Izrael napao Hute, pogođeno skladište nafte u zapadnom Jemenu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izrael napao Hute, pogođeno skladište nafte u zapadnom Jemenu
Na ovim vrucinama znao bi biti i gori, bolje izbjegavati i obilaziti u sirokom luku.Hoholo Mudovski wrote:Pazio sam di i kako parkiram da Longiju ne parkiram na parkirno misto da mi ne izbuši gume
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Kaštela su takva, a sad jel to zbog nativnih, Bosanaca ili su povukli od samog Urbanog izgleda tko će znat. Dok ne dođem do Klisa ne osjećam se sigurno.dijagram wrote:Na ovim vrucinama znao bi biti i gori, bolje izbjegavati i obilaziti u sirokom luku.Hoholo Mudovski wrote:Pazio sam di i kako parkiram da Longiju ne parkiram na parkirno misto da mi ne izbuši gume
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
ma trenutno je akademska rasprava da li uz oradu bolje paše bijelo vino ili crno.
oradu smo nasjeckali i sada se peče kruh pa ćemo uz gemišt i bevandu razriješit dvojbu.
a susjed veli da će navečer sipice dofurat, ne ko ove qvazi lignje od krmeljivog. made in SA. nego one domaće koje loviš po plaži kada krplji odu u konzum jest.
2014-12-30
Ne znam jel crvenko na moru kao neki turist, ili konobari kao ostalo srblje:)veber wrote:ma trenutno je akademska rasprava da li uz oradu bolje paše bijelo vino ili crno.
oradu smo nasjeckali i sada se peče kruh pa ćemo uz gemišt i bevandu razriješit dvojbu.
a susjed veli da će navečer sipice dofurat, ne ko ove qvazi lignje od krmeljivog. made in SA. nego one domaće koje loviš po plaži kada krplji odu u konzum jest.
dijagram-
2015-08-09
ma jebeš kromanjonca i ekipu.
veli mi burke da krekeću kod njega u restoranu. ne želi zapošljavat kajtazijevu ekipu kao konobare pa je srblje zaposlio. ali veli da su ok.
malo krekeću ali se mogu s gostom sporazumjet.
kajtazijevu ekipu skriva da ih gosti ne vide.
veli mi burke da krekeću kod njega u restoranu. ne želi zapošljavat kajtazijevu ekipu kao konobare pa je srblje zaposlio. ali veli da su ok.
malo krekeću ali se mogu s gostom sporazumjet.
kajtazijevu ekipu skriva da ih gosti ne vide.
2014-12-30
Gdje je Longač
Najluđi forumaš
Najluđi forumaš
YekeYeke-
2019-05-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» ISIL napao Saudijce u Jemenu
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael napao mete u Siriji
» ISIL napao Saudijce u Jemenu
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael napao mete u Siriji
Page 2 of 2