa...Češka..
dajte ljudi da nije njihovih pica masu dalmoša nebi vidilo pičke
dajte ljudi da nije njihovih pica masu dalmoša nebi vidilo pičke
stenjalica-
2015-10-18
Ne treba biti isključiv, suradnja sa svima, oslonac na središnju Europu, istina, ali ne smijemo zanemariti ni Balkan. Uostalom, ne smijemo zanemariti cieli sviet, ali susjedi nam moraju biti prioritet.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Višegradska skupina odbila kvote!
» Višegradska skupina protiv Merkl
» Višegradska skupina predlaže ukidanje viza za Bjeloruse
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Višegradska skupina odbila kvote!
» Višegradska skupina protiv Merkl
» Višegradska skupina predlaže ukidanje viza za Bjeloruse
Page 2 of 2