Soroš podržao Kamalu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Soroš podržao Kamalu
prckov wrote:kamala - kad smanjimo populaciju
kada uložimo u čistu energiju i električna vozila i smanjimo populaciju, više naše djece može disati čist zrak i piti čistu vodu
eto saće kontrakampanja protiv Kamale
ajde . znači smanjiti populaciju
samo neka ne dira nas poštene iznad 65, neka tamani ludove koji bi ratovali
s tuđim kurcem
inače, što bi točno značilo: smanjiti populaciju ?
a da kužim
PRCKOVE blento, ti kakti kužiš engleski jezik
pa očito je da se žena zabunila u govoru
SMANJIMO POLUCIJU ..kužiš ti to kaj???
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
ne znam sore, samo znam da strucnjaci, ilitiga eksperti, nesto stalno o tome govore, a posto su strucnjaci sigurno je to nesto dobro za strucnjakeSora wrote:prckov wrote:kamala - kad reduciramo populaciju
kada uložimo u čistu energiju i električna vozila i smanjimo populaciju, više naše djece može disati čist zrak i piti čistu vodu
s tuđim kurcem
Sora wrote:prckov wrote:kamala - kad smanjimo populaciju
s tuđim kurcem
a da kužim
PRCKOVE blento, ti kakti kužiš engleski jezik
pa očito je da se žena zabunila u govoru
SMANJIMO POLUCIJU ..kužiš ti to kaj???
pa jeste sore, pise to ispod videa, ali je zanimljivo kako jezik nece nego pravo
ne ne slažem se da je žena mislila na populaciju
konstrukcija rečenice iza toga se odnosi na to što ti ja pišem na POLUCIJU
no kada se već bavimo psihoanalizom tog lapsusa, ajd da se kladimo da je ženu sjebalo to što je POLUCIJA ujedno i ono kada muško svrši ..ha ha
pa onda nije to s jezikom TAKVA greška nego njen neki seksualni problem kompleks itd
u opasnim je godinama ona , znaš
kada sam ja bila njenih godina isto bi zapetljala jezik kod takvih riječi..ha ha
no kada se već bavimo psihoanalizom tog lapsusa, ajd da se kladimo da je ženu sjebalo to što je POLUCIJA ujedno i ono kada muško svrši ..ha ha
pa onda nije to s jezikom TAKVA greška nego njen neki seksualni problem kompleks itd
kada sam ja bila njenih godina isto bi zapetljala jezik kod takvih riječi..ha ha
Kao prvo, naglašava kako je jasno da je vladajućima diljem svijeta vrlo teško ostati na dužnosti u trenutnoj političkoj klimi. Kao dokaz navodi činjenicu da su vladajući vrlo loše prošli na izborima, od Ujedinjenog Kraljevstva, preko Francuske pa sve do Indije. Uvjeren je da će birači Harris percipirati kao dio vladajućih, s obzirom da je protekle četiri godine bila potpredsjednica.
Drugo, Harris je 59-godišnjakinja, što znači da se neće u pitanje dovoditi njezina dob. Međutim, i republikanci i mediji će se baviti pitanjem zašto su ljudi iz najbližeg Bidenovog kruga prikrivali njegovo stanje, odnosno nesposobnost da adekvatno obavlja dužnost. Nema načina da Harris izbjegne to pitanje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/jesu-li-demokrati-pogrijesili-kamala-harris-ima-pet-golemih-mana/2585167.aspx
Drugo, Harris je 59-godišnjakinja, što znači da se neće u pitanje dovoditi njezina dob. Međutim, i republikanci i mediji će se baviti pitanjem zašto su ljudi iz najbližeg Bidenovog kruga prikrivali njegovo stanje, odnosno nesposobnost da adekvatno obavlja dužnost. Nema načina da Harris izbjegne to pitanje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/jesu-li-demokrati-pogrijesili-kamala-harris-ima-pet-golemih-mana/2585167.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sora wrote:ne ne slažem se da je žena mislila na populaciju
evo je, vec se upalila
Službenik-
2022-02-24
Iako su je najavljivali kao favorita u utrci za predsjedničkog kandidata i novu zvijezdu Demokratske stranke, Harris je imala podršku svega 3 posto glasova prije nego što je odustala od predsjedničke utrke 2020., a nije se uspjela nametnuti čak ni u vlastitoj državi.
‘Nesposobna‘, ‘lažna‘, ‘sramotna‘, čak i ‘potpuno zla‘, samo su neki od pridjeva kojima su je opisivali njeni politički protivnici, ali i dobar dio dobronamjernih pristaša Demokratske stranke. Također, nemali je broj njenih bivših zaposlenika koji su je opisivali kao ‘zlu osobu koja im je isisala dušu‘.
‘Nesposobna je i nije baš najbistrija. Pobogu, zašto se ta žena stalno cereka?!
‘Nesposobna‘, ‘lažna‘, ‘sramotna‘, čak i ‘potpuno zla‘, samo su neki od pridjeva kojima su je opisivali njeni politički protivnici, ali i dobar dio dobronamjernih pristaša Demokratske stranke. Također, nemali je broj njenih bivših zaposlenika koji su je opisivali kao ‘zlu osobu koja im je isisala dušu‘.
‘Nesposobna je i nije baš najbistrija. Pobogu, zašto se ta žena stalno cereka?!
2014-04-11
Izraelski krajnje desničarski ministar nacionalne sigurnosti Itamar Ben Gvir i ministar finansija Bezalel Smotrich kritikovali su američku potpredsjednicu Kamalu Harris zbog njenog poziva na prekid vatre u Pojasu Gaze.
Na svom nalogu na društvenim mrežama, Ben-Gvir je rekao: “Neće biti primirja, kandidatkinjo.”
Harris na udaru izraelskih ministara zbog poziva na prekid vatre u Gazi
Na svom nalogu na društvenim mrežama, Ben-Gvir je rekao: “Neće biti primirja, kandidatkinjo.”
Harris na udaru izraelskih ministara zbog poziva na prekid vatre u Gazi
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Loše vijesti za Kamalu Harris, nove ankete ukazuju da je prošao "medeni mjesec"
» soros :)
» MOST podrzao Hasanbegovica
» Soroš kontra Zuckenberga
» Soroš : Šta bi ostalo od EU bez Italije ?
» soros :)
» MOST podrzao Hasanbegovica
» Soroš kontra Zuckenberga
» Soroš : Šta bi ostalo od EU bez Italije ?
Page 2 of 2